Libnet.ro
UNICEF

21:15

Corpul neinsufletit al Stelei Popescu, depus la capela Manastirii Cernica

România Liberă România Liberă,
Corpul neinsufletit al Stelei Popescu, depus la capela Manastirii Cernica

Corpul neinsufletit al actritei Stela Popescu va fi depus sambata la capela Manastirii Cernica iar duminica, la Cimitirul Cernica, va avea loc inmormantarea actritei, alaturi de sotul sau, Mihai Puiu Maximilian. continuă pe România Liberă

Corpul neinsufletit al Stelei Popescu, depus la capela Manastirii Cernica

Corpul neinsufletit al Stelei Popescu va fi depus sambata la capela Manastirii Cernica iar duminica, la Cimitirul Cernica, va avea loc inmormantarea actritei, alaturi de sotul sau, Mihai Puiu Maximilian, informeaza Agerpres.

UPDATE Corpul neinsufletit al Stelei Popescu nu va mai fi depus sambata la capela Manastirii Cernica, ci va ramane pana duminica la teatrul Constantin Tanase

Trupul neinsufletit al actritei Stela Popescu va ramane la Teatrul de Revista Constantin Tanase din Bucuresti pana duminica, la ora 10. 00, urmand sa fie depus, la ora 11. 00, in biserica Sfantul Mare Mucenic Gheorghe din incinta Manastirii Cernica, informeaza news. ro.

Trupul Stelei Popescu va fi depus la Teatrul Constantin Tanase, inainte sa fie inmormatat la Cernica

Actorul Alexandru Arsinel, partenerul de scena al Stelei Popescu, a declarat joi ca trupul artistei va fi depus la Teatrul de Revista Constantin Tanase din Bucuresti, iar sambata va fi dus la Cernica, unde va fi inmormantata duminica, alaturi de sotul ei, relateaza Agerpres.

Trupul neinsufletit al Stelei Popescu a fost depus la Teatrul Constantin Tanase. Oamenii au navalit sa faca poze cu sicriul

Update: Trupul neinsufletit al Stelei Popescu a fost adus vineri, la Teatrul Constantin Tanase, unde mai mult de o suta de persoane asteptau sa ii aduca un omagiu artistei care a murit.

CE S-A iNTAMPLAT, vineri seara, la Teatrul Constantin Tanase, unde a fost depus TRUPUL neinsufletit al STELEI POPESCU

Din pacate, cortina a fost trasa pentru totdeauna in teatrul romanesc dupa ce marea actrita Stela Popescu s-a stins din viata. Toata Romania a fost luata prin surprindere din cauza mortii.

Incredibil! CE S-A iNTAMPLAT, vineri seara, la Teatrul Constantin Tanase, unde a fost depus TRUPUL neinsufletit al STELEI POPESCU

Din pacate, cortina a fost trasa pentru totdeauna in teatrul romanesc dupa ce marea actrita Stela Popescu s-a stins din viata. Toata Romania a fost luata prin surprindere din cauza mortii.

Ozana Barabancea a fost sambata la priveghiul Stelei Popescu. Cand a iesit, le-a spus ceva jurnalistilor

Ozana Barabancea a venit sa ii aduca un omagiu Stelei Popescu la Teatrul Constantin Tanase, acolo unde a fost depus trupul neinsufletit al regretatei artiste. Ozana Barabancea a ales o.

De ce nu a fost acoperit sicriul Stelei Popescu la Teatrul Constantin Tanase

Trupul neinsufletit al Stelei Popescu a fost depus la Teatrul Constantin Tanase din Capitala intr-o masina morturara, urmand sa stea acolo pana sambata seara, cand marea.

Trupul neinsufletit al Stelei Popescu a fost dus la INML

Stela Popescu a murit. Trupul neinsufletit al actritei Stela Popescu va fi transportat la Institutul National de Medicina Legala INML) in vederea efectuarii necropsiei, in cauza fiind efectuate.

Prima aparitie a Stelei Popescu pe o scena de teatru. Galerie FOTO

Prima aparitie a Stelei Popescu pe o scena de teatru a fost ca un magnet pentru public, care a indragit-o si urmarit-o fara incetare. Regretata Stela Popescu a renuntata la.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 2.5293 seconds )