Libnet.ro
UNICEF

00:07

Craiova - Honved: Ce spune Marcel Popescu despre sanctiunile UEFA si cum a descris atitudinea brigazii de arbitri

Adevărul Adevărul,
Craiova - Honved: Ce spune Marcel Popescu despre sanctiunile UEFA si cum a descris atitudinea brigazii de arbitri

Managerul general al Universitatii Craiova, Marcel Popescu, a disecat la Digisport evenimentele din timpul meciului cu Honved disputat joi in Europa League. continuă pe Adevărul

Marcel Popescu, manager U Craiova: Persoana care a aruncat petarda a fost identificata

Managerul general al Universitatii Craiova, Marcel Popescu, a catalogat drept reprobabile incidentele care au avut loc la meciul cu Honved Budapesta, din Liga Europa. El a precizat ca a fost indentificata persoana care a aruncat petarda si ca va fi identificat si cel care a aruncat obiectul care l-a lovit pe arbitru.

Craiova - Honved: Cum au fost relatate incidentele de la meciul din Romania in presa internationala

Presa sportiva internationala, citata de news. ro, a scris pe larg despre evenimentele care au dus, joi, la intreruperea meciului U Craiova - Honved, din preliminariile Ligii Europa.

Ce spune expertiza grafologica despre suspectul de la Caracal. Profilul psihologic al lui Gheorghe Dinca

Un grafolog cu 25 de experienta in spate i-a facut expertiza grafologica a criminalului care a redevenit suspect principal in cazul Caracal din cauza lipsei de dovezi. Ce sustine specialistul despre profilul psihologic al barbatului de 65 de ani? Expertiza grafologica a suspectului Gheorghe Dinca Grafologul Mihai-Constantin Dianu a realizat o analiza a personalitatii suspectului .

Craiova - Honved: Pozitia oficiala a UEFA despre incidentele din Banie

UEFA va derula o ivestigatie dupa incidentele de joi seara, de pe Ion Oblemenco, dar decizia s-ar putea lua dupa dubla cu AEK Atena, astfel ca la meciul tur oltenii ar putea fani in tribune.

Craiova vs Honved, in Le Soir: O bataie, petarde, o intrerupere de mai mult de 30 de minute, lovituri de departajare si o schimbare de arbitru

Presa internationala a scris despre incidentele care au dus, joi, la intreruperea meciului Universitatea Craiova - Honved Budapesta, din preliminariile Ligii Europa.

CSU Craiova - Honved: Nebunie in Banie! Universitatea se califica la loviturile de la 11 metri, dupa un meci in care arbitrul de centru a fost grav ranit

Universitatea Craiova s-a calificat in turul al treilea preliminar al Ligii Europa, dupa ce a trecut, joi, pe teren propriu, dupa executarea loviturilor de departajare, 3-1, de Honved Budapesta.

Incidente la CSU Craiova vs Honved: Arbitrul a avut nevoie de ingrijiri medicale dupa ce o petarda a explodat in apropierea lui

Arbitrul nord-irlandez Arnold Hunter a avut nevoie de ingrijiri medicale dupa ce o petarda a explodat in apropierea lui, la meciul CSU Craiova - Honved Budapesta, din Europa League.

Asa am trait Universitatea Craiova - Honved Budapesta. Un meci haotic decis la 11 metri

De la 19:15 am transmis live text in aceasta pagina returul dintre Universitatea Craiova si Honved Budapesta, meci din turul 2 preliminar al Europa League. In tur a fost 0-0 dupa un meci dominat autoritar de olteni.

CRIME iN SERIE iN CARACAL Ce spune seful DIICOT despre numerele de telefon ale unor POLITISTI si INTERLOPI, gasite in telefonul lui Gheorghe Dinca (VIDEO)

Noi scenarii in cazul Caracal. Surse apropiate anchetei spun ca in telefonul lui Gheorghe Dinca, criminalul Alexandrei si Luizei,au fost gasite numere ale unor politisti si interlopi. intrebat despre.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )