Libnet.ro
UNICEF

14:45

CORONAVIRUS |Suedia a ridicat atentionarea de calatorie pentru Romania

B1 B1,
CORONAVIRUS |Suedia a ridicat atentionarea de calatorie pentru Romania

Romanii nu se mai afla pe lista neagra a Suediei. Autoritatile de la Stockholm au anuntat, miercuri, ca ca au ridicat atentionarea de calatorie pentru Romania, Bulgaria si Olanda, impuse din cauza. continuă pe B1

Suedia a ridicat atentionarea de calatorie pentru Romania

Suedia a anuntat miercuri ca a ridicat atentionarea de calatorie pentru Romania, Bulgaria si Olanda, transmite Reuters.

Suedia a ridicat atentionarea de calatorie pentru Romania

Suedia a anuntat miercuri ca a ridicat atentionarea de calatorie pentru Romania, Bulgaria si Olanda, transmite Reuters, conform Hotnews.

Coronavirus in lume: Un produs anti-insecte ucide si noul coronavirus - studiu al armatei britanice Suedia a ridicat atentionarea de calatorie pentru Romania

Numarul cazurilor de coronavirus raportate in lume a trecut de 24 de milioane, fiind raportate 823. 000 de decese asociate cu Covid-19 si 16,6 milioane de persoane vindecate de Sras-Cov-2, potrivit centralizarilor de pe Worldometers. 37 Coronavirus: Berlinul interzice un protest impotriva masurilor de combatere a pandemiei 16. 09 Obezitatea creste cu aproape 50% riscul de deces din cauza COVID-1915. 01 Un produs anti-insecte ucide si noul coronavirus - studiu al armatei britanice 14. 30 Germania vrea sa renunte la testarea obligatorie gratuita a sosirilor in tara14. 02 Iulia Timosenko, infectata cu coronavirus, este in stare grava13. 57 Suedia a ridicat atentionarea de calatorie pentru Romania, Bulgaria si Olanda12. 14 Suedia isi numara mortii dupa decizia de a nu inchide scolile 12. 02 Producatorii de vaccinuri vor mai multa protectie legala in UE10. 34 Franta: Un al doilea val epidemic ar putea lovi in noiembrie.

Leul, la pamant. Este devastator pentru Romania ce se va intampla cu un euro in 2021

Sondajul Asociatiei CFA Romania, care a fost facut printre cei 250 de membri ce detin titlul de Chartered Financial Analyst, anunta previziuni sumbre pentru tara noastra, iar situatia este dezstruoasa indeosebi in ce priveste cursul valutar. Leul, la pamant! Astfel, leul urmeaza a se deprecia, cursul mediu al leului pentru finalul lunii ianuarie este de .

O noua ordonanta de urgenta pentru Romania! Marcel Vela anunta infiintarea Politiei Animalelor

O noua ordonanta de urgenta pentru Romania. Vom proteja animalele aflate in pericol, anunta Marcel Vela.

Comisia Europeana propune acordarea a patru miliarde euro pentru Romania din cadrul Instrumentului SURE

Comisia Europeana a prezentat Consiliului propuneri de decizii privind acordarea unui sprijin financiar, in valoare de 81,4 miliarde euro, din cadrul Instrumentului SURE pentru 15 state membre, dintre care patru miliarde euro pentru Romania, informeaza un comunicat de presa al executivului comunitar.

Zi neagra pentru Romania: 58 noi decese la pacienti cu Covid-19

Romania a depasit 80. 000 de persoane infectate cu noul coronavirus iar bilantul general al deceselor.

CORONAVIRUS |Germania elimina testele gratuite pentru toti calatorii

Germania vrea sa elimine testele obligatorii de coronavirus gratuite pentru calatorii care se vin in stat, a declarat miercuri ministrul sau pentru sanatate, motivand constrangerile de capacitate la.

4 miliarde euro pentru Romania in cadrul Instrumentului SURE

Comisia Europeana propune acordarea unui sprijin financiar de 81,4 miliarde euro pentru 15 state mem.

4 miliarde Euro, sprijin UE pentru Romania, prin noul instrument SURE destinat firmelor si angajatilor

Romania va beneficia de imprumuturi totale de 4 miliarde de euro prin noul instrument de sprijin SURE, destinat masurilor de ajutor pentru firme si angajati, conform alocarii aprobate, luni, de Comisia Europeana.

ştiri de la B1

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2602 seconds )