Libnet.ro
UNICEF

01:05

Coronavirus in Romania: Nelu Tataru - Starea de urgenta nu cade brusc, se adapteaza la evolutia in dinamica Nu e cazul sa golim rafturile magazinelor

Hotnews Hotnews,
 Coronavirus in Romania: Nelu Tataru - Starea de urgenta nu cade brusc, se adapteaza la evolutia in dinamica Nu e cazul sa golim rafturile magazinelor

Secretarul de stat in Ministerul Sanatatii Nelu Tataru spune ca instituirea starii de urgenta in Romania va urmari strict facilitarea achizitiilor de medicamente si materiale sanitare si ca aceasta nu cade brusc, se adapteaza la evolutia in dinamica. El mai afirma ca starea de urgenta nu se impune sau aplica cel mai drastic de a doua zi si ca nu e cazul sa golim rafturile magazinelor. continuă pe Hotnews

SONDAJ Coronavirus: Credeti ca ar trebui declarata starea de urgenta?

Avocatul Poporului, dar si politicieni ii cer presedintelui Klaus Iohannis sa declare starea de urgenta din cauza epidemiei de coronavirus. Starea de urgenta: Cine o instituie, ce masuri iau autoritatile si cum sunt restranse drepturile .

Nelu Tataru, despre decretarea starii de urgenta: Izolarea va fi izolare

Secretarul de stat din Ministerul Sanatatii Nelu Tataru spune ca, prin decretarea starii de urgenta, poate fi limitata deplasarea in anumite zone, izolarea va fi izolare si pot fi inchise institutii sau unitati de alimentatie publica, precum mall-uri, ori restaurante.

Romania intra in starea de urgenta, incepand de luni. Declaratia oficiala a lui Klaus Iohannis

Presedintele a facut recent o noua declaratie, in ceea ce priveste epidemia cu noul Covid-19. Ce trebuie sa faca romanii in aceasta situatie de criza? Romania intra in starea de urgenta, incepand de luni. Declaratia oficiala a lui Klaus Iohannis Presedintele Romaniei, a anuntat astazi 14 martie 2020, ca Romania va intra in starea de .

PeBloguri: PSD: in fata epidemiei de coronavirus, Romania nu isi mai permite rafuieli politice sau calcule electorale

In fata epidemiei de coronavirus, Romania nu isi mai permite rafuieli politice sau calcule electorale. Preocuparea cea mai importanta a decidentilor politici trebuie sa fie sanatatea si siguranta cetatenilor, afirma Partidul Social Democrat, pe pagina sa de Facebook.

Tom Hanks are Coronavirus. Celine Dion, testata de urgenta!

Temutul Coronavirus incepe sa faca victime si printre marile staruri! Daca Tom Hanks si sotia lui au anuntat ca au fost infectati, Celine Dion a cerut sa fie testata de urgenta! Iata aici detaliile! .

Coronavirus: Romania autorizeaza livrarea de medicamente pentru spitalale din Republica Moldova

Romania va da curs solicitarii Republicii Moldova privind autorizarea livrarii unor medicamente care pot fi achizitionate din tara noastra pentru asigurarea necesarului de medicamente in spitalale publice, in contextul sistarii exportului de medicamente de catre Romania dupa instituirea codului rosu de risc de infectie cu noul coronavirus.

CORONAVIRUS |Romania se pregateste pentru intrarea in scenariul 3. Specialistii sustin ca Ziua 0 a imbolnavirii este cea in care o tara a inregistrat primele 100 de cazuri

Romania se pregateste sa depaseasca, sambata, pragul de 100 de imbolnaviri cu noul coronavirus. Odata cu pacientul 101, se va intra in scenatrul trei de raspuns la COVID-19. Cercetatorii au emis.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2267 seconds )