Libnet.ro
UNICEF

00:07

Coronavirus in Romania, 22octombrie 2020. Cea mai neagra zi. Record absolut de infectari si decese

Antena3 Antena3,
Coronavirus in Romania, 22octombrie 2020. Cea mai neagra zi. Record absolut de infectari si decese

Coronavirus in Romania, 22 octombrie 2020. Grupul de Comunicare Strategica a publicat noi cifre ingrijoratoare cu privire la bilantul pandemiei de coronavirus din Romania, in ultimele 24 de ore. Astfel avem parte de un nou record negativ astazi: 4. 902 de cazuri noi de infectari cu COVID-19. Astazi s-au inregistrat 98 de decese noi si 778 pacienti la ATI. continuă pe Antena3

Cea mai ieftina masina electrica din Romania e chiar la eMAG, iar pretul e uimitor

Cat asteptam Dacia electrica, promisa ca fiind cea mai ieftina din categoria sa, pe eMAG e deja una foarte ieftina. Ce poti face cu ea? Ei bine, te poti plimba. Are o autonomie decenta si.

Cea mai mare amenda acordata unui sofer din Romania, confirmata de MAI: ce a facut de banii aia

Nimic nu este neplacut decat sa iei o amenda de circulatie, mai ales cand vine insotita de suspendarea permisului de conducere. Ce faci insa cand ai luat cea mai mare amenda din.

Cea mai mica bancnota din lume e din Romania. Cum arata si cat valoreaza

Un record inedit si neasteptat este detinut de Romania. Este vorba despre cea mai mica bancnota din lume. Iata cum arata si cat valoreaza! Romania are cea mai mica bancnota din lume in 1917, in plin Razboi Mondial, Ministerul de Finante al Romaniei emitea de urgenta o bancnota de 10 bani. Dimensiunile sale sunt, fara .

Record negativ de temperatura in Miercurea Ciuc. Noaptea trecuta a fost cea mai friguroasa din aceasta toamna

Cea mai scazuta temperatura dinRomania, din acest sezon,s-a inregistrat in noaptea de marti spremiercuri in Miercurea Ciuc, unde mercurul din termometre a coborat pana la -7,4 grade.

S-a descoperit care este cea mai eficienta masca anti-covid. Specialistii au facut anuntul categoric

S-a descoperit care este cea mai eficienta masca anti-covid-19. O echipa a Universitatii din Tokyo a demonstrat, in urma unui experiment, cum pot preveni mastile sanitare infectarea cu coronavirus. Astfel, potrivit studiului, protectia este mai mica in cazul produselor din panza, comparativ cu cele chirurgicale. Cat de eficiente sunt mastile de protectie impotriva coronavirusului. Specialist: .

Cea mai ieftina benzina din Romania: anuntul zilei pentru toti soferii. E o adevarata pomana

In urma unei aplicari al unui adaos comercial de numai 0,1%, preturile la toate categoriile de carburant s-au redus considerabil la o benzinarie. Aceasta benzinarie se afla in Campina. Anul.

ANDREI RADULESCU, BT: Sectorul constructiilor din Romania - cea mai buna evolutie anuala din tarile UE

Statisticile publicate vineri de INS privind evolutia sectorului constructiilor in august indicaconsolidarea climatului pozitiv din acest sector intensiv in capital si forta de munca, arata Andrei Radulescu, economistul-sef al Bancii Transilvania, intr-un raport de analiza. Potrivit acestuia, evolutia este sustinuta de nivelul redus al costurilor reale de finantare si de majorarea investitiilor publice, iar evolutia din 2020 fata de 2019 este cea mai buna din tarile membre ale Uniunii Europene.

SABIN SARMAS, PRESEDINTELE ADR: Romania poate sa devina economia digitala cu cea mai rapida crestere din UE

Romania are potentialul de a deveni economia digitala cu cea mai rapida crestere din Uniunea Europeana, datorita unui ecosistem puternic IT existent aici, a declarat, azi, Sabin Sarmas, presedintele Autoritatii pentru Digitalizarea Romaniei.

Marturia impresionanta a unui salvamontist implicat in cea mai grea actiune de salvare din ultimii zece ani: A urmat o asteptare lunga si obositoare

Noaptea de 21 spre 22 octombrie 2020 va ramane cu siguranta in istoria Salvamont Prahova drept una in care salvatori din Busteni si Sinaia au participat la cea mai grea actiune de salvare din ultimii zece ani, dupa cum marturiseste unul dintre participanti.

Tehnologia care se poate dovedi cea mai importanta arma in lupta cu incendiile

Pompierii de pe coasta de vest arunca mingi de foc speciale de la drone pentru a tine sub control un sezon neobisnuit de sever. Aceasta este cea mai noua tehnologie pentru a stopa.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2297 seconds )