Libnet.ro
UNICEF

13:15

Costin Marculescu este inmormantat. Cine sta la capataiul actorului

Antena3 Antena3,
Costin Marculescu este inmormantat. Cine sta la capataiul actorului

Chiar la aceasta ora are loc slujba de inmormantare pentru actorul Costin Marculescu, la Biserica Sfantul Gheorghe Nou, din Capitala. Atat slujba, cat si inmormantarea au loc in conditii speciale din cauza pandemiei. Nu au voie mai mult de 16 participanti. continuă pe Antena3

Costin Marculescu este inmormantat. Cine sta la capatiul actorului

Chiar la aceasta ora are loc slujba de inmormantare pentru actorul Costin Marculescu, la Biserica Sfantul Gheorghe Nou, din Capitala. Atat slujba, cat si inmormantarea au loc in conditii speciale din cauza pandemiei. Nu au voie mai mult de 16 participanti.

Certificatul de deces al lui Costin Marculescu. Care este adevarata cauza a mortii artistului?

Antena 3 a obtinut in exclusivitate documentul care face lumina in cazul mortii lui Costin Marculescu. Este vorba despre certificatul de deces emis de Institutul de Medicina Legala.

Costin Marculescu a murit. Detalii socante despre deces. Primele imagini din apartamentul actorului

Actorul Costin Marculescu a fost gasit mort in propria sa locuinta. Acesta ar fi fost in stare avansata de putrefactie, fapt ce ne trimite cu gandul la regretata Cristina Topescu. Actorul era nascut in 1969. Costin Marculescu a murit UPDATE 1: Fosta iubita a lui Costin Marculescu a declarat in urma cu cateva minute faptul .

Unde si cand va fi inmormantat actorul Costin Marculescu

Moartea neasteptata a lui Costin Marculescu a luat prin surprindere o tara intreaga. Actorul a fost gasit fara suflare in apartamentul sau in noaptea de joi spre vineri. Sicriul cu trupul neinsufletit al.

Cum si-a prevestit moartea Costin Marculescu. Mesajul socant al actorului

In urma cu cateva luni, Costin Marculescu, gasit mort in casa miercuri noapte, a postat un mesaj premonitoriu pe pagina sa de socializare care facea referire la prietenii pe care i-a pierdut si care au murit de inima. Se temea sa nu i se intample si lui acelasi lucru. Ironia sortii face ca si el sa se stinga, se pare in urma unui infarct, asa cum sustin surse din randul medicilor legisti.

Maxy, catelul care l-a iubit pana la moarte pe Costin Marculescu. De unde il salvase actorul

Singurul prieten fidel al actorului Costin Marculescu, gasit mort in casa, a fost pana in ultima clipa cainele sau, Maxy. La fel ca si in cazul Cristinei Topescu, patrupedul a fost nedespartit de stapanul sau. De altfel, acesta este si cel care a dat alarma in bloc, avertizandu-i pe vecini cu latratul sau neintrerupt, presimtind parca sfarsitul stapanului sau.

Costin Marculescu, ultima fotografie cu el in viata. Mesaj emotionant pentru Dan Capatos.

Vestea tragicei disparitii a lui Costin Marculescu a dat peste cap tot showbiz-ul romanesc. Aseara, tarziu, in cadrul emisiunii lui Dan Capatos, Xtra Night Show, s-a facut anuntul tragicului sfarsit al actorului. Costin Marculescu, ultima fotografie cu el in viata Pe contul sau de facebook, plin de poze si comentarii haioase, apar ultimele sale momente .

Ce scria Costin Marculescu in biletul de adio. in cazul in care mor, sunati-l!

Costin Marculescu a fost gasit mort de politisti, miercuri noapte, in locuinta sa. in urma necropsiei efectuate la INML, legistii au stabilit ca decesul actorului a fost cauzat de un infarct miocardic acut. inainte de a-si da ultima suflare, acesta a mai trecut printr-o cumpana, in urma cu multi ani, care l-a facut sa lase .

Cine este, de fapt, Ella Nae, fosta sotie a lui Costin Marculescu. Au divortat cu scandal

Costin Marculescu a iubit mereu frumosulsi in special femeile deosebite, acide, cu o personalitate aparte si cu un caracter puternic. Pentru o perioada, actorul a crezut ca a gasit tot ce si-ar fi putut visa in Ella Nae, cea care i-a fost sotie. Cine este, de fapt, Ella Nae? De ce bruneta s-a despartit cu .

Ultima fotografie cu Costin Marculescu in viata

Costin Marculescu a fost gasit fara suflare in noaptea de miercuri spre joi. Corpul actorului, care a fost transportat la Institutul de Medicina Legala, se afla intr-o stare avansata de putrefactie. Locatarii.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )