Libnet.ro
UNICEF

08:00

Mediastandard.ro: Manipularea se raspandeste mai repede decat coronavirusul din China

Hotnews Hotnews,
 Mediastandard.ro: Manipularea se raspandeste mai repede decat coronavirusul din China

Pe masura ce timpul trece, se observa ca nu numai coronavirusul s-a raspandit in afara granitelor Chinei, ci si dezinformarea. in mediul online circula teorii si ipoteze privind originea epidemiei fenomen care nu se rezuma doar la spatiul digital din Romania -, care duc la informarea incorecta a publicului si la ingreunarea adoptarii masurilor necesare de sanatate publica. continuă pe Hotnews

SPECIALISTII AVERTIZEAZA: Noul coronavirus se raspandeste mai repede ca virusul SARS! Economia mondiala, iN PERICOL

Infectia de coronavirus s-a raspandit joi la peste 8. 000 de cazuri la nivel mondial, depasind totalul pacientilor infectati in timpul epidemiei SARS din 2002-2003. Marea majoritate a infectiilor se.

Coronavirusul din China declanseaza urgenta publica la nivel global! Ce inseamna asta, potrivit OMS

Coronavirus pare sa fie mai periculos decat s-a estimat initial, iar amploarea modului in care se extinde este terifianta pentru autoritati. Din acest motiv, Organizatia Mondiala a Sanatatii a clasificat virusul ca fiind o urgenta internationala. Coronavirusul din China declanseaza urgenta publica la nivel global! in acest moment, conform OMS, sunt peste 250 de cazuri .

Cum tinem la distanta coronavirusul din China. 5 masuri simple, de la medicul Ciuhodaru

Vaccin pentru coronavirusul din China nu exista in prezent, desi OMS a decretat alerta globala in ce priveste acest virus gripal, dar exista cateva masuri simple de preventie, ne spune dr. Tudor Ciuhodaru.

Serialul The Crown se va incheia mai devreme decat era prevazut

Serialul de succes The Crown, produs de Netflix si consacrat vietii reginei Elisabeta a II-a, se va incheia dupa al cincilea sezon, a anuntat vineri platforma video, adica cu un sezon mai devreme decat era prevazut, scrie AFP.

Noul produs lansat de Apple costa mai mult decat o masina Tesla. Cum justifica firma pretul colosal

Noul calculator Mac Pro lansat de Apple costa mai mult decat o masina Tesla. Compania americana a anuntat lansarea noului calculator insotit de pretul colosal de 60.

Ea este partenera de afaceri a lui Alex Bodi. Cine este femeia pe care o iubeste mai mult decat pe Bianca Dragusanu

Alex Bodi, sotul Biancai Dragusanu, si-a deschis o noua afacere in Spania, chiar la inceputul acestui an. Barbatul si-a deschis un spatiu larg de distractie, cu zone de joaca, sala pentru organizari evenimente si cantina. Ea este partenera de afaceri a lui Alex Bodi Localul se afla in Cosalda, langa Madrid si a fost inaugurat .

Cel mai bun speaker motivational din Marea Britanie tine gratuit seminar la Bucuresti. Iata cum poti participa!

Tosin Ogunnusi, considerat cel mai bun speaker motivational din Marea Britanie, cel care a ajutat mii de oameni sa isi antrenez mintea pentru a reusi in viata, vine la Bucuresti pentru a sustine, in mod exceptional, un seminar gratuit. Tosin este renumit si pentru faptul ca reuseste sa ajute oamenii sa isi infranga fricile, acestia ajungand demonstrativ chiar sa sparga cu mana placi de lemn, ori sa mearga desculti pe sticla sau pe jar.

Roman (PNL): Cea mai nesimtita pensie speciala din Romania - 77.000 de lei - apartine unui fost comandant comunist

In ziua votului pentru abrogarea pensiilor speciale,deputatul PNL Florin Roman a dezvaluit care este cea mai mare pensie speciala din Romania si cui apartine. Cea mai nesimtita pensie speciala din.

Florin Roman (PNL): Cea mai nesimtita pensie speciala din Romania - 77.000 de lei

Cea mai mare pensie speciala din Romania este de 77. 000 de lei, apartinand unui fost comandant de penitenciar in perioada comunista, a declarat, marti, deputatul PNL Florin Roman.

Coronavirusul din China ar putea accelera revenirea locurilor de munca in SUA (secretarul Comertului)

Secretarul american al Comertului, Wilbur Ross, a declarat ca noul coronavirus din China, care a determinat inchiderea de companii si uzine in aceasta tara, va ajuta la accelerarea revenirii locurilor de munca in America de Nord, scrie AFP.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2314 seconds )