Libnet.ro
UNICEF

18:45

Coronavirus in Romania: Sase noi decese. Bilantul mortilor urca la 1259

Hotnews Hotnews,
 Coronavirus in Romania: Sase noi decese. Bilantul mortilor urca la 1259

Alte sase persoane, cu varste cuprinse intre 50 si 77 de ani, au murit din cauza noului coronavirus in Romania, astfel ca bilantul total al deceselor inregistrate in tara noastra a urcat sambata la 1259, potrivit unei informari difuzate de Grupul de Comunicare Strategica. continuă pe Hotnews

Coronavirus in Romania: Alte cinci decese. Bilantul a ajuns la 1240 UPDATE

Alte cinci decese din cauza coronavirusului in Romania au fost raportate vineri dimineata, astfel ca bilantul a ajuns la 1.

Coronavirus in Romania: 151 de noi cazuri de imbolnavire in ultimele 24 ore Peste 13.000 de persoane vindecate

In ultimele 24 de ore s-au inregistrat 151 de noi cazuri de imbolnavire cu coronavirus, numarul cazurilor confirmate fiind de 19. 133, dintre care 13. 046 au fost declarate vindecate si externate. La ATI, in acest moment, sunt internati 160 de pacienti. Coronavirus in Romania: 5 noi decese din cauza coronavirusului, totalul ajunge la 1253.

Opt noi decese in randul pacientilor cu Covid-19. Bilantul total urca la 1.248

Opt noi decese in randul pacientilor confirmati cu noul coronavirus au fost raportate in ultimele ore, ducand bilantul total al deceselor la 1. 248 in Romania. Cea mai tanara victima este un barbat de 53 de ani din Suceava, ce suferea de diabet zaharat si obezitate.

6 noi decese provocate de coronavirus! Numarul mortilor ajunge la 1259!

Grupul pentru Comunicare Strategica a anuntat 6 noi decese in aceasta dupa-amiaza. Victimele erau do.

Patru noi decese din cauza coronavirusului in Romania. Bilantul a ajuns 1.235 de morti

Patru noi decese provocate de coronavirus. Bilantul a ajuns la 1235de morti in Romania.

Coronavirus in Romania: Alte patru decese, bilantul a ajuns la 1227

Alti patru romani au murit din cauza coronavirusului in Romania, astfel ca bilantul deceselor a ajuns joi la 1. Printre pacienti se afla si un barbat de 51 de ani din Bihor care a murit in 23 mai, iar confirmarea ca are COVID a venit in urma analizelor facute din probe recoltate dupa deces.

Coronavirus in Romania: Un alt deces din judetul Suceava, raportat dupa o luna si jumatate Bilantul mortilor a ajuns la 1.235

Decesul din cauza coronavirusului al unui barbat din judetul Suceava a fost raportat cu o luna si jumatate intarziere. Victima, in varsta de 52 de ani, a murit pe 12 aprilie la Spitalul Radauti, decesul sau fiind anuntat abia astazi de Grupul de Comunicare Strategica cu precizarea ca DSP Suceava a solicitat unitatii medicale in cauza nota explicativa pentru intarzierea raportarii. Alte trei decese au fost anuntate in afara de cel de la Suceava, bilantul ajungand la 1.

Cinci noi decese inregistrate din cauza Covid-19. Bilantul in Romania a ajuns la 1.253 de morti

Alte cinci decese ale unor persoane confirmate cu coronavirus au fost anuntate, sambata, de autoritati. Bilantul a ajuns astfel la 1. 253 de morti. Doua dintre victime sunt din Bucuresti, iar celelalte trei din Iasi, Ilfov si Brasov. Toate victimele raportate aveau si alte patologii.

Trei decese provocate de coronavirus in Romania. Bilantul a ajuns la 1.219 victime

Trei decese provocate de coronavirus au fost anuntate miercuri. Bilantul a ajuns la 1. 219 victime, transmite Grupul pentru Comunicare Strategica.

CORONAVIRUS |Romania, printre principalii beneficiari ai Planului de relansare economica, propus de Comisia Europeana. Tara noastra are alocate 33 de miliarde de euro sub forma de granturi si credite

Romania este unul dintre principalii beneficiari ai Planului de relansare economica, in valoare de 750 de miliarde de euro, propus de Comisia Europeana, in contextul pandemiei de coronavirus. Presedintele.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2304 seconds )