Libnet.ro
UNICEF

07:45

Ludovic Orban: Epidemiologii vorbesc de un risc de infectare cu coronavirus intre 40% si 70%, in doi ani Avem un plan in trei etape de tratare a pacientilor

Hotnews Hotnews,
 Ludovic Orban: Epidemiologii vorbesc de un risc de infectare cu coronavirus intre 40% si 70%, in doi ani Avem un plan in trei etape de tratare a pacientilor

Guvernul analizeaza toate scenariile posibile si incearca sa fie pregatit pentru orice situatie, a declarat duminica premierul Ludovic Orban, intrebat in ce masura este pregatita Romania pentru un scenariu precum cele prezentate de oficiali francezi si germani, care se asteapta la un numar foarte mare de oameni care vor fi afectati de pandemie. Ludovic Orban a mai spus ca la un anumit moment nu vom putea trata toti pacientii la spitale. Mai exact, s-ar putea ajunge in situatia in care sa fie tratate in spitale doar cazurile mai grave. continuă pe Hotnews

Europarlamentarul Maria Grapini, scrisoare pentru Ludovic Orban in criza generata de coronavirus

Europarlamentarul Maria Grapini i-a adresat o scrisoare premierului interimar Ludovic Orban in care ii propune o serie de masuri urgente ce trebuie luate in calcul de Guvern, in contextul raspandirii noului coronavirus in Romania.

Premierul Ludovic Orban a fost testat pentru coronavirus. Rezultatul, in cursul zilei de sambata

Premierului Ludovic Orban i-au fost prelevate probe in vedereatestariipentru coronavirus, vineri, in jurul orei 13. 30, dupa ce senatorul liberal Vergil Chitac a fost confirmat pozitiv cu Covid-19. Se.

Ludovic Orban a fost testat pentru coronavirus, rezultatul este negativ. Si ministrii testati la Parlament au primit rezultate negative pentru noul coronavirus Covid-19

Premierul Ludovic Orban a fost testat in cursul zilei pentru noul coronavirus Covid-19 dupa ce senatorul Vergil Chitac si sotia sa au fost depistati pozitiv cu coronavirus.

Premierul Ludovic Orban, anunt important in plina criza de coronavirus: Bucurestiul nu se inchide

Premierul Romaniei, Ludovic Orban, face declaratii de presa, de la Vila Lac 1, unde se afla in izolare.

Premierul Ludovic Orban, anunt important in plina criza de coronavirus, de la ora 18 LIVE TEXT si VIDEO

Premierul Romaniei, Ludovic Orban, urmeaza sa faca declaratii de presa, de la Vila Lac 1, la ora 18.

Ludovic Orban: Toate conducerea PNL, in autoizolare

Ludovic Orban ar trebui sa intre in autoizolare la domiciliu din cauza coronavirusului.

Ludovic Orban, surprins intre cei doi politicieni PNL contaminati cu coronavirus (FOTO)

Ludovic Orban a fost surprins intr-o fotografie intre primarul Devei, Florin Oancea, si administratorul public Adrian David Nicolae. Cei doi au fost testati pozitiv cu coronavirus.

CORONAVIRUS |Ce spune Ludovic Orban despre posibilitatea amanarii alegerilor locale

Premierul Ludovic Orban a declarat duminica seara ca, in functie de evolutia situatiei legate de raspandirea noului coronavirus, se va lua o decizie in legatura cu posibilitate amanarii alegerilor.

CORONAVIRUS. Ludovic Orban: La un moment dat, cazurile usoare vor fi tratate la domiciliu. La ATI se vor trata doar cazurile foarte grave (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a vorbit, duminica seara, despre un plan in trei etape de extindere a capacitatii de spitalizare a pacientilor infectati cu noul coronavirus. in ce priveste capacitatea spitalelor,.

CORONAVIRUS. Ludovic Orban: Saptamana viitoare asteptam achizitionarea a cel putin 20 de aparate cu cate o mie de kituri de testare fiecare (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca obiectul Guvernului este acela ca in Romania sa fie crescuta capacitatea de diagnosticare a cazurilor de coronavirus. in ce priveste capacitatea de diagnosticare,.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2044 seconds )