Libnet.ro
UNICEF

10:45

Nu cred ca la pretul cel mai mic se poate face cel mai bun proiect de infrastructura

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Nu cred ca la pretul cel mai mic se poate face cel mai bun proiect de infrastructura

Pretul cel mai mic nu inseamna cel mai bun proiect, iar calitatea acestuia are de multe ori de suferit, considera Gabriel Stanciu, directorul general Alstom pentru Romania, Bulgaria si Republica Moldova. continuă pe Ziarul Bursa

La ce varsta ai parte de cel mai bun amor. Esti de acord?

Un nou studiu indica faptul ca femeile au parte de cel mai bun amor la varsta de 26 de ani si nu 30, asa cum se credea pana acum. in acelasi timp, barbatii se simt cel mai bine in asternut la 32 de ani.

Waze vs Google Maps. Care este cel mai bun serviciu de navigatie prin GPS

Care este serviciul de navigatie prin GPS care te duce cel mai repede la destinatie? Un utilizator a testat, timp de un an, aplicatiile Apple Maps, Google Maps si Waze. A descoperit ca Google Maps este cel mai.

Radulescu, BT: Avem cel mai ridicat nivel al dezechilibrului din 2012 incoace si asta pentru ca in Romania nu se mai fac reforme. Odata cu incheierea ultimului acord cu FMI au incetat si reformele

Romania a avut cea mai buna dinamica a economiei dar din nefercire acest ritm de crestere nu se reflecta si in ritmul dezvoltarii, a spus joi Andrei Radulescu, economist sef al Bancii Transilvania, la conferinta Romania, incotro?. Avem cel mai ridicat nivel al dezechilibrului din 2012 incoace si asta pentru ca in Romania nu se mai fac reforme. Odata cu incheierea ultimului acord cu FMI au incetat si reformele, a mai precizat Radulescu. Potrivit economistului sef al BT, pe termen mediu ar trebui sa ne asteptam la o decelerare si la o recesiune tehnica pe plan mondial, cel tarziu anul viitor. Evident ca indicele Dow Jones nu poate creste la infinit cu 1000 de puncte pe luna. Euforia nu poate dura la infinit, a explicat joi Radulescu.

Cel mai ieftin telefon cu patru camere e pentru dependentii de poze

Este greu sa te entuziasmezi la cel mai ieftin telefon, dar Blu Vivo X are multe atuuri pe langa cele patru camere, doua principale si doua pentru selfie-uri. Blu este o companie mai putin cunoscuta in aceasta parte a oceanului, dar face valuri in Statele Unite, iar dispozitivele din portofoliu par sa fie din ce [].

Samsung a dezvaluit cel mai mare SSD din lume

SSD-urile au evoluat rapid de-a lungul ultimilor ani, iar Samsung face un pas important si dezvaluie cel mai mare device de acest fel. Samsung a dezvaluit cel mai mare SSD din lume, dar s-ar putea sa nu fii tentat sa il cumperi, cel putin nu pe persoana fizica. Noul SSD creat de companie se adreseaza [].

Nu ma atinge-ma , de Adina Pintilie, cel mai curajos film din Competitia Berlinalei. Si cel mai controversat

Jurnalistii care au inceput sa iasa din primele cinci minute ale proiectiei cu Nu ma atinge-ma, debutul in lungmetraj al Adinei Pintilie prezentat in competitia celei de-a 68-a editii a Festivalului International de Film de la Berlin, au ratat un final eliberator la capatul unui experiment ce blureaza granitele dintre fictiune si documentar nu pentru a demonstra ceva, ci pentru a se constitui intr-un proces de descoperire a intimitatii si autenticitatii. Nu ma atinge-ma e cel mai curajos film vazut in acest an in festival.

AmCham: Cel mai relevant indicator de performanta economica in acest an trebuie sa fie gradul de realizare a investitiilor. Vezi in text 8 posibile prioritati pentru actualul Guvern

Cel mai relevant indicator de performanta economica in acest an trebuie sa fie gradul de realizare a investitiilor, pentru a transforma cresterea economica in bunastare, infrastructura moderna, administratie performanta si servicii publice de calitate pentru toti, se arata intr-o analiza a Camerei de Comert Americana in Romania AmCham). Incadrarea in tinta de deficit in 2017 s-a facut in detrimentul investitiilor, care au atins cel mai scazut nivel din ultimii 12 ani ca pondere din PIB. Procentul de realizare a investitiilor a fost doar de 67,7% din programul stabilit la inceputul anului 2017, se mai arata in document.

Juncker: UE ar trebui sa se pregateasca pentru cel mai rau scenariu in urma alegerilor din Italia

Presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, a avertizat joi ca Uniunea Europeana ar trebui sa se pregateasca pentru cel mai rau scenariu in Italia, dupa alegerile parlamentare din 4 martie, potrivitpolitico. eu.

Acesta este cel mai nociv aliment.Romanii il consuma in fiecare zi

Multi romani o consuma dimineata, la micul dejun, fara sa stie ca de fapt isi incep ziua mancand cel mai nesanatos aliment , potrivit mai multor studii intreprinse de-a lungul anilor. Este vorba.

Radulescu (BT): Avem cel mai ridicat nivel de dezechilibru macroeconomic din 2012 pana in prezent

Romania are cel mai ridicat nivel de dezechilibru macroeconomic din 2012 pana in prezent, iar aceast.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )