Libnet.ro
UNICEF

15:30

Cosmar pentru muncitorii srilankezi din Botosani. in aeroport, fara avion, apa sau mancare

Antena3 Antena3,
Cosmar pentru muncitorii srilankezi din Botosani. in aeroport, fara avion, apa sau mancare

36 de muncitori din Sri Lanka, angajati la o fabrica din Botosani, au ajuns pe aeroportul Otopeni, chiar daca nu aveau niciun avion planificat. continuă pe Antena3

Asistenta medicala din Botosani nu a murit din cauza COVID-19. GCS: Nu intruneste definitia de caz a unui deces cu infectare cu noul coronavirus. Femeia fusese testata negativ de doua ori

Asistenta medicala din Botosani decedata zilele trecute nu a murit din cauza infectiei cu noul coronavirus, transmite, luni Grupul de Comunicare Strategica GCS). Potrivit unei rectificari transmise de Institutul.

O asistenta medicala din Botosani a murit din cauza COVID-19 Femeia avea 46 de ani si nu suferea de alte afectiuni

Inca un deces in randul cadrelor medicale din cauza COVID-19. O asistenta medicala din Botosani infectata cu coronavirus a murit dupa cateva saptamani de spitalizare. Potrivit medicilor, femeia de 46 de ani nu avea afectiuni asociate.

Marea Britanie introduce carantina obligatorie pentru sosirile internationale, din 8 iunie

Marea Britanie va introduce masura carantinarii obligatorie pentru calatorii veniti din afara tarii, incepand cu 8 iunie.

36 de muncitori din Sri Lanka concediati de o fabrica de confectii din Botosani, abandonati pe Aeroportul Otopeni -UPDATE

Zeci de muncitori din Sri Lanka au fost abandonati pe Aeroportul Otopeni. Ei au lucrat la o fabrica de confectii din Botosani, s-au aflat in carantina dupa ce unul dintre ei a fost confirmat cu COVID-19, apoi autoritatile au decis repatrierea lor. Ajunsi pe aeroport cu autocare puse la dispozitie de Prefectura, ei au aflat ca nu au cu ce sa plece pentru ca nu exista niciun zbor catre Sri Lanka. Mai mult, aeroportul din Colombo este inchis pentru zborurile comerciale, scrie Libertatea.

O asistenta care lucra la spitalul din Botosani a murit de coronavirus: Suntem consternati. Am ramas cu mare pierdere!

O asistenta care lucra la Sectia de Boli Infectioase a Spitalului Judetean Botosani si care a tratat mai multi pacienti infectati cu noul coronavirus, a murit din cauza COVID-19.

Proiectele de lege pentru securitate nationala din Hong Kong, aparate de oficialii Chinei comuniste. Orasul a fost traversat, duminica, de noi proteste pro-democratie (VIDEO)

Reprezentanta afacerilor externe chineze in Hong Kong si seful orasului pe zona de securitate au aparat, luni, proiectele de lege de siguranta nationala, ocazie cu care au descris anumite actiuni din.

Motivul pentru care romanca din Italia a fost impuscata in parcarea unui supermarket

S-a aflat motivul pentru care romanca de 44 de ani a fost impuscata de iubitul italian in parcarea unui supermarket.

Coronavirus |Directorul Centrului pentru Controlul Bolilor din China admite ca toate criticile referitoare la gestionarea pandemiei de catre Beijing sunt de inteles

Directorul Centrului pentru Controlul si Prevenirea Bolilor din China a afirmat ca intelege criticile care au fost aduse la adresa Beijing-ului referitoare la pandemia de coronavirus. insa, sustine ca toata.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )