Libnet.ro
UNICEF

06:00

Covid-19: Ministrul Nelu Tataru anunta testare nationala dupa 1 iunie!

România Liberă România Liberă,
Covid-19: Ministrul Nelu Tataru anunta testare nationala dupa 1 iunie!

Ministerul Sanatatii isi propune sa evalueze nivelul de raspandire a coronavirusului si gradul de im. continuă pe România Liberă

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a anuntat o testare la nivel national dupa 1 iunie: O sa o facem cam la trei luni de la debutul pandemiei

MinistrulSanatatii, Nelu Tataru, a declarat ca se pregateste o testare la nivel national care ar urma sa fie aplicata dupa data de 1 iunie, pentru a verifica atat starea imunizarii populatiei, cat.

Ministerul Sanatatii, Nelu Tataru, a anuntat o testare la nivel national dupa 1 iunie: O sa o facem cam la trei luni de la debutul pandemiei

Ministerul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat ca se pregateste o testare la nivel national care ar urma sa fie aplicata dupa data de 1 iunie, pentru a verifica atat starea imunizarii populatiei si modul.

Presedintele Iohannis, la Targu Mures: Din pacate, epidemia e intre noi si nu se arata in retragere. Sa nu dam cu piciorul, dupa 15 mai, la ce tot ce am realizat cu mari sacrificii in ultimele doua luni (VIDEO)

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, va vizita unitatea de suport medical COVID-19 din Targu Mures, sambata, unde va fi insotit de premierul Ludovic Orban si Nelu Tataru, ministrul Sanatatii. Ea a fost.

Ministrul Sanatatii anunta o testare la nivel national pentru Covid-19, dupa 1 iunie: Vom evalua imunizarea populatiei si evolutia ulterioara

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, anunta o testare a populatiei la nivel national, dupa data de 1 iunie, aceasta urmand sa fie realizata prin Institutul National pentru Sanatate Publica. Testarea va avea rolul de a verifica nivelul de imunizare a populatiei, dar si de raspandire a virusului, la trei luni de la debutul pandemiei in Romania.

CORONAVIRUS |Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru: inca nu suntem la varful pandemiei de COVID-19. Romania a depasit criza medicamentelor si a materialelor (VIDEO)

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat joi, in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca Romania nu a ajuns inca la varful pandemiei de coronavirus, iar dupa 15 mai autoritatile mizeaza pe.

CORONAVIRUS |Nelu Tataru: Poate vom avea concedii spre a doua jumatate a lunii iunie-iulie, dar nu avansam o data Cum se vor desfasura activitatile de zi cu zi ale romanilor dupa 15 mai (VIDEO)

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a facut, joi, in cadrul emisiunii Dosar de politician, o serie de precizari referitoare la felul in care ar trebui sa se desfasoare activitatile de zi cu zi ale.

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru: Trebuie sa fim precauti. Nu suntem intr-o scadere a cazurilor

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru a declarat, sambata, ca numarul cazurilor de COVID-19 nu este in scadere in Romania si ca cetatenii trebie sa fie precauti in continuare. Tataru a subliniat ca personalul medical din Romania este in continuare expus infectarilor cu noul coronavirus.

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, despre relaxarea restrictiilor: Trebuie sa fim precauti. Nu suntem intr-o scadere a cazurilor

Ministrul Sanatatii Nelu Tataru a declarat sambata dimineata ca in acest moment personalul medical din Romania ramane in continuare expus infectarilor cu noul coronavirus. El a precizat care sunt ce.

Cum explica Nelu Tataru raportarea ca decese COVID-19 a persoanelor cu boli grave

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a explicat la Digi24 de ce persoane care sufereau de boli grave, unele in faza terminala, au fost incluse in bilantul deceselor de COVID-19.

Nelu Tataru, despre controversele privind raportarea deceselor: Noi raportam toate persoanele decedate care au fost infectate cu COVID-19. Nu spun ca au murit din cauza coronavirusului, dar au fost contaminate (VIDEO)

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat joi, in cadrul emisiunii Dosar de politcian, ca in Romania se raporteaza toate decesele pacientilor infectati cu COVID-19, indiferent daca virusul a fost ce.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )