Libnet.ro
UNICEF

14:00

Coronavirusul din Italia loveste Romania

România Liberă România Liberă,
Coronavirusul din Italia loveste Romania

Primul caz de coronavirus din Romania a fost confirmat miercuri seara, a anuntat ministrul Sanatatii. continuă pe România Liberă

Raed Arafat: Daca vom ajunge la scenariul din Italia, cazurile usoare de coronavirus vor fi tratate acasa

Secretarul de stat in Ministerul Afacerilor Interne MAI), Raed Arafat, a spus luni, la Mediafax, ca, daca se va ajunge la scenariul din Italia, acolo unde foarte multi oameni s-au infectat cu noul tip de coronavirus, in Romania pacientii care fac forme usoare ar putea fi tratati acasa.

O romanca a inceput sa strige cu disperare pe o autostrada din Italia: Cineva i-a taiat gatul sotului meu! Politistii au fost socati cand au vazut despre ce este vorba

Un incident grav s-a petrecut pe o autostrada din Italia! Un echipaj de politie a fost oprit in trafic de catre o romanca disperata care a anuntat ca sotul ei a fost taiat. Ajutor, cineva i-a taia.

Primul caz de infectie cu coronavirus din Moscova: Un barbat venit recent din Italia

Un prim caz de infectie cu coronavirus la Moscova a fost confirmat, luni, si se refera la un barbat care a venit din Italia. Potrivit AFP, el devine, astfel, al treilea om testat pozitiv in Rusia, dupa doi.

Copil de 5 ani, suspect de coronavirus la Galati, dupa ce s-a intors din Italia

Un copil de cinci ani din Galati, care recent a revenit dintr-o regiune a Italiei unde exista zeci de cazuri de imbolnaviri cu coronavirus, a fost internat la Spitalul de Boli Infectioase din oras. Copilul are febra si va sta in carantina timp de 14 zile, transmite Mediafax.

FOTO Un consilier municipal din Italia insulta romanii, in contextul epidemiei de coronavirus: De la aceste persoane nu acceptam lectii de igiena

Noi, cei din Lombardia, suntem tinuti la distanta cu greata de persoane care traiesc in mijlocul gunoaielor, sau nu au bidet si de persoane a caror capitala are canalele pline cu copii abandonati.

Dana, asistenta romanca din Italia, care lucreaza in ture epuizante in epicentrul focarului de coronavirus. Nu a mai ajuns acasa de o saptamana

Dana, o asistenta romanca din Codogno, a ajuns in atentia presei din Peninsula dupa ce o ziarista de laCorriere della Seraa aflat ca de pe 20 februarie data declansarii epidemiei de coronavirus) romanca si doi colegi ai sai au ramas la spital, in lipsa personalului medical care sa ii schimbe din tura.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )