Libnet.ro
UNICEF

12:00

CORONAVIRUS |Alti noua cetateni romani vor fi repatriati din Italia, astazi, cu o aeronava a MApN

B1 B1,
CORONAVIRUS |Alti noua cetateni romani vor fi repatriati din Italia, astazi, cu o aeronava a MApN

MApNrepatriazainca noua romani aflati in Italia,sambata. Transportul se va realiza cu o aeronava de tip C-27J Spartan a Fortelor Aeriene Romane si va zbura pe traseul Bucuresti . continuă pe B1

Noua cetateni romani vor fi repatriati din Italia, cu o aeronava a MApN

Alti noua cetateni romani care se aflau in Italia ca turisti sau pentru tratamente medicale si care nu mai au posibilitatea de a ramane in acea tara, dar nici de a reveni in Romania, vor fi repatriati, sambata, cu o aeronava a Ministerului Apararii Nationale MApN).

CORONAVIRUS Noua cetateni romani blocati in Italia vor fi readusi in Romania

Noua cetateni romani blocati in Italia vor fi readusi in tara de Ministerului Afacerilor Externe si Ministerul Apararii, potrivit unui comunicat MAE.

Armata trimite din nou o aeronava C-27J Spartan in Italia pentru a repatria mai multi cetateni romani de la Roma

O aeronava de tip C-27J Spartan a Fortelor Aeriene Romane efectueaza sambata, la solicitarea Departamentului pentru Situatii de Urgenta, un nou zbor pe ruta Bucuresti Roma Bucuresti, pentru readucerea in tara a noua cetateni romani din Republica Italiana. Este al doilea zbor de acest fel in ultimele 24 de ore, dupa ce vineri seara Armata a mai repatriat de la Roma alti opt cetateni romani.

Epidemia coronavirus. inca noua romani din Italia vor fi adusi in tara cu un avion C-27J Spartan al Fortelor Aeriene Romane

O aeronava de tip C-27J Spartan a Fortelor Aeriene Romane efectueaza sambata, 14 martie, la solicitarea Departamentului pentru Situatii de Urgenta din Ministerul Afacerilor Interne, un nou zbor pe ruta Bucuresti Roma Bucuresti, pentru readucerea in tara a noua cetateni romani din Republica Italiana.

CORONAVIRUS |MApN aduce in tara opt cetateni romani, aflati in carantina, din Italia. Transportul se face cu o aeronava dotata cu camere de izolare (GALERIE FOTO)

MApN aduce in tara, vineri opt cetateni romani, din Italia,la solicitarea Departamentului pentru Situatii de Urgenta din Ministerul Afacerilor Interne. O aeronava de tip C-27J Spartan a.

Masurile norvegienilor de coronavirus, o lectie pentru romani. Ce s-a intamplat acolo

Norvegia se afla in topul celor mai afectate tari de coronavirus. cu aproximativ 800 de bolnavi si un singur deces. Masurile luate sunt exemplare. Cand vine vorba de cazurile de coronavirus inregistrate la nivelul intregii tari, Norvegia se afla pe locul zece la nivel global. La o populatie aproximativa de 5,37 milioane de locuitori, norvegienii .

Raspuns la coronavirus COVID-19: Medicii romani, invitati sa foloseasca gratis aplicatia XVision pentru radiografii pulmonare

Startup-ul romanesc XVision ii invita pe toti doctorii din Romania sa foloseasca gratuit aplicatia sa de analiza a radiografiilor, pentru examinarea plamanilor pacientilor, in efortul medical din Romania de prevenre a raspandirii coronavirusului COVID-19.

CORONAVIRUS |Doua centre de carantina vor fi amenajate in municipiul Brasov

E oficial! Decizie de ultim moment in plina criza de CORONAVIRUS. Doua centre de carantina vor fi amenajate in municipiul Brasov in urma discutiilor pe care le-am avut cu prefectul Mihai Catalin.

ştiri de la B1

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2235 seconds )