Libnet.ro
UNICEF

09:15

Primarul achitat definitiv, dupa doi ani de puscarie pentru coruptie: Sunt singurul din Europa, voi da in judecata statul roman, vinovatii vor plati

Adevărul Adevărul,
Primarul achitat definitiv, dupa doi ani de puscarie pentru coruptie: Sunt singurul din Europa, voi da in judecata statul roman, vinovatii vor plati

Un primar din Romania a fost achitat definitiv intr-un dosar de coruptie, dupa ce a fost condamnat, a facut inchisoare, iar dupa eliberare a mers la CEDO si a obtinut posibilitatea de a se rejudeca aceasta cauza la inalta Curte de Casatie si Justitie. Este o premiera nationala. continuă pe Adevărul

Primarul Mircia Gutau, achitat definitiv de Instanta suprema

Primarul din Ramnicu Valcea, Mircia Gutau, a fost achitat definitiv de inalta Curte de Casatie si Justitie intr-un dosar in care a fost condamnat la 3 ani si 6 luni inchisoare pentru luare de mita, sentinta fiind anulata in urma rejudecarii procesului in baza unei decizii CEDO, scrie Agerpres.

Cresc accizele din ianuarie, dupa o pauza de doi ani. Scumpiri IMPORTANTE in mai multe domenii

Dupa o perioada de doi ani in care au stagnat, accizele pentru anul viitor cresc peste nivelul prevazut in actualul Cod Fiscal, prin actualizare cu inflatia, noile niveluri fiind agreate acum, oficial, la nivel.

Reactorul 1 de la Cernavoda va fi oprit doi ani, din 2026

Ion Lungu, AFEER: Oprirea reactorului 1 de la Cernavoda va provoca probleme doar daca nu se va face nimic pentru inlocuirea cantitatii de energie produsa de acesta Reactorul 1 de la Cernavoda va fi oprit timp de doi ani, incepand din 2026, pentru lucrari de tehnologizare, acestea urmand sa prelungeasca durata sa de functionare cu 30 de ani, dupa cum a declarat, ieri, Romeo Urjan, seful Directiei Tehnice si de Retehnologizare din cadrul Nuclearelectrica, citat de Agerpres.

Aventura unui copil de doi ani pierdut de bona. S-a plimbat cu autobuzul, in timp ce jandarmii il cautau prin oras

Cateva clipe de neatentie ale unei bone care a intrat intr-un magazin sa cumpere ceva pentru copilul de doi ani si jumatate pe care il avea in grija au fost suficiente pentru ca micutul sa se piarda.

Reactorul 1 de la centrala nucleara Cernavoda va fi inchis pentru doi ani

Reactorul 1 de la Cernavoda va fi oprit pentru efectuarea unor lucrari de tehnologizare, incepand din 2026, potrivit digi24. ro. Aceste lucrari vor dura doi ani si vor imbunatati durata de functionare a.

Laszlo Diosi, presedinte si CEO al OTP Bank Romania, inlocuit dupa 11 ani la conducerea subsidiarei locale a bancii ungare

Laszlo Diosi, presedinte si CEO al OTP Bank Romania, a fost inlocuit dupa 13 ani in care a ocupat functii de conducere in subsidiara locala a bancii ungare, dintre care 11 ani in pozitia de CEO. Potrivit unor surse din piata bancara, decizia a fost.

Final de epoca: Angela Merkel renunta la sefia partidului dupa 18 ani

Cancelarul german Angela Merkel a anuntat ca va renunta la sefia Uniunii Crestin-Democrata CDU) dupa 18 ani in care a condus conservatorii germani, anunta surse politice citate de Reuters Merkel se afla.

ULTIMA ORA. Primarul Mircia Gutau, ACHITAT definitiv in dosarul MITA LA PRIMARIE: Sunt aproape in lacrimi din cauza ca acest dosar mi-a tocat trei ani de libertate si mai multi ani consum nervos

Primarul orasului Ramnicu Valcea, Mircia Gutau, a fost achitat in dosarul in care era acuzat de luare de mita. Decizia magistratilor de la Curtea Suprema este definitiva. Amintim ca Gutau a fost a.

Primarul Mircia Gutau, ACHITAT definitiv in dosarul MITA LA PRIMARIE: Sunt aproape in lacrimi din cauza ca acest dosar mi-a tocat trei ani de libertate si mai multi ani consum nervos

Primarul orasului Ramnicu Valcea, Mircia Gutau, a fost achitat in dosarul in care era acuzat de luare de mita. Decizia magistratilor de la Curtea Suprema este definitiva. Amintim ca Gutau a fost a.

Un fost lider PSD a fost condamnat definitiv la 11 ani de inchisoare pentru afaceri ilegale

Maria Schutz, fosta presedinta a femeilor PSD din Dolj, a fost condamnata la 11 ani si 6 luni de inchisoare pentru afaceri ilegale. Astfel, magistratii de la Curtea de Apel Craiova au pronuntat, saptamana.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2216 seconds )