Libnet.ro
UNICEF

06:45

Spitalul din Campulung Moldovenesc a fost inchis, cel din Falticeni este inchis partial 118 cadre medicale depistate pozitiv cu coronavirus

Hotnews Hotnews,
 Spitalul din Campulung Moldovenesc a fost inchis, cel din Falticeni este inchis partial 118 cadre medicale depistate pozitiv cu coronavirus

S-a inchis spitalul din Campulung Moldovenesc, iar cel de la Falticeni este inchis partial, dupa ce in cele doua unitati sucevene 118 cadre medicale au fost depistate pozitiv cu coronavirus, transmite Mediafax. continuă pe Hotnews

CORONAVIRUS |Spitalul Municipal din Campulung Moldovenesc si pavilionul central al Spitalului din Falticeni au fost inchise: Peste 100 de cadre medicale, infectate cu COVID-19 (VIDEO)

In plina pandemie de COVID-19, spitalele din Suceava cad unul dupa altul. Spitalul Municipal din Campulung Moldovenesc a fost inchis dupa ce 67 de angajati si sapte pacienti au fost confirmati pozitiv cu.

Spitalul din Campulung Moldovenesc inchis, tot personalul intra in izolare

Spitalul din Campulung Moldovenesc, judetul Suceava, va fi inchis pentru urmatoarele 14 zile, iar tot personalul intra in izolare din cauza numarului mare de cazuri confirmate de coronavirus.

Spitalul din Campulung Moldovensc, inchis din cauza numarului urias de infectari cu COVID-19

Spitalul din Campulung Moldovenesc va fi scos din uz in perioada urmatoare, iar Spitalul Municipal Falticeni va fi inchis partial din cauza ca mare parte din personalul medical a fost infectat cu noul coronavirus, a declarat sambata, 4 aprilie, secretarul de stat in Ministerul Sanatatii, generalul Ionel Oprea, pentru newsbucovina. ro.

Se repeta dezastrul de la Suceava. Cate cadre medicale infectate cu COVID-19 sunt confirmate la spitalele din Campulung Moldovenesc si Falticeni

In cursul serii de vineri, 3 martie, au sosit primele rezultate ale testelor COVID-19 efectuate la spitalele municipale din localitatile sucevene Campulung Moldovenesc si Falticeni. Zeci de medici, asistente si infirmiere prezinta infectii cu noul coronavirus. Alte cateva zeci au simptome si asteapta rezultatele testului.

CORONAVIRUS. Un spital din Munchen a fost inchis, dupa ce mai multi pacienti si medici au fost confirmati pozitiv cu COVID-19

Coronavirusul castiga teren in Munchen, Germania. Mai multi pacienti si medici de la Spitalul Helios au fost depistati pozitiv cu COVID-19, motiv pentru care unitatea medicala a fost inchisa pentru.

Sinteza zilei. O asistenta de la spitalul din Botosani rupe tacerea

O asistenta de la spitalul din Botosani isi striga disperarea, dupa ce, potrivit informatiilor Antena 3, cel putin 32 de cadre medicale de acolo ar fi infectate cu coronavirus.

Nelu Tataru, emotionat dupa vizita la spitalul din Arad: O tanara din Sicilia ne trateaza pe noi!

Nelu Tataru a facut declaratii dupa vizita la spitalul din Arad. Ministrul Sanatatii sustine ca personalul este cu moralul scazut. Totodata acesta a fost impresionat de o tanara rezident din Sicilia care a venit sa aiba girja de pacientii din Romania.

Zeci de cadre medicale de la Spitalul din Galati sunt in izolare. Sectia a fost inchisa

O sectie a Spitalului Judetean din Galati a fost inchisa, dupa ce o asistenta medicala a fost diagnosticata cu coronavirus, iar ceilalti colegi ai sai au fost trimisi in izolare la domiciliu.

Asistentele din Suceava au fost chemate sa refaca testul de coronavirus, insa au gasit corturile inchise - VIDEO

Procurorii au descoperit ca testarea la spitalul din Suceava a fost facuta ilegal. Asistentele au fost chemate astazi sa fie testate, insa au gasit corturile inchise si au asteptat ore intregi.

O pacienta de la Spitalul din Suceva rupe tacerea: Lumea moare din cauza medicilor! Esti tinut aici pana nu mai poti!

O pacienta de la Spitalul din Suceava rupe tacerea si vorbeste despre modul in care cadrele medicale au grija de bolnavii din spital. Femeia in varsta de 48 de ani se plange ca nu primeste medicamentele la timp, mancarea este putina, iar medicii nu le acorda atentie bolnavilor.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,203 seconds )