Libnet.ro
UNICEF

01:05

Spitalul din Campulung Moldovenesc inchis, tot personalul intra in izolare

Antena3 Antena3,
Spitalul din Campulung Moldovenesc inchis, tot personalul intra in izolare

Spitalul din Campulung Moldovenesc, judetul Suceava, va fi inchis pentru urmatoarele 14 zile, iar tot personalul intra in izolare din cauza numarului mare de cazuri confirmate de coronavirus. continuă pe Antena3

Spitalul din Campulung Moldovenesc a fost inchis, cel din Falticeni este inchis partial 118 cadre medicale depistate pozitiv cu coronavirus

S-a inchis spitalul din Campulung Moldovenesc, iar cel de la Falticeni este inchis partial, dupa ce in cele doua unitati sucevene 118 cadre medicale au fost depistate pozitiv cu coronavirus, transmite Mediafax.

CORONAVIRUS |Spitalul Municipal din Campulung Moldovenesc si pavilionul central al Spitalului din Falticeni au fost inchise: Peste 100 de cadre medicale, infectate cu COVID-19 (VIDEO)

In plina pandemie de COVID-19, spitalele din Suceava cad unul dupa altul. Spitalul Municipal din Campulung Moldovenesc a fost inchis dupa ce 67 de angajati si sapte pacienti au fost confirmati pozitiv cu.

Spitalul din Campulung Moldovensc, inchis din cauza numarului urias de infectari cu COVID-19

Spitalul din Campulung Moldovenesc va fi scos din uz in perioada urmatoare, iar Spitalul Municipal Falticeni va fi inchis partial din cauza ca mare parte din personalul medical a fost infectat cu noul coronavirus, a declarat sambata, 4 aprilie, secretarul de stat in Ministerul Sanatatii, generalul Ionel Oprea, pentru newsbucovina. ro.

Se repeta dezastrul de la Suceava. Cate cadre medicale infectate cu COVID-19 sunt confirmate la spitalele din Campulung Moldovenesc si Falticeni

In cursul serii de vineri, 3 martie, au sosit primele rezultate ale testelor COVID-19 efectuate la spitalele municipale din localitatile sucevene Campulung Moldovenesc si Falticeni. Zeci de medici, asistente si infirmiere prezinta infectii cu noul coronavirus. Alte cateva zeci au simptome si asteapta rezultatele testului.

Nelu Tataru: Maine incepe testarea pentru tot personalul medical din Spitalul Suceava

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a anuntat ca sambata va incepe testarea pentru tot personalul medi.

MedLife: Pe 6 aprilie va fi reluata activitatea maternitatii din Bucuresti. Extindem testarea la gravide, pentru a le proteja. Am testat tot personalul medical din triaj, centre de oncologie si maternitati

In plin context de pandemie, MedLife anunta ca a testat tot personalul medical din triaj, centre de oncologie si maternitati. Dintre cele peste 800 de cadre medicale testate la nivel national, au fost confirmate pozitiv doua asistente si o infirmiera de la maternitatea din Arad. Este esential sa testam preventiv personalul medical pentru a invinge aceasta pandemie, pentru a tine pacientii in siguranta si pentru a avea constant rezerve de medici si asistente, a spus Mihai Marcu, Presedinte si CEO MedLife Group.

Nelu Tataru, emotionat dupa vizita la spitalul din Arad: O tanara din Sicilia ne trateaza pe noi!

Nelu Tataru a facut declaratii dupa vizita la spitalul din Arad. Ministrul Sanatatii sustine ca personalul este cu moralul scazut. Totodata acesta a fost impresionat de o tanara rezident din Sicilia care a venit sa aiba girja de pacientii din Romania.

Sinteza zilei. O asistenta de la spitalul din Botosani rupe tacerea

O asistenta de la spitalul din Botosani isi striga disperarea, dupa ce, potrivit informatiilor Antena 3, cel putin 32 de cadre medicale de acolo ar fi infectate cu coronavirus.

O pacienta de la Spitalul din Suceva rupe tacerea: Lumea moare din cauza medicilor! Esti tinut aici pana nu mai poti!

O pacienta de la Spitalul din Suceava rupe tacerea si vorbeste despre modul in care cadrele medicale au grija de bolnavii din spital. Femeia in varsta de 48 de ani se plange ca nu primeste medicamentele la timp, mancarea este putina, iar medicii nu le acorda atentie bolnavilor.

Demisii in masa si la Spitalul din Campina: opt cadre medicale au plecat

Opt cadre medicale de Spitalul Campina si-au depus demisia. Spitalul suport pentru pacientii cu noul COVID-19 a ramas doar cu doi medici de ATI.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )