Libnet.ro
UNICEF

21:30

CORONAVRUS |MAE: inca trei cetateni romani, testati pozitiv in Grecia

B1 B1,
CORONAVRUS |MAE: inca trei cetateni romani, testati pozitiv in Grecia

Ministerul Afacerilor Externe a declarat ca trei cetateni romani, respectiv doi aflati in Insula Creta si unul in insula Santorini, si care au fost confirmati pozitiv, vineri, 17 iulie, pentru infectia cu. continuă pe B1

CORONAVIRUS |MAE, precizari despre 30 de romani testati pozitiv in cadrul unei ferme din UK

Ministerul Afacerilor Externe MAE, n. r. ) a declarat ca, pana la acest moment, 30 de cetateni romani au fost testati pozitiv pentru infectia cu COVID-19 din cei aproximativ 100 de angajati romani care.

MAE: Trei cetateni romani, doi in Salonic si unul in Corfu, au fost confirmati cu COVID-19 si plasati in carantina

Romanul aflat in Salonic a fost supus unui nou test, rezultatul retestarii fiind pozitiv. Astfel, persoana in cauza va ramane in carantina pentru o perioada de 14 zile, potrivit unui comunicat al MAE.

inca trei jucatori de la Dinamo, confirmati pozitiv cu Covid-19

Dinamo Bucuresti a anuntat, sambata, Liga Profesionista de Fotbal LPF) ca inca trei jucatori au fost confirmati pozitiv la testul Real Time PCR pentru diagnosticarea Covid-19.

inca trei romani din Grecia, confirmati cu coronavirus

Ministerul Afacerilor Externe MAE) transmite ca inca trei cetateni romani din Grecia - doi in Creta.

MAE: Alte patru cazuri de romani depistati pozitiv la testele anti-Covid in Grecia: trei pe insula Thassos si unul in Lefkada

Alte patru cazuri de infectare cu noul coronavirus au fost identificate in randul turistilor romani aflati in Grecia, trei in insula Thassos si un caz in Lefkada, precizeaza un comunicat al Ministerului Afacerilor Externe MAE).

MAE: inca 4 turisti romani in Grecia au coronavirus A fost modificat termenul de completare a formularului electronic pentru cei care intra pe teritoriul elen

Ministerul de Externe ii anunta pe romanii care intentioneaza sa-si petreaca vacantele in Grecia ca autoritatile elene au modificat termenul pentru completarea formularului electronic Passenger Locator.

MAE: inca doi romani de la ferma din Herefordshire, confirmati pozitiv. Numarul muncitorilor infectati ajunge la 30

Ministerul Afacerilor Externe MAE) a anuntat ca, pana la acest moment, 30 de romani au fost testati pozitiv pentru Covid-19 din cei aproximativ 100 de angajati romani care isi desfasoara activitatea la ferma din Herefordshire, Marea Britanie, potrivit unui comunicat de presa.

30 de romani au fost testati pozitiv la COVID-19 la o ferma din Herefordshire, in Marea Britanie

Treizeci de cetateni romani au fost testati pozitiv la COVID-19 din cei aproximativ 100 de angajati romani care isi desfasoara activitatea in cadrul unei ferme din Herefordshire, in Marea Britanie, anunta ministerul roman al Afacerilor Externe.

Coronavirus |Alti trei fotbalisti de la Dinamo au fost testati pozitiv. Clubul are in total 10 jucatori infectati

Inca trei fotbalisti ai echipei Dinamo sunt infectati cu noul coronavirus, astfel ca numarul celor din echipa, care au contracat viroza a ajuns la 10. Diego Fabbrini, Aleksander Mitrovic si Dan Talmaciu sunt.

Dinamo a ajuns la 10 jucatori testati pozitiv cu noul coronavirus! Care sunt cei 3 care au primit rezultatele azi

Situatia de la Dinamo este pe zi ce trece mai dramatica. Alti trei jucatori ai echipei pregatite de Gigi Multescu au fost testati pozitiv cu noul coronavirus. Lista ajunge la 10, dupa ce joi au aparut primele sase cazuri printre fotbalisti, iar ieri a mai fost confirmat unul. Diego Fabbrini, Aleksander Mitrovici si Dan Talmaciu .

ştiri de la B1

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2466 seconds )