Libnet.ro
UNICEF

19:00

Covid-19 suspenda toate competitiile sportive

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Covid-19 suspenda toate competitiile sportive

Declararea de catre Organizatia Mondiala a Sanatatii pandemie de coronavirus a atras suspendarea mai multor competitii care se desfasoara in toate zonele afectate. continuă pe Ziarul Bursa

Spania - coronavirus: Toate competitiile sportive, fara spectatori in urmatoarele doua saptamani

Competitiile sportive din Spania se vor disputa fara spectatori in urmatoarele doua saptamani, conform deciziei de marti a Guvernului spaniol.

FRF suspenda toate competitiile din Romania inclusiv Liga 1!

Decizie de ultima ora din partea Federatiei Romane de Fotbal, care a anuntat joi dupa pranz suspendarea tuturor competitiilor de pe teritoriul Romaniei.

Razvan Burleanu: Daca apare un caz de coronavirus in fotbal automat suspendam toate competitiile Ce jucatori nu vor fi convocati la nationala

Presedintele FRF, Razvan Burleanu, a declarat ca pentru meciul de baraj cu Islanda nu vor putea fi convocati cinci dintre jucatorii care se aflau pe lista preliminara. Burleanu a precizat ca sunt semne de intrebare in privinta confruntarii cu islandezii si ca si la nationala de tineret sunt probleme. in plus, el a mentionat ca daca va aparea un caz de coronavirus in fotbalul din Romania, automat vor fi suspendate toate competitiile.

Moldova suspenda toate zborurile catre destinatii europene

Republica Moldova va suspenda toate zborurile catre destinatii europene incepand de duminica, timp de doua saptamani, a anuntat premierul Ion Chicu in cadrul unei conferinte de presa, potrivit.

CORONAVIRUS. Austria isi suspenda toate trenurile catre Italia si inchide atractiile turistice

Autoritatile de la Viena anunta, miercuri, ca suspenda toate legaturile feroviare cu Italia. De asemenea, pe tot teritoriul Austriei vor fi inchise, ca urmare a masurilor ce vizeaza limitarea adunarilor in.

Competitiile sportive, sub zodia Covid-19

Epidemia de coronavirus care s-a raspandit pe intreaga planeta pune in pericol des-fasurarea principalelor com-petitii sportive ale anului: turneul final al Campionatului European de Fotbal - Euro 2020 si Jocurile Olimpice de vara care vor avea loc in Japonia.

Coronavirus SUA: Trump suspenda toate calatoriile din 26 de tari europene, exceptand Marea Britanie

Presedintele Donald Trump a declarat ca suspenda, incepand de vineri, toate calatoriile din majoritatea tarilor din Europa in SUA pentru urmatoarele 30 de zile pentru a frana extinderea cazurilor de coronavirus in America. Decizia luata de Trump vizeaza mai exact 26 de tari din zona Schengen si face exceptie pentru Regatul Unit al Marii Britanii. Trump a instituit masura la cateva ore dupa ce Organizatia Mondiala a Sanatatii a declarat focarul drept o pandemie globala, numarul de pacienti infectati din SUA ajungand la 1. 281 de cazuri. Angajam intreaga putere a guvernului federal si a sectorului privat pentru a proteja poporul american, a declarat Trump din Biroul Oval al Casei Albe. Raspundem cu mare viteza si cu profesionalism.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )