Libnet.ro
UNICEF

11:15

CORONAVIRUS |Nelu Tataru: Este necesar ca in aceste 2 saptamani critice sa mentinem, mai mult ca niciodata, restrictiile si regulile de distantare sociala

B1 B1,
CORONAVIRUS |Nelu Tataru: Este necesar ca in aceste 2 saptamani critice sa mentinem, mai mult ca niciodata, restrictiile si regulile de distantare sociala

Sarbatorile Pascale au loc anul acesta in conditii absolut exceptionale, data fiind pandemia de coronvirus care a infectat peste 1,7 milioane de oameni din 210 tari si teritorii. Ministrul Sanatatii,. continuă pe B1

CORONAVIRUS |Nelu Tataru, despre managementul doar strict politic din spitale: O conducere slaba tot timpul va acuza subfinantarea Ministrul Sanatatii verifica vineri situatia din Neamt

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat ca un management slab al unui spital si care gandeste strict in cheie politica intotdeauna va acuza subfinantarea unitatii medicale. Tataru a explicat cum.

Nelu Tataru: Saptamana viitoare voi face verificari in judetele in care sunt peste 200 de cazuri de infectie cu coornavirus

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a precizat ca saptamana viitoare va merge sa faca verificari in judetele in care sunt inregistrate peste 200 de cazuri de infectie cu coronavirus.

Nelu Tataru, despre protestatarii din Craiova: Trebuie facutao evaluare la iesirea din carantina

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat ca DSP din fiecare judet trebuie sa gestioneze situatia in ceea ce priveste iesirea din carantina.

in toate judetele tarii sunt cadre medicale infectate. Ministrul Sanatatii: Este o meserie in care exista acest risc

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat miercuri la Sibiu referitor la cadrele medicale cu COVID-19 ca in aceasta meserie exista si acest risc.

Digi 24: EXCLUSIV Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru: Urmeaza doua saptamani grele

Ministrul sanatatii, Nelu Tataru, spune intr-un interviu pentru Digi24 ca varful epidemiei de COVID-19 in Romania este estimat la circa 10. 000 de persoane, dar daca pana acum evolutia cazurilor a fost relativ moderata, ea se poate modifica in urmatoarele doua saptamani, pe care le considera grele.

COVID-19. Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru: Vom avea o evaluare a situatiei dupa Pasti in privinta coronavirusului Clujul este un exemplu de buna practica (VIDEO)

O evaluare a situatiei cu privire la evolutia epidemiei de coronavirus in Romania va fi facuta dupa Pasti, a anuntat, miercuri, ministrul Sanatatii, Nelu Tataru. Mai exact, a afirmat Tataru, evaluarea.

Nelu Tataru: Varful epidemiei ar putea fi intre 20 si 25 aprilie

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, spune ca are estimari potrivit carora varful epidemiei de coronavirus in Romania ar putea fi undeva intre 20 si 25 aprilie. Tataru a mai spus ca ne putem gandi la cazuri din ce in ce mai putine pe la mijlocul lunii mai, inceputul lui iunie.

Nelu Tataru: Vor veni in tara inca 30 de ventilatoare. Speram sa ajungem la 400

Un numar de 30 de ventilatoare vor ajunge saptamana aceasta in Romania si se fac licitatii pentru inca 400, a declarat miercuri, la Cluj-Napoca, ministrul Sanatatii, Nelu Tataru.

Nelu Tataru, in inspectie la Deva: Nu pot spune ca cineva si-a facut treaba, fiindca atunci nu mai eram eu aici!

Ministrul Sanatatii se afla astazi in al treilea mare focar de coronavirus din Romania, cel de la Deva, acolo unde medicii si asistentele se plang ca nici acum nu au echipamente pe protectie. Ministrul Nelu Tataru a anuntat, miercuri, ca la conducerea spitalului din Deva a fost pusa conducere militara.

Nelu Tataru, dupa demiterea directorului spitalului din Piatra Neamt: Spitalul este focar. Personalul va fi testat in totalitate

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, spune ca la spitalul din Piatra Neamt a observat niste deficiente, atat in anchetele epidemiologice, cat si in circuitele existente in unitatea medicala. El a mentionat ca spitalul are un nou director, un medic care vine din focarul de la Spitalul Judetean Suceava.

ştiri de la B1

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,203 seconds )