Libnet.ro
UNICEF

17:45

Ce crede Rusia despre o eventuala interventie militara in Siria.

România Liberă România Liberă,
Ce crede Rusia despre o eventuala interventie militara in Siria.

Rusia a lansat un apel la moderatie in cazul crizei siriene si considera ca o interventie militara straina ar fi o tragica eroare, transmite Mediafax. De asemenea, Moscova a indemnat opozitia siriana sa permita accesul inspectorilor ONU in zona unde a avut loc atacul. Facem un apel ferm spre cei care evoca posibilitatea unei interventii militare in Siria inainte de rezultatul anchetei ONU. Ar fi o tragica eroare, a comunicat Ministerul rus de Externe. Citeste si Regimul sirian a utilizat . continuă pe România Liberă

SUA mobilizeaza armata pentru o eventuala interventie in Siria.

Pentagonul mobilizeaza armata pentru o eventuala interventie militara impotriva Siriei, a declarat vineri ministrul american al Apararii, Chuck Hagel, conform AFP, citat de hotnews. ro. Oficialii americani au pregatit o serie de optiuni pentru Barack Obama, in cazul in care acesta decide sa atace regimul de la Damasc, a spus Hegel. O eventuala interventie a armatei americane ar veni ca urmare a unor zvonuri legate de folosirea de catre regimul sirian a armelor chimice, intr-o actiune in care .

Pentagonul a inceput sa pregateasca O INTERVENTIE MILITARA in Siria

Pentagonul a inceput sa se pregateasca pentru eventualitatea in care presedintele Barack Obama va ordona o interventie militara in Siria, daca se vor confirma acuzatiile ca regimul de la Damasc a folosit arme.

Statele Unite pregatesc o interventie militara in Siria, mobilizand forte navale in Mediterana

Pentagonul a inceput mobilizarea fortelor in apropierea Siriei, in vederea unei eventuale interventii militare in aceasta tara, sugereaza secretarul american al Apararii, Chuck Hagel, citat de BBC News online.

Iran: O interventie militara a SUA in Siria va atrage consecinte dure

Regimul islamist de la Teheran avertizeaza SUA ca depasirea liniei rosii printr-o eventuala interventie miliara in Siria va genera consecinte dure. Daca Statele Unite vor depasi linia rosie, vor.

Rusia cere moderatie in criza din Siria: o interventie militara ar fi o tragica eroare

Rusia a facut un apel la moderatie in cazul crizei din Siria, considerand ca o interventie militara straina in aceasta tara ar fi o tragica eroare. De asemenea, Moscova a indemnat opozitia siriana sa.

Martin Dempsey: O interventie militara americana in Siria nu ar fi favorabila SUA.

O interventie militara americana in Siria nu ar fi favorabila Statelor Unite, fiindca rebelii sirieni nu sustin interesele Washingtonului, apreciaza cel militarul american cu cel mai inalt grad, Martin Dempsey, informeaza Mediafax. Intr-o scrisoare adresata luni democratului Eliot Engel, ales in Camera Reprezentantilor, generalul Dempsey, seful Statului Major Interarme, evidentiaza divizarea opozitiei siriene si influenta puternica a unor grupari extremiste in cadrul rebeliunii pentru a-si .

Cetatenii americani NU sunt de acord cu o interventie militara in Siria

Aproximativ 60 la suta dintre cetatenii americani se opun unei interventii militare a tarii lor in Siria, doar 9 la suta fiind favorabili unei astfel de operatiuni, conform unui sondaj efectuat de Institutul.

Statele Unite mobilizeaza armata in vederea unei posibile actiuni militare in Siria

Pentagonul mobilizeaza armata pentru o eventuala interventie militara impotriva Siriei, a declarat ministrul american al Apararii, Chuck Hagel, conform AFP si citata de Hotnews.

Statele Unite mobilizeaza armata in vederea unei posibile actiuni militare in Siria (ministrul Apararii)

Pentagonul mobilizeaza armata pentru o eventuala interventie militara impotriva Siriei, a declarat vineri ministrul american al Apararii, Chuck Hagel, conform AFP. Oficialii americani au pregatit o serie de optiuni pentru Barack Obama, in cazul in care acesta decide sa atace regimul de la Damasc, a spus Hegel.

SUA inca incearca sa ajunga la o decizie privind o posibila INTERVENTIE MILITARA in Siria

Responsabili din cadrul serviciilor secrete americane inca incearca sa stabileasca daca presedintele sirian Bashar al-Assad a dezlantuit un atac mortal de arme chimice impotriva poporului sau la inceputul.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2233 seconds )