Libnet.ro
UNICEF

17:00

COVID 19 in judetul Hunedoara. A scazut rata imbolnavirilor cu noul coronavirus si numarul cazurilor

Adevărul Adevărul,
COVID 19 in judetul Hunedoara. A scazut rata imbolnavirilor cu noul coronavirus si numarul cazurilor

COVID 19 in judetul Hunedoara. A scazut rata imbolnavirilor cu noul coronavirus si numarul cazurilor inregistrate zilnic. continuă pe Adevărul

COVID 19 in judetul Hunedoara. Deva a ramas singurul municipiu cu peste trei cazuri la mie

COVID 19 in judetul Hunedoara. Deva a ramas singurul municipiu hunedorean care inregistreaza peste trei cazuri la mia de locuitori.

Peste 1.000 de noi cazuri de COVID-19 in Bucuresti. Ilfov conduce la rata de transmitere. Situatia pe judete

Din cele 5. 158 de noi cazuri confirmate vineri, 18 decembrie, 1167 cele mai multe sunt in Capitala. Judetul Ilfov este in top la rata de transmitere a virusului 6,87, urmat de Bucuresti 6,43.

Peste 1.000 de noi cazuri de COVID-19 in Bucuresti. Ilfov conduce la rata de transmitere. Situatia pe judete

Din cele 5. 340 de noi cazuri confirmate vineri, 18 decembrie, 1. 088 cele mai multe - sunt in Capitala. Judetul Ilfov este in top la rata de transmitere a virusului 7,15, urmat de Bucresti 6,57.

Raed Arafat, veste buna pentru toti romanii. Ce se intampla de astazi cu testele pentru COVID-19

In contextul in care pandemia de COVID-19 face tot mai multe victime, iar numarul imbolnavirilor cresc zilnic, autoritatile si medicii au repetat in nenumarate randuri ca este nevoie de o crestere masiva a testarilor. in cursul serii de miercuri, Raed Arafat a facut anuntul mult asteptat. incepand de joi, 17 decembrie 2020, zeci de mii .

Socant: in cate secunde te poti infecta cu covid-19. Specialistii sunt in alerta

Temerile populatiei, in raport cu infectarea cu noul virus COVID-19, sunt din ce in ce mai mari. Multe informatii, contradictorii referitoare la cum ne putem infecta au aparut in spatiul public. Multe dintre ele sunt informatii false, nedovedite, altele care au un sambure de adevar. Care este adevarul despre posibila infectare cu COVID-19 Simptomele pentru .

Psihiatru: Traim un razboi pe timp de pace. Bolile psihice vor fi a doua patologie, dupa COVID-19

Pe lista deja lunga de sechele lasate de noul coronavirus, medicii adauga acum si boli psihice: anxietate, depresie ori insomnii. Sunt probleme cu care se confrunta si romanii vindecati de COVID-19, dar nimeni nu le tine evidenta. Cat priveste sanatatea mintala, avem de construit in tara asta ca dupa un razboi atomic, spune psihiatrul Gabriel Diaconu.

E oficial. Ce trebuie sa faci daca vrei sa te vaccinezi anti-covid-19

Conform declaratiei Presedintelui Klaus Iohannis, campania de vaccinare anti-covid incepe din 27 decembrie. Deja au fost stabilite planurile de vaccinare la nivel national. Detaliile au fost date publicitatii si de Comitetul national de coordonare a activitatilor privind vaccinarea impotriva COVID-19. incepe campania de vaccinare anti-covid Primele doze de vaccin anti-covid vor ajunge in cateva zile .

Petre Daea, mesaj pentru romani de pe patul spitalului in care se lupta cu COVID-19

Fostul ministru al agriculturii Petre Daea, bolnav de COVID-19, a transmis din spital ca se simte bine, ca are simptomele specifice coronavirusului, dar ca este bine ingrijit. Fostul ministru din Guvernul Dancila ii sfatuieste pe romanii care sunt sceptici in privinta COVID sa se protejeze pentru ca, spune el, virusul nu sta la semafor.

Preturile pentru vaccinul anti-covid-19, publicate din greseala. Cel mai scump e al lui Bill Gates

Care sunt preturile pentru vaccinul anti-COVID-19? Lista a fost publicata din greseala, iar cel mai scump se pare ca a fost evaluat a fi cel al lui Bill Gates. Cat trebuie sa scoata din buzunar Uniunea Europeana pentru fiecare doza in parte? Preturi vaccin anti-COVID-19 Un oficial din guvernul Belgiei a publicat din greseala tabelul .

VIDEO Benjamin Netanyahu devine primul cetatean israelian care se vaccineaza contra COVID-19

Premierul Benjamin Netanyahu a devenit sambata primul cetatean israelian care se vaccineaza impotriva COVID-19 si le-a cerut conationalilor lui sa-si depaseasca temerile si scepticismul, cu o zi inaintea lansarii oficiale a campaniei de vaccinare impotriva noului coronavirus, transmit DPA si AFP, relateaza Agerpres.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2014 seconds )