Libnet.ro
UNICEF

22:45

Coronavirus. Ucraina inregistreaza din nou un numar record de noi cazuri de Covid-19

B1 B1,
Coronavirus. Ucraina inregistreaza din nou un numar record de noi cazuri de Covid-19

Ucraina a inregistrat un nou record negativ al cazurilor zilnice de infectare cu noul coronavirus de tip SARS-CoV-2. Consiliul National de Securitatea anuntat, sambata, cain ultimele 24 de ore,. continuă pe B1

Creste din nou numarul de noi infectari cu Covid-19

298 noi cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus si 40 de persoane decedate in ultimele 24.

Coronavirus in Romania, 2 septembrie 2020. Un nou numar urias de infectari in ultimele 24 de ore

Coronavirus in Romania, 2 septembrie 2020. Grupul de Comunicare Strategica a anuntat miercuri, 2 septembrie 2020, ultimul bilant al pandemiei COVID-19 in Romania.

Coronavirus: Franta a inregistrat din nou peste 7.000 de cazuri zilnice

Autoritatile franceze au raportat, miercuri, 7. 017 noi cazuri de coronavirus in 24 de ore, o crestere mare fata de bilantul de marti, de 4. Este pentru a trei a oara de la inceputul epidemiei cand numarul noilor cazuri depaseste pragul de 7. 000 in Franta, relateaza Reuters.

Euro a atins un nou nivel record. Specialist: Pe termen mediu si lung, deprecierea cursului de schimb se va transfera catre consumatorul final, adica preturi mai mari (VIDEO)

Euro a atins, vineri, un nou nivel record, informeaza B1 TV. Moneda europeana a ajuns azi la 4,8492 lei. Precedentul record a fost atins pe 17 martie, cand a fost 4,8448 lei. Dolarul a scazut cu 0,06%, la 4,0915 lei.

Sorana Cirstea, fericita ca joaca din nou dupa pauza impusa de pandemie

Sorana Cirstea, calificata in turul al treilea la US Open, dupa o victorie in trei seturi in fata britanicei Johanna Konta, a noua favorita, 2-6, 7-65), 6-4, a declarat ca este bucuroasa ca joaca din nou dupa lunga pauza impusa de pandemia de coronavirus.

Nicusor Dan o provoaca din nou pe Gabriela Firea. Va raspunde pozitiv Primarul Capitalei?

Pe pagina personala de Facebook, candidatul sustinut la alegerile pentru Primaria Capitalei de principale partide de dreapta, Nicusor Dan, i-a lansat contracandidatului sau de la PSD, Gabriela Firea, o provocare mai putin obisnuita in campaniile electorale de la noi. Nicusor Dan o provoaca din nou pe Gabriela Firea Candidatul, Nicusor Dan sustinut de PNL si .

Raluca Tanase, fosta Bambi, este din nou singura. De ce s-a despartit de iubitul ei

Se pare ca Raluca Tanase, concurenta de la emisiunea Bravo, ai stil! Celebrities, de la Kanal D, nu are deloc noroc in dragoste. Aceasta este din nou singura, dupa ce a pus capat definitiv relatiei cu iubitul cu care abia ce se impacase. Astfel, concurenta nu mai doreste sub nicio forma sa se mai impaace .

Ileana Sipoteanu, din nou in doliu: isi astepta cuminte sfarsitul. Prin ce drama trece artista

Ileana Sipoteanu are parte de momente extrem de dureroase. Dupa sotul sau s-a stins din viata, aceasta simte din nou pierderea unei persoane foarte dragi. Prin ce drama trece acum cunoscuta artista? Suferinta fara margini pentru Ilenana Sipoteanu La trei ani dupa decesul sotului sau iubit, Ileana poarta din nou doliu si plange moartea unei .

Ce reguli trebuie sa respecti la cinema atunci cand vei merge din nou

Daca te-ai saturat de Netflix in toata aceasta perioada, atunci poate ti-e dor sa mergi din nou la cinema sa vezi un film. Ei bine, nu va mai fi totul ca inainte, asa ca trebuie sa.

Pandemia Covid-19. Numar record de cazuri noi de coronavirus in Ungaria dupa inceperea scolii

Ungaria a anuntat miercuri ca a inregistrat 365 de cazuri noi de COVID-19, cel mai mare numar de infectari zilnice de pana acum, in conditiile in care oamenii se intorc din vacante si incepe noul an scolar, relateaza Reuters.

ştiri de la B1

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2403 seconds )