Libnet.ro
UNICEF

15:15

CORUPTIE. Angajatii unui spital din Marea Britanie OBLIGATI sa plateasca pentru a ...

România Liberă România Liberă,
CORUPTIE. Angajatii unui spital din Marea Britanie OBLIGATI sa plateasca pentru a ...

Managerii unei firme de recrutare din Marea Britanie sunt acuzati ca ar fi cerut angajatilor cadouri in schimbul zilelor de concediu, potrivit declaratiilor a peste 60 de persoane, scrie Daily Mail, in editia electronica. Firma Carillion, care s-a ocupat de angajarea personalului non-medical din spitalul Geat Western din Swindon, a recunoscut ca au fost cateva incidente legate de anumite favoruri acordate angajatilor in schimbul cadourilor. Concediu in functie de cadou Angajatii din . continuă pe România Liberă

Patru nave guvernamentale chineze au intrat in apele teritoriale ale insulelor disputate din Marea Chinei de Est

Patru nave guvernamentale chineze au intrat in aceasta dimineata in apele teritoriale ale insulelor din Marea Chinei de Est administrate de Japonia, dar revendicate de Beijing, a anuntat paza de coasta nipona, citata de AFP, relateaza sursele de presa.

Patru nave guvernamentale chineze au intrat in apele teritoriale ale insulelor disputate din Marea Chinei de Est

Patru nave guvernamentale chineze au intrat marti in apele teritoriale ale insulelor din Marea Chinei de Est administrate de Japonia, dar revendicate de Beijing, a anuntat paza de coasta nipona, citata de AFP. Cele patru vapoare chineze de supraveghere maritima au intrat in aceste ape dupa ora locala 12:30 6:30, ora Romaniei), a precizat paza de coasta, care le-a cerut navelor sa plece. Tensiunile dintre cele doua tari au crescut in intensitate dupa ce, la inceputul lunii septembrie, Japonia a nationalizat aceste insule numite Senkaku de catre Tokyo si Diaoyu de catre Beijing.

Incendiu la mansarda unui bloc din complexul Confort City al fratilor Negoita, in zona targului Vitan

Un incendiu a izbucnit, marti, la mansarda unui bloc din zona targului Vitan, au declarat marti, pentru Agerpres, oficiali din cadrul ISU Bucuresti.

Incendiu in Bucuresti: Mansarda unui bloc din Vitan a fost cuprinsa de flacari

Un incendiu de proportii a izbucnit marti dupa-amiaza in Capitala. Flacarile au izbucnit la mansarda unui bloc din cartierul Vitan. Mai multe echipaje de pompieri intervin la fata locului. Stire in curs de ac.

Incendiul izbucnit la mansarda unui bloc din Ilfov a afectat si etajele inferioare: Privim cum ne arde casa!

30 - Un pompier a fost transportat de urgenta la spital dupa ce a inhalat o cantitate insemnata de fum. Acesta se afla in afara oricarui pericol insa va ramane sub supravegherea medicilor.

Gigantii care au obtinut perimetre din Marea Neagra vor o asociatie

Companiile care au obtinut in concesiune perimetre de explorare in Marea Neagra intentioneaza sa infiinteze, pana la finalul acestui an, Asociatia Marea Neagra, un organism care sa reprezinte interesele acestora pe piata romaneasca, dupa cum a declarat, ieri, Mark Beacom, vicepresedintele Sterling Resources Romania, citat de Agerpres.

Trei nave chineze au revenit in apele teritoriale ale insulelor disputate din Marea Chinei de Est.

Trei nave guvernamentale chineze au revenit miercuri in apele teritoriale ale insulelor situate in Marea Chinei de Est administrate de Japonia, dar revendicate de Beijing, a anuntat paza de coasta nipona, transmite AFP, conform Mediafax. Cu o zi inainte, aceste trei nave, dar si o a patra au intrat in acelasi sector putin dupa ora locala 12. 30, ora Romaniei), in ciuda avertismentelor pazei de coasta, si au plecat dupa aproximativ sase ore. Miercuri, in fata insulei Kabushima scenariul a .

Incendiu la etajul 10 al unui bloc din sectorul 3

Un incendiu a izbucnit, marti dupa-amiaza, la etajul 10 al unui bloc dintr-un complex rezidential aflat in sectorul 3 al Capitalei, flacarile cuprinzand o suprafata de aproximativ 400 de metri, au declarat,.

Incendiu la etajul 10 al unui bloc din Popesti Leordeni: Privim cum ne arde casa!

Un incendiu a izbucnit, marti dupa-amiaza, la mansarda unui bloc dintr-un complex rezidential aflat la marginea Bucurestiului, in Popesti Leordeni, flacarile cuprinzand o suprafata de aproximativ 400 de.

Faze tari: Oferta unica a unui local din Japonia. Pentru 80 de dolari, poti dormi cu o femeie timp de o ora; Pistoalele unui celebru cuplu de banditi, scoase la licitatie. Suma colosala cu care s-au vandut; Au 250 de milioane $ de la loto, dar merg zilnic

I-a luat catelului lant de 40. Lola, o catelusa din rasa Yorkshire Terrier, pare ca e unul dintre cei mai rasfatati patrupezi din lume. Stapana ei, britanica Louise Harris, care detine. Amintiri de. uitat! Poze de nunta care i-au socat pe invitati. Aproape toata lumea viseaza la o nunta de basm, insa uneori pot aparea situatii neprevazute, personaje amuzante si chiar.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )