Libnet.ro
UNICEF

01:05

Romania intra in starea de urgenta, incepand de luni. Declaratia oficiala a lui Klaus Iohannis

Playtech Playtech,
Romania intra in starea de urgenta, incepand de luni. Declaratia oficiala a lui Klaus Iohannis

Presedintele a facut recent o noua declaratie, in ceea ce priveste epidemia cu noul Covid-19. Ce trebuie sa faca romanii in aceasta situatie de criza? Romania intra in starea de urgenta, incepand de luni. Declaratia oficiala a lui Klaus Iohannis Presedintele Romaniei, a anuntat astazi 14 martie 2020, ca Romania va intra in starea de . continuă pe Playtech

ALERT KLAUS IOHANNIS: Stare de urgenta, incepand de luni

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, sambata, dupa votul de investire al Guvernului Orban III ca va decreta stare de urgenta incepand de saptamana viitoare.

BREAKING Romania intra in stare de urgenta de luni

Presedintele Klaus Iohannis a instituit starea de urgenta in Romania, incepand de luni, in contextul evolutiei ingrijoratoare a pandemiei de coronavirus.

Romania intra in stare de urgenta! Care vor fi repercusiunile la nivel social?

Presedintele Klaus Iohannis a anutat decretarea starii de urgenta pe intreg teritoriul Romaniei, inc.

Presedintele declara stare de urgenta incepand de saptamana viitoare

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, sambata, dupa votul de investire al Guvernului Orban III ca va decreta stare de urgenta incepand de saptamana viitoare.

ROMANIA INTRA IN SCENARIUL TREI: Bilantul imbolnavirilor cu coronavirus ajunge la 102

ACTUALIZARE - Trei politicieni PNL au fost confirmati cu coronavirus, sambata, numarul imbolnavirilor ajungand la 102. Este vorba despre un deputat, primarul municipiului Deva si un administrator public, care au participat la aceeasi sedinta cu Vergil Chitac, confirmat anterior. Romania intra in scenariul trei. --- * ACTUALIZARE - inca doua cazuri confirmate cu coronavirus - doi soti din Constanta. Numarul total al celor infectati a ajuns la 99.

ROMANIA INTRA IN SCENARIUL TREI: Bilantul imbolnavirilor cu coronavirus ajunge la 109

ACTUALIZARE - Bilantul cazurilor ajunge la 109. Este vorba despre un barbat de 55 de ani din Timisoara aflat in carantina. --- * ACTUALIZARE - Numarul total al celor infectati ajunge la 108, inca sase cazuri fiind confirmate sambata seara. --- * ACTUALIZARE - Trei politicieni PNL au fost confirmati cu coronavirus, sambata, numarul imbolnavirilor ajungand la 102. Este vorba despre un deputat, primarul municipiului Deva si un administrator public, care au participat la aceeasi sedinta cu Vergil Chitac, confirmat anterior. Romania intra in scenariul trei.

ROMANIA INTRA IN SCENARIUL TREI: Bilantul imbolnavirilor cu coronavirus ajunge la 113

ACTUALIZARE - Alte patru noi cazuri de infectare cu coronavirus au fost confirmate, sambata seara, pacientul 110 fiind un barbat care a intrat in contact cu senatorul Vergil Chitac. Numarul imbolnavirilor a ajuns la 113. --- *ACTUALIZARE - Bilantul cazurilor ajunge la 109. Este vorba despre un barbat de 55 de ani din Timisoara aflat in carantina. --- * ACTUALIZARE - Numarul total al celor infectati ajunge la 108, inca sase cazuri fiind confirmate sambata seara. --- * ACTUALIZARE - Trei politicieni PNL au fost confirmati cu coronavirus, sambata, numarul imbolnavirilor ajungand la 102. Este vorba despre un deputat, primarul municipiului Deva si un administrator public, care au participat la aceeasi sedinta cu Vergil Chitac, confirmat anterior. Romania intra in scenariul trei.

Trei politicieni, diagnosticati cu coronavirus: Bilantul ajunge la 102 cazuri. Romania intra oficial in Scenariul 3

Trei politicieni liberali au fost depistati pozitiv la testul pentru coronavirus. Astfel, bilantul oficial ajunge la 102 cazuri de contaminare, iar Romania intra oficial in Scenariul 3 de interventie. Sunt.

Trei liberali, infectati de senatorul Chitac. Un deputat si doi alesi locali au fost depistati cu coronavirus. Peste 100 de bolnavi. Romania intra in scenariul 3

Trei liberali au fost infectati de senatorul PNL Vergil Chitac, politicianul depistat cu coronavirus. Astfel, Romania inregistreaza 102 bolnavi de coronavirus si intra in scenariul 3. Ce presupune?.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2732 seconds )