Libnet.ro
UNICEF

16:00

Moderna va percepe un pret de 25-37 de dolari pentru o doza de vaccin anti-COVID-19

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Moderna va percepe un pret de 25-37 de dolari pentru o doza de vaccin anti-COVID-19

Compania farmaceutica americana Moderna va percepe guvernelor un pret cuprins intre 25 si 37 de dolari pentru o doza din vaccinul anti-COVID-19, in functie de cantitatea comandata, a declarat sambata directorul general al companiei, Stephane Bancel, pentru saptamanalul german Welt am Sonntag, transmite Reuters. continuă pe Ziarul Bursa

CORONAVIRUS |Moderna va percepe 25-37 dolari pentru o doza de vaccin anti-COVID-19

Moderna va percepe guvernelor intre 25 si 37 de dolari pentru o doza din vaccinul anti-COVID-19, in functie de cantitatea comandata, a declarat seful executivului Stephane Bancel saptamanalului german Welt am.

CORONAVIRUS |UE ar putea plati peste 10 miliarde de dolari pentru vaccinurile Pfizer si CureVac

Uniunea Europeana UE) ar putea plati mai mult de 10 miliarde de dolari pentru a-si asigura sute de milioane de doze de vaccinuri impotriva coronavirusului dezvoltate de Pfizer-BioNTech si CureVac, a declarat.

UE ar putea plati peste 10 miliarde de dolari pentru vaccinurile Pfizer si CureVac

Uniunea Europeana ar putea plati peste 10 miliarde de dolari pentru a-si asigura sute de milioane de doze de vaccinuri impotriva coronavirusului dezvoltate de Pfizer-BioNTech si CureVac, a declarat pentru Reuters un oficial european implicat in discutiile cu grupurile farmaceutice.

UE ar putea plati peste 10 miliarde de dolari pentru vaccinurile Pfizer-BioNTech si CureVac -Surse Reuters

Uniunea Europeana ar putea plati mai mult de 10 miliarde de dolari pentru a asigura sutele de milioane de doze de vaccinuri dezvoltate de Pfizer-BioNTech si CureVac, a declarat pentru Reuters un oficial al UE implicat in discutii.

Apple va plati 113 milioane de dolari pentru incetinirea performantelor telefoanelor iPhone

Grupul informatic american Apple a acceptat sa plateasca 113 milioane de dolari pentru a solutiona un litigiu cu avocati generali din 34 de state americane care au acuzat producatorul telefoanelor iPhone ca a incetinit performantele dispozitivului pentru a masca problemele existente la baterie si a-i face pe utilizatori sa cumpere noi modele, transmite Reuters si News. ro.

Apple va plati 113 milioane de dolari pentru incetinirea intentionata a iPhone-urilor vechi

Apple va plati 113 milioane de dolari pentru a inchide o investigatie privind practicile companiei de a incetini modelele vechi de iPhone, un obiceidespre care clientii spun ca este o tactica de a-i forta.

Pretul cerut guvernelor pentru vaccinul anti-COVID al Moderna, intre 25 si 37 de dolari doza

Compania farmaceutica americana Moderna va percepe guvernelor un pret cuprins intre 25 si 37 de dolari pentru o doza din vaccinul anti-COVID-19, in functie de cantitatea comandata, a declarat directorul general al companiei, Stephane Bancel, pentru saptamanalul german Welt am Sonntag, transmite Reuters. Moderna sustine ca vaccinul sau are o eficienta de 94,5%, potrivit rezultatelor ultimei etape a studiilor clinice faza a 3-a), devenind al doilea producator de vaccinuri care anunta rezultate peste asteptari, dupa Pfizer BioNTech.

Nou fond european de 325 milioane dolari pentru startup-uri tech de agricultura

Startup-urile europene din domeniul tehnologiilor pentru agricultura vor putea obtine noi finantari de capital de risc dintr-un fond de investitii, in valoare totala de 325 de milioane de dolari, lansat vineri de o firma de venture capital din Bruxelles.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )