Libnet.ro
UNICEF

19:30

Costel Barbu, copresedinte PNL: Cei care au dus partidul in jos, Pirvulescu, Titirisca, Fierascu, sa nu mai stea in prima linie

Adevărul Adevărul,
Costel Barbu, copresedinte PNL: Cei care au dus partidul in jos, Pirvulescu, Titirisca, Fierascu, sa nu mai stea in prima linie

Rezultatele obtinute de PNL Teleorman la alegerile locale din 5 iunie au starnit o adevarata furtuna in partid. Se cere capul co-presedintelui Eugen Pirvulescu, considerat de unii principalul responsabil pentru pierderea unor primarii cu state vechi in PNL si pentru rezultatul slab, fata de aspiratiile din campanie, obtinut de liberali la nivelul judetului. continuă pe Adevărul

Primaria Suhaia a fost castigata de sotia fostului edil Costel Barbu

Polexia Barbu, sotia lui Costel Barbu, co-presedinte al PNL Teleorman si fost edil al comunei Suhaia a castigat Primaria Suhaia cu aproximativ 80% din voturile alegatorilor.

Masuri radicale in China: 7 ani de inchisoare pentru cei care copiaza la examenele de admitere la universitate

Masuri extreme in China! Cei care copiaza la examenele de admitere in universitati vor fi arestati si risca pana la 7 ani de inchisoare, a anuntat, marti, presa de stat, potrivit.

Campanie anti Donald Trump, in SUA. Cei care vor vota impotriva lui vor primi poze nud

O campanie anti Donald Trump a fost demarata in SUA, pe internet, in urma careia cei care isi fac un selfie in fata unei sectii de votare vor primi poze nud. Miscarea isi propune s.

Emil Boc: Am votat cu cei care au modernizat Clujul. Discutam de luni incolo, sa vedem ce se intampla

Emil Boc a mers de dimineata la vot, la sectia nr. 48 din Cluj-Napoca si a declarat ca a votat cu cei care au modernizat Clujul. De asemenea, Boc i-a indemnat pe clujeni sa mearga la.

Negoita: Am venit la vot pentru ca iubesc Sectorul 3 si toti cei care il iubesc vor iesi azi la vot (VIDEO)

Locuitorii Sectorului 3 trebuie sa fie campioni si la vot si sa se prezinte la urne pentru a-i alege pe cei care ii vor administra, a sustinut Robert Negoita, inca primar al acestui sector si.

ALEGERI LOCALE 2016. Copresedintele PNL Alina Gorghiu: Doar cei care vin la vot pot decide soarta comunitatii lor

Copresedintele PNL Alina Gorghiu s-a prezentat duminica, in jurul orei 9. 30, la sectia de votare de la Universitatea de Agronomie.

Jocuri politice in PNL. Surse: Care sunt numele vehiculate sa ii ia locul Alinei Gorghiu la sefia partidului

Este scandal mare in interiorul PNL. Dupa infrangerea la alegerile locale din Capitala, toti sefii organizatiilor de sector, mai putin Anca Boagiu, au demisionat. Acestia incearca sa-l traga.

Amenzi usturatoare pentru cei care incearca sa fraudeze votul prin orice mijloace

Persoanele care isi fotografiaza sau isi filmeaza prin orice mijloace buletinul de vot in timpul exercitarii dreptului electoral vor primi o amenda cuprinsa intre 600 si 1. 000 de lei, a an.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )