Libnet.ro
UNICEF

17:30

Covid-19 in Spania - Testele rapide cumparate din China nu functioneaza. Guvernul spune ca le-a achizitionat printr-un distribuitor national

Adevărul Adevărul,
Covid-19 in Spania - Testele rapide cumparate din China nu functioneaza. Guvernul spune ca le-a achizitionat printr-un distribuitor national

Testele rapide pentru detectarea Covid-19 cumparate de Guvernul spaniol din China nu functioneaza, au alertat specialistii, iar autoritatile sustin ca le-au achizitionat printr-un distribuitor spaniol care le-a oferit garantii, informeaza El Pais. continuă pe Adevărul

Laboratoarele spaniole sustin ca testele rapide cumparate din China NU functioneaza. Spania a achizitionat deja 340.000 si voia sa aduca alte 5,5 milioane

Laboratoarele de microbiologie din Spania au comunicat ca testele cumparate din China au o sensibilitate de 30%, cand aceasta ar trebui sa depaseasca 80%, potrivit cotidianului El Pais. Anuntate cu mult fast.

Cati bani cheltuie Spania pe materiale sanitare cumparate din China. Cifrele sunt oficiale

Spania aproape ca nu mai face fata situatiei, fiind una dintre tarile care au fost extrem de afectate de COVID-19. Cati bani a cheltuit pe materiale sanitare cumparate din China? Suma e uriasa. Spania a cumparat materiale sanitare din China. Cati bani a cheltuit? Spania face parte din unele din cele mai afectate tari de .

Guvernul spaniol recunoaste ca cele 340.000 de teste rapide din China NU sunt fiabile. Beijingul sustine ca Madridul a cumparat produsele de la o firma fara licenta

Ministerul spaniol al Sanatatii a recunoscut ca prima transa de teste rapide cumparata din China nu functioneaza cum trebuie si da asigurari ca deja a gasit noi furnizori. De partea cealalta, Beijingul.

Spania cumpara materiale sanitare de 432 de milioane de euro din China. Regatul va primi 550 de milioane de masti, 5,5 milioane de kituri de testare rapida si 950 de ventilatoare mecanice

Spania cumpara materiale sanitare din China, in valoare de 432 de milioane de euro. Astfel, in saptamanileviitoare, in Regat vor ajunge 550 de milioane de masti, 5,5 milioane de kituri de testare rapida.

Ce sunt testele rapide pentru depistarea COVID-19. Marja de eroare este de 30%

Mai multe spitale din Romania au achizitionat teste rapide pentru depistarea infectiilor cu coronavirus. Un specialist consultat de Adevarul a explicat diferenta dintre testele rapide, care au o marja de eroare de 30%, si cele moleculare.

Congresul SUA vrea sa limiteze importul de medicamente din China, in plina pandemie de coronavirus

Congresul SUA are in vedere doua masuri care ar putea reduce drastic disponibilitatea produselor farmaceutice fabricate din China pe teritoriu Statele Unite. Initiativele au generat insa temeri ca reorganizarea la.

Femeie din China cere iertare americanilor pentru aducerea virusului din Wuhan: Scuze ca am pastrat tacerea

O femeie din China si-a cerut scuze de la Statele Unite ale Americii, ba chiar indeamna si alti conationali sa le ceara scuze, pentru raspandirea noului coronavirus.

Ambasadorul SUA in Romania, reactie la zvonurile privind originile COVID-19 venite din China

Adrian Zuckerman, ambasadorul Statelor Unite in Romania, a avut o reactie la zvonurile venite din China cu privire la originile COVID-19.

Ludovic Orban: Testele rapide pentru COVID-19 pot da erori

Premierul Ludovic Orban a anuntat, mart,i ca diagnosticarea trebuie facuta pe PCR, nu pe teste rapide, pentru ca au marja de eroare de 20%, ceea ce reprezinta un risc enom.

CORONAVIRUS. Austria va folosi testele rapide pentru o examinare in masa

Cancelarul Sebastian Kurz anunta o testare in masa pe peritoriul Austriei. Autoritatile au inceput sa foloseasca mai multe teste rapide pentru a putea examina sute de mii de persoane cat mai repede posibil,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )