Libnet.ro
UNICEF

10:15

CORONAVIRUS |Moderna va percepe 25-37 dolari pentru o doza de vaccin anti-COVID-19

B1 B1,
CORONAVIRUS |Moderna va percepe 25-37 dolari pentru o doza de vaccin anti-COVID-19

Moderna va percepe guvernelor intre 25 si 37 de dolari pentru o doza din vaccinul anti-COVID-19, in functie de cantitatea comandata, a declarat seful executivului Stephane Bancel saptamanalului german Welt am. continuă pe B1

Moderna va percepe un pret de 25-37 de dolari pentru o doza de vaccin anti-COVID-19

Compania farmaceutica americana Moderna va percepe guvernelor un pret cuprins intre 25 si 37 de dolari pentru o doza din vaccinul anti-COVID-19, in functie de cantitatea comandata, a declarat sambata directorul general al companiei, Stephane Bancel, pentru saptamanalul german Welt am Sonntag, transmite Reuters.

CORONAVIRUS |UE ar putea plati peste 10 miliarde de dolari pentru vaccinurile Pfizer si CureVac

Uniunea Europeana UE) ar putea plati mai mult de 10 miliarde de dolari pentru a-si asigura sute de milioane de doze de vaccinuri impotriva coronavirusului dezvoltate de Pfizer-BioNTech si CureVac, a declarat.

UE ar putea plati peste 10 miliarde de dolari pentru vaccinurile Pfizer-BioNTech si CureVac -Surse Reuters

Uniunea Europeana ar putea plati mai mult de 10 miliarde de dolari pentru a asigura sutele de milioane de doze de vaccinuri dezvoltate de Pfizer-BioNTech si CureVac, a declarat pentru Reuters un oficial al UE implicat in discutii.

UE ar putea plati peste 10 miliarde de dolari pentru vaccinurile Pfizer si CureVac

Uniunea Europeana ar putea plati peste 10 miliarde de dolari pentru a-si asigura sute de milioane de doze de vaccinuri impotriva coronavirusului dezvoltate de Pfizer-BioNTech si CureVac, a declarat pentru Reuters un oficial european implicat in discutiile cu grupurile farmaceutice.

Apple va plati 113 milioane de dolari pentru incetinirea performantelor telefoanelor iPhone

Grupul informatic american Apple a acceptat sa plateasca 113 milioane de dolari pentru a solutiona un litigiu cu avocati generali din 34 de state americane care au acuzat producatorul telefoanelor iPhone ca a incetinit performantele dispozitivului pentru a masca problemele existente la baterie si a-i face pe utilizatori sa cumpere noi modele, transmite Reuters si News. ro.

Apple va plati 113 milioane de dolari pentru incetinirea intentionata a iPhone-urilor vechi

Apple va plati 113 milioane de dolari pentru a inchide o investigatie privind practicile companiei de a incetini modelele vechi de iPhone, un obiceidespre care clientii spun ca este o tactica de a-i forta.

S-a aflat cat va costa vaccinul impotriva COVID

Vaccinul COVID produse de Moderna va costa intre 25 si 37 de dolari pentru o doza, pentru tarile care doresc sa se imunizeze, iar costul va fi decis in functie de volumul comandat.

Nou fond european de 325 milioane dolari pentru startup-uri tech de agricultura

Startup-urile europene din domeniul tehnologiilor pentru agricultura vor putea obtine noi finantari de capital de risc dintr-un fond de investitii, in valoare totala de 325 de milioane de dolari, lansat vineri de o firma de venture capital din Bruxelles.

CORONAVIRUS |Constanta: Sapte localitati, propuse pentru carantinare. Carantina in orasul Ovidiu, prelungita

Sapte localitati din judetul Constanta, printre care municipiul Medgidia, comunele Agigea, Costinesti, Mihail Kogalniceanu si Techirghiol, sunt propuse pentru carantinare. Institutul National de Sanatate.

ştiri de la B1

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2989 seconds )