Libnet.ro
UNICEF

07:30

Coronavirus. Preturile petrolului sunt la cel mai jos nivel din ultimele 13 luni

România Liberă România Liberă,
Coronavirus. Preturile petrolului sunt la cel mai jos nivel din ultimele 13 luni

Preturile petrolului au scazut luni la cele mai reduse niveluri din ultimele 13 luni, din cauza epid. continuă pe România Liberă

Pompeo, asteptat in Belarus pentru o vizita americana la cel mai inalt nivel in peste un deceniu

Seful diplomatiei americane Mike Pompeo face sambata o vizita in Belarus, unde se va intalni cu presedintele Aleksandr Lukasenko, scrie Agerpres, preluand DPA. Secretarul de stat Mike Pompeo este oficialul american cu rangul cel mai inalt care va vizita fosta republica sovietica cu un regim autoritar de cand relatiile dintre cele doua parti au ajuns la un nivel critic in urma cu peste un deceniu.

Preturile petrolului au scazut la cele mai reduse niveluri din ultimele 13 luni

Preturile petrolului au scazut luni la cele mai reduse niveluri din ultimele 13 luni, din cauza epidemiei din China care a redus cererea si a provocat asteptari privind noi reduceri ale productiei de catre OPEC si aliatii organizatiei, intre care si Rusia, transmite Reuters.

Germania va raporta si in 2019 cel mai ridicat excedent de cont curent la nivel global

Germania a inregistrat si in 2019 cel mai ridicat excedent de cont curent la nivel global, in pofida escaladarii tensiunilor comerciale, potrivit estimarilor Institutului de cercetare economica Ifo.

Bilantul victimelor epidemiei cu coronavirus creste alarmant. Sunt 304 de decese

Bilantul victimelor epidemiei cu coronavirus creste alarmant. Sunt 304 decese confirmate, in China, .

Oamenii fara adapost sunt cei mai vulnerabili dintre noi

Cel mai greu e cu frigul. in rest, te descurci cum poti, ne spune un barbat pe la vreo 40 de ani incerti, la Adapostul Odesa, locul unde oamenii strazii isi gasesc, macar pentru o noapte, linistea si siguranta. Ar putea avea mai mult dar cel mai probabil are mai putin. Viata pe strada e grea. Nu a ales sa fie aici. Abandonat de parinti, dintr-o familie disfunctionala, si-a petrecut o parte din viata in orfelinat, de unde a fugit, pentru a scapa de batai. Este povestea multora dintre cei care ajung pe strada - copii ai orfelinatelor, carora statul nu le ofera un sprijin odata ce au iesit de acolo.

Prognoza meteo ANM: iarna vine in februarie. Cand va ninge si unde va fi cel mai frig

Luna februarie a inceput cu temperaturi ridicate pentru aceasta perioada din an. Din pacate vestile pemtru urmatoarea perioada nu sunt calde ca si temperaturile de pana acum. Prognoza meteo ANM: iarna vine in februarie Daca ieri, 2 februarie,am avut temperaturi cuprinse intre 12 si 0 de grade, da ati citit bine , 20 de grade .

Cum s-a lasat Cornelia Catanga de fumat, dupa 38 de ani. Cel mai mare regret al artistei

Cornelia Catanga a trecut prin clipe de groaza! Aceasta a vazut moartea cu ochii, dupa ce a suferit un infarct. Dupa tragicul eveniment, artista a luat decizii extrem de importante care sa-i imbunatateasca starea de sanatate. Cum a reusit sa se lase de fumat, dupa 38 de ani si care este cel mai mare regret .

Eugen Tomac, dupa ce PMP a fost cotat cu 1,8% in preferintele romanilor: Cel mai mare fake news electoral din acest inceput de an este sondajul IMAS

Eugen Tomac sustine ca sondajul realizat de IMAS, in care PMP este cotat cu 1,8% din optiunile alegatorilor, este cel mai mare fake news electoral din acest inceput de an. Cel mai mare Fake News.

Cum se numeste romanul cu cel mai ciudat nume. De ce a fost luat in vizor de autoritati

Fara doar si poate, romanul cu cel mai ciudat nume este Ispilante Sentiment Brusli! Acesta a ajuns pe mana judecatorilor, nu din cauza numelui, ci din cauza unor probleme cu legea. Cum se numeste romanul cu cel mai ciudat nume Ispilante Sentiment Brusli este conditadin cu Viorica Dancila, originar din orasul Videle, judetul Teleorman, localitatea .

Statele Unite trimit zeci de mii de trupe in Europa pentru a lua parte la cel mai mare exercitiu NATO ai ultimilor 25 de ani. Ce contributie va avea Romania (FOTO, VIDEO)

Statele Unite va desfasura numai putin de 20. 000 de militari, plus echipament greu, in Europa pentru a lua parte la cel mai amplu exercitiu al NATO din ultimii 25 de ani, un exercitiu la care ia parte si.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2308 seconds )