Libnet.ro
UNICEF

14:00

Coronavirus: Spania a inregistrat cel mai mic numar de decese din ultima saptamana

B1 B1,
Coronavirus: Spania a inregistrat cel mai mic numar de decese din ultima saptamana

Spania a inregistrat vineri, cel mai mic numar de decese pe zi timp de o saptamana, chiar daca cifrele raman ridicate. 809 persoane si-au pierdut viata in ultimele 24 de ore,fata de media zilnica . continuă pe B1

Coronavirus in Italia: cel mai mic numar de decese inregistrat in ultimele 9 zile

Italia a raportat sambata seara 681 de decese inregistrate in decurs de 24 de ore, acesta fiind cel mai mic numar inregistrat in ultimele noua zile.

Italia, cel mai mic numar de decese din ultimele noua zile

Italia a raportat sambata seara 681 de decese inregistrate in decurs de 24 de ore, acesta fiind cel mai mic numar inregistrat in ultimele noua zile.

Spania devine tara europeana cu cel mai mare numar de cazuri de coronavirus

Spania a devenit vineri tara europeana cu cel mai mare numar de cazuri de coronavirus - 117. Numarul deceselor a ajuns la 10. 935, dupa ce alte 933 de decese au fost anuntate in ultimele 24 de ore. Peste 6. 400 dintre cei infectati cu coronavirus se afla in spital in stare grava sau critica.

Spania, tara europeana cu cel mai mare numar de cazuri de coronavirus

Spania a devenit tara europeana cu cel mai mare numar de cazuri de coronavirus, depasit si Italia si China.

COVID-19 |A fost inregistrat cel mai SCAZUT nivel de poluare in India dupa instituirea carantinei

India a impus restrictii de circulatie pentru 1. 3 miliarde de oameni si a oprit activitatile in mai multe domenii ca urmare a instituirii starii de carantina. Autoritatile incearca sa previna raspandirea coronavirusului care provoaca COVID-19.

CORONAVIRUS |Record negativ in SUA: 1.169 decese in ultimele 24 de ore. Este cel mai mare numar zilnic inregistrat in orice tara

SUA a atins un nou record negative de decese, dupa ce a inregistrat, in ultimele 24 de ore, 1. 169 de decese, ajungand la un numar total de peste 6. Acesta este este cel mai mare numar zilnic inregistrat.

Numarul cazurilor de infectare cu noul coronavirus a depasit un milion pe intreg globul

Numarul cazurilor de infectare cu noul coronavirus a depasit un milion pe intreg globul. A crescut din nou si numarul deceselor, aproape 55. 000 de oameni din intreaga lume au fost ucisi de virus. in Italia, alti 760 de oameni au murit in ultimele 24 de ore. Situatia ramane critica si in Spania, unde 950 au murit in doar cateva ore. Este cel mai mare numar de decese intregistrat intr-o singura zi la nivel mondial. Spitalele sunt pline, iar personalul medical este depasit de situatia.

CORONAVIRUS. Spania: Cu 950 de decese in ultimele 24 de ore, Spania devine a doua tara dupa Italia care trece bariera de 10.000 de decese din cauza COVID-19 (VIDEO)

Spania este tot mai grav afectata de pandemia de coronavirus. De aproape o saptamana, Guvernul de la Madrid raporteaza zilnic peste 800 de decese din cauza COVID-19. A sasea zi consecutiva cu peste.

Numarul oficial al cadrelor medicale din Timis infectate cu coronavirus, de zece ori mai mic decat cel real

Grupul de Comunicare Strategica a raportat vineri, la nivel national, un numar de 474 de cadre medicale infectate cu coronavirs. Potrivit raportarii oficiale, in Timis sunt doua cadre medicale infectate cu coronavirus. in realitate, numarul este de cel putin zece ori mai mare.

Indicele Dow Jones a inregistrat cea mai mare scadere trimestriala din 1987

Principalii trei indici bursieri de pe Wall Street au inchis marti in scadere, iar Dow Jones a inregistrat cea mai mare scadere trimestriala din 1987, in timp ce S and P 500 a consemnat cel mai grav declin de la criza financiara din 2008, pe fondul dovezilor tot mai clare referitoare la impactul economic al pandemiei de cronavirus.

ştiri de la B1

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )