Libnet.ro
UNICEF

01:05

CORONAVIRUS |Motivul pentru care Thailanda are putine cazuri de persoane testate pozitiv

B1 B1,
CORONAVIRUS |Motivul pentru care Thailanda are putine cazuri de persoane testate pozitiv

Pandemia de coronavirus a afectat majoritatea tarilor intr-o masura mai mica sau mai mare, iar Thailanda se numara printre statele care au un numar scazut de persoane infectate, ceea ce a determinat-o pe dr. continuă pe B1

Motivul pentru care zeci de mii de oameni vor sa aiba coronavirus

Peste 16. 000 de persoane, majoritatea tineri, sunt dispuse sa fie infecatate cu noul coronavirus. Tot sacrificiul, pentru a face cat mai repede posibila aparitia unui vaccin care sa distruga virusul.

Sefa DSP Suceava spune ca ar putea fi mai putine cazuri de coronavirus in judet decat cele raportate

Numarul foarte mare de cazuri Codiv-19 din judetul Suceava ar putea fi dat de faptul ca, la inceputul epidemiei, de aici a fost raportat numarul de teste, si nu numarul de persoane depistate pozitiv, a declarat sefa DSP Suceava, Manuela Trifan.

Pe urmele misterioasei boli legate de Covid-19 care afecteaza copiii: Cazuri, decese, simptome si similitudini cu boala Kawasaki si Covid-19

De unde vine boala inflamatorie, probabil legata de Covid-19, care afecteaza copiii? La doua saptamani dupa primele raportari, tarile isi fac griji si incearca sa inteleaga fenomenul misterios care deocamdata nu a provocat multe decese, relateaza AFP intr-un amplu material pe acest subiect.

De pe 15 mai romanii pot iesi din localitate doar cu declaratie Care sunt motivele pentru care putem parasi localitatea

Din 15 mai e permisa circulatia persoanelor in afara locuintei, in interiorul localitatii, dar cu evitarea grupurilor mai mari de 3 persoane care nu apartin aceleiasi familii. Interdictia deplasarii in afara localitatii se mentine, cu cateva exceptii.

Coronavirus |Scannere pentru verificarea temperaturii in bazilicile din Vatican

Credinciosii care vor sa participe la Sfanta Liturghie in Bazilica Sfantul Petru, dar si in alte bazilici din Roma vor trebui sa se supuna unei noi masuri pentru a opri raspandirea noului coronavirus:.

Coronavirus |Reglementari pentru reluarea activitatii in unitatile de ingrijire personala, in birourile cu spatii comune in sistem deschis, si structurilede primire turistice cu servicii de cazare

Noi masuri de siguranta impotriva raspandirii noului coronavirus au fost stabilite pentru reluarea activitatii in unitatile de ingrijire personala, in birourile cu spatii comune in sistem deschis, si.

CORONAVIRUS |Reguli pentru perioada starii de alerta: Precizarile autoritatilor despre completarea declaratiei pe propria raspundere, situatia persoanelor de peste 65 de ani, organizarea evenimentelor familiale si sanctiunile impuse

Grupul de Comunicare Strategica GCS) a transmis, sambata, o serie de precizari cu privire la regulile pe care romanii trebuie sa le respecte in perioada starii de alerta. Astfel, sunt aduse lamuriri.

CORONAVIRUS: Simptomele misterioase care apar in cea de-a saptea zi si ii pun pe ganduri pe medici. Corpul incepe sa reactioneze ciudat in aceasta faza a bolii

Desi a facut ravagii in toata lumea de la inecputul anului 2020, doctorii inca nu au inteles pe deplin multiplele feluri in care coronavirusul ataca organismul si ce sechele lasa pe termen lung. Unul.

Motivele pentru care Adele a ales sa slabeasa. Cantareata a fost acuzata de superficialitate (FOTO)

Celebra cantareata Adele i-a uimit pe fanii sai in momentul in care a publicat pe Instagram o fotografie in care este vizibil cu ochiul liber cat de mult a reusit sa slabeasca. Multi au laudat-o.

Mihai Albu a rabufnit dupa ce Iulia l-a tinut departe de fetita lor in ultimele doua luni. Motivele pentru care nu i se permite sa tina legatura cu copilul

Creatorul de moda Mihai Albua trecut prin momente delicate pentru ca fosta sotie, indragita Iulia Albu, l-a tinut departe de fetita lor, Mikaela, timp de doua luni, adica de cand au fost impuse.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )