Libnet.ro
UNICEF

17:45

CORONAVIRUS |Polonia a inregistrat cel mai mare numar de cazuri cu o zi inainte de reducerea anumitor restrictii

B1 B1,
CORONAVIRUS |Polonia a inregistrat cel mai mare numar de cazuri cu o zi inainte de reducerea anumitor restrictii

Polonia a raportat duminica 545 de noi infectii de coronavirus, acesta fiind cel mai mare numar de diagnosticari inregistrate intr-o singura zi, potrivit datelor Ministerului Sanatatii, cu o zi inainte de. continuă pe B1

Primele cazuri de coronavirus la Institutul Fundeni, cel mai mare spital din Romania: o asistenta si doi pacienti

O asistenta medicala si doi pacienti de la Institutul Fundeni sunt infectati cu coronavirus. Pacientii au fost transferati la spitale dedicate tratarii pacientilor cu COVID-19, iar asistenta, asimptomatica, a fost internata la Fundeni. Cazurile COVID-19 inregistrate la Fundeni nu pun in pericol activitatea Institutului, dau asigurari reprezentantii celui mai mare spital din Romania.

Cel mai mare focar de coronavirus din judetul Dambovita este la Racari. Peste 50 de persoane infectate

Cel mai mare focar de coronavirus din judetul Dambovita este la Racari, unde au fost infectate 51 de persoane. in Centrul Rezidential pentru Persoane Varstnice, pana acum, au fost confirmate cu noul virus 32 de persoane.

Vesti bune de la Suceava, cel mai mare focar din Romania. Nelu Tataru a facut anuntul

Incep sa vina si vestile bune, in ce priveste infectia cu coronavirus din Romania! in cel mai mai mare focar din tara, in Suceava, numarul de imbolnaviri a scazut! Cu toate acestea, la nivel national, numarul de imbolnaviri creste, dar creste lent, dupa cum sustine ministrul Sanatatii, Nelu Tataru. Infectia cu coronavirus slabeste in focarul .

Cel mai mare spital din Arges s-ar putea inchide. 27 de oameni, infectati de un chirurg bolnav

Cel mai mare spital din judetul Arges s-ar putea inchide, asta dupa ce 27 de la sectia de chirurgie vasculara au fost infectate cu coronavirus.

Coronavirus in Italia. Cel mai scazut numar de noi cazuri. 2500 de persoane s-au vindecat

Buletinul anuntat vineri de Protectia Civila arata o scadere a numarului persoanelor internate, cu 1. 231 mai putine in comparatie cu ziua precedenta, si o crestere a numarului celor care sunt izolati acasa, ceea ce indica faptul ca sunt mai putine cazuri grave in randul persoanelor diagnosticate pozitiv in prezent.

CORONAVIRUS. 8.936 de cazuri de infectare cu COVID-19, la nivel national - cel mai mic numar de cazuri inregistrat intr-o zi, de la finalul lui martie. 261 de pacienti, la terapie intensiva. 2.017 persoane, declarate vindecate

Grupul de Comunicare Strategica anunta ca pana luni, la ora 13. 00, la nivel national au fost confirmate 8. 936 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID 19. Este vorba despre o 190 de noi cazuri de.

Coronavirus in Romania: Cel mai mare numar de teste facute intr-o zi Numarul deceselor a ajuns la 400

Alte opt decese din cauza coronavirusului au fost raportate vineri dimineata in Romania, numarul mortilor ajungand astfel la 400. Ultimele opt persoane decedate au varste intre 54 si 82 de ani si, cu exceptia uneia, sufereau si de alte boli. --------- 12:59 Bilantul imbolnavirilor cu coronavirus a ajuns in Romania la 8.

VIDEO One World: Together At Home- cel mai mare concert online, sustinut de acasa, cu zeci de vedete internationale

Mega-concertul virtual One World: Together At Home s-a incheiat in urma cu cateva ore, fiind transmis online, dar si pe marile retele de televiziune din intreaga lume. Concertul a durat circa 8 ore si a fost sustinut de zeci de vedete internationale, care au cantat din casele lor, in sprijinul luptei contra Covid-19.

VIDEO Reportaj TVR la Suceava: Imagini din interiorul unei sectii de terapie intensiva, in mijlocul celui mai mare focar de coronavirus din Romania

In cel mai mare focar de coronavirus din Romania, cel de la Suceava, cateva sute de cadre medicale se lupta sa tina deschis Spitalul Judetean de Urgenta. Asa incepe un reportaj TVR care contine imagini in exclusivitate, din interiorul unei sectii de terapie intensiva. La doua saptamani dupa ce militarii au preluat conducerea, in spital sunt internati si tratati in jur de 600 de bolnavi de Covid-19.

Pandemia COVID-19. Bilantul zilei in Spania: cel mai mic numar de decese din ultimele patru saptamani

Spania inregistreaza 410 decese intr-o zi, cea mai scazuta cifra din ultimele 28 de zile. Totalul cazurilor de contaminare a ajuns la 198. 470 fata de 195. 944 inregistrate simbata, potrivit TVE.

ştiri de la B1

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2363 seconds )