Libnet.ro
UNICEF

17:45

Coronavirus in Romania: Bilantul imbolnavirilor a ajuns la 433 Cele mai multe cazuri confirmate intr-o singura zi: 66 64, vindecate si externate

Hotnews Hotnews,
 Coronavirus in Romania: Bilantul imbolnavirilor a ajuns la 433 Cele mai multe cazuri confirmate intr-o singura zi: 66 64, vindecate si externate

Bilantul infectarilor cu coronavirus in Romania a ajuns la 433, raportarea oficiala de duminica anuntand alte 66 de noi cazuri. Este cel mai mare numar de imbolnaviri raportate intr-o zi de la aparitia COVID-19 in Romania. Conform Grupului de comunicare strategica, la terapie intensiva sunt internati in acest moment 14 pacienti, din care 3 in stare grava, in timp ce starea de sanatate a celorlalti pacienti este buna, stationara. continuă pe Hotnews

Coronavirus in Romania: Bilantul imbolnavirilor a ajuns la 367 Cele mai multe cazuri confirmate intr-o singura zi: 59 Pacienti vindecati: 52

Bilantul infectarilor cu coronavirus in Romania a ajuns la 367, raportarea oficiala de sambata anuntand alte 59 de noi cazuri, marcand astfel ziua cu cele mai multe imbolnaviri din tara noastra de la inceputul crizei epidemiologice. Potrivit informarii facute sambata, la ora 13, de Grupul de Comunicare strategica, din totalul pacientilor, 52 sunt vindecati si externati. 6 romani din Italia si unul din Franta au murit de COVID-19 de la inceputul epidemiei de coronavirus.

Coronavirus in Romania. Bilantul imbolnavirilor a ajuns la 308 11 pacienti sunt la Terapie Intensiva, 31 au fost declarati vindecati

Alte 31 de noi cazuri de coronavirus au fost confirmate in Romania in ultimele 24 de ore. Bilantul imbolnavirilor a ajuns la 308 , potrivit datelor comunicate de Grupul de Comunicare Strategica, vineri, la ora 13. Dintre cele 308 de persoane confirmate pozitiv pentru coronavirus, 31 au fost declarate vindecate si externate 22 la Timisoara, 8 la Bucuresti si unul la Iasi).

inca 17 noi cazuri de coronavirus in Romania. Bilantul a ajuns la 277

Pana astazi, 19 martie, pe teritoriul Romaniei, au fost confirmate 277 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID 19 coronavirus). Dintre cele 277 de persoane confirmate pozitiv, 25 au fost declarate vindecate si externate 16 la Timisoara, 8 la Bucuresti si unul la Iasi).

inca 31 de noi cazuri de coronavirus in Romania. Bilantul a ajuns la 308 persoane confirmate pozitiv la COVID 19

Pana astazi, 20 martie, pe teritoriul Romaniei, au fost confirmate 308 cazuri de persoane infectate cu virusul COVID 19 coronavirus). Dintre cele 308 de persoane confirmate pozitiv, 31 au fost declarate vindecate si externate 22 la Timisoara, 8 la Bucuresti si unul la Iasi).

Transportul public din Romania, comparativ cu restul lumii. Orasele cu cele mai ieftine bilete

Traficul si poluarea aerului sunt printre principalele probleme cu care se confrunta cele mai mari orase ale lumii. Autoritatile locale incearca sa ii faca pe oameni sa aleaga transportul in comun, restrictioneaza accesul autoturismelor in centrul oraselor si cresc platile pentru parcare.

Coronavirus in Romania. Alte 17 noi cazuri confirmate. Bilantul COVID-19 a ajuns la 277

Alte 17 noi cazuri de coronavirus au fost confirmate in Romania, bilantul imbolnavirilor, raportat joi, ajungand la 277. Dintre acestea, 25 de pacienti au fost declarati vindecati. Cazurile de COVID-19 in Romania vor fi aduse la cunostinta publicului, incepand de joi, o data pe zi, la ora 13.

COVID-19: Bilantul imbolnavirilor ajunge la 433

ACTUALIZARE - 21:25 - in aceasta seara s-a inregistrat al treilea deces pe teritoriul Romaniei al unei persoane infectate cu noul coronavirus COVID-19). --- *ACTUALIZARE - 13:05 - Doua decese au fost inregistrate pe teritoriul Romaniei in cazul unor pacienti infectati cu noul tip de coronavirus. --- *ACTUALIZARE - 13:05 - 66 de persoane au fost diagnosticate cu COVID-19, numarul total al imbolnavirilor a ajuns la 433.

Al doilea pacient a murit de coronavirus in Romania. Bilantul persoanelor infectate a ajuns la 433

Al doilea deces al unui pacient cu coronavirus in Romania a fost anuntat de autoritati. Bilantul persoanelor infectate a ajuns la 433.

Coronavirus Romania: Cele mai afectate grupe de varsta INFOGRAFIC

Varsta medie a celor 433 de pacienti diagnosticati cu coronavirus in Romania pana duminica este de 41 de ani, arata datele transmise de Grupul de Comunicare Strategica. Cele mai multe imbolnariri, 26%, s-au inregistrat la grupele de varsta 30-39 de ani si 40-49 de ani, iar in randul persoanelor de peste 80 de ani s-a inregistrat un singur caz de infectare.

Cele mai multe persoane infectate cu noul tip de coronavirus sunt din Chisinau

Cele mai multe persoane infectate cu noul tip de coronavirus sunt din Chisinau 19 persoane) si raionul Hancesti 14 persoane). Datele sunt reflectate peplatforma onlinecare prezinta situatia de ultima ora privind cazurile de COVID-19 in tara, tramsmite IPN.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )