Libnet.ro
UNICEF

12:15

UE creste de 5 ori suma pentru refugiatii care se intorc acasa. Cati bani primesc

Playtech Playtech,
UE creste de 5 ori suma pentru refugiatii care se intorc acasa. Cati bani primesc

Uniunea Europeana, a decis sa mareasca suma pe care le-o ofera migrantilor pentru a se intoarce acasa. Acestia primesc de 5 ori mai mult ca pana acum, insa se tem ca numarul refugiatilor va crestere, deoarece suma este destul de mare. UE creste de 5 ori suma pentru refugiatii care se intorc acasa Migrantii care . continuă pe Playtech

TVR: Telescoala pentru elevii care stau acasa incepe pe 16 martie

Emisiunea Telescoala, anuntata de Ministerul Educatiei si dedicata elevilor care stau acasa in perioada cand sunt inchise scolile, incepe la TVR 2 - luni, 16 martie, de la ora 9:00, scrie paginademedia. ro. Emisiunea va fi disponibila si in online, pe canalul de YouTube al TVR si pe site-ul tvr. ro.

Germania in vremea coronavirusului si o rugaminte pentru conationalii care traiesc in diaspora

Va scriu de la Nurnberg. Numarul cazurilor testate pozitiv in preajma orasului este de 40 azi, acestea au crescut de cel putin doua ori fata de cazurile raportate acum 3 zile si desigur continua sa creasca. Pentru cei care au studiat sau care fac statistica cred ca se intelege ca situatia devine destul de grava.

Recalcularea pensiilor in 2020. Vesti proaste pentru pensionarii care pierd bani

Persoanele pensionate dupa 2011 trebuie sa stie ca vor fi beneficiarii unei cresteri mai mici sau mai mari a pensiei, intrucat la data pensionarii, acestia au primit un indice de corectie care nu va mai exista. Iata cum se calculeaza si ce trebuie sa stie fiecare pensionar Ce trebuie sa stie toti pensionarii Pentru ca .

Recomandarea lui Vela pentru romanii care nu se mai pot intoarce in tara prin Ungaria: Exista o aplicatie numita Waze si da traseul cel mai bun

Cum Ungaria si-a inchis granitele pentru cei care vin din Italia, ministrul de Interne, Marcel Vela, are o recomandare neasteptata pentru romanii care vor sa se intoarca in tara si nu o mai pot face folosind ruta aceasta. intrebat daca a primit solicitari de la cei care doresc sa-si reconfigureze traseul, Vela a raspuns, ironic, ca acestia pot folosi aplicatia Waze.

Avertismentul BNR pentru romanii care folosesc bani cash. Sunt cei mai periculosi!

Consilierul de strategie al guvernatorului BNR, Adrian Vasilescu, a transmis un avertisment pentru romanii care folosesc bani cash in aceasta perioada. Avertisment BNR pentru romanii care folosesc bani cash Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS) a declarat pandemie de coronavirus. Tedros Adhanom Ghebreyesus, directorul general al OMS, a declarat ca este prima pandemie cauzata de un .

RAED ARAFAT: Amenzi de 20.000 de lei pentru persoanele care nu au declarat ca vin dintr-o zona afectata de coronavirus

Secretarul de stat Raed Arafat a anuntat miercuri ca au fost aplicate amenzi de 20. 000 de lei pentru persoane care nu au declarat ca vin dintr-o zona afectata de coronavirus sau care au spus ca se vor autoizola la domiciliu, dar nu au mai ajuns la destinatie.

Avertisment pentru romanii care au card bancar. Cum pot ramane acum fara bani

Cercetatorii unei importante companii specializate in domeniul securitatii cibernetice au tras un semnal de alarma cu privire la un fenomen ingrijorator care se intampla chiar acum. Cei mai vulnerabili dintre utlizatori sunt cei care nu au instalt un program antivirus pe telefon. Cum actioneaza noul troian O noua versiune a troianului bancar Ginpa fost detectata .

Pericol pentru romanii care folosesc centrala termica primavara. Cum isi risca viata

Mai este putin si va incepe primavara, iar caldura naturala va reveni in fiecare apartament, astfel ca este un bun moment sa avem grija ce facem cu centralele termice pe toata perioada primaverii si, de ce nu, a verii. Pericol pentru romanii care folosesc centrala termica primavara in perioada de primavara, trecem de la temperaturile .

Motiv de bucurie pentru romanii care ies la pensie. Decizia de ultima ora

Romanii care ies la pensie au un motiv in plus de bucurie. Casa Nationala de Pensii Publice a anuntat ca procedurile de intrumentare a dosarelor de pensii se simplifica. Motiv de bucurie pentru romanii care ies la pensie Casa Nationala de Pensii Publice CNPP) a anuntat ca o parte din corvoada bunicilor s-a incheiat, caci .

Anunt important pentru cei care stau la bloc. Raspund civil si penal, daca se opun acestor demersuri

Stai la bloc? Trebuie sa stii ca un reprezentant al asociatiei de proprietari are dreptul sa-ti intre in apartament chiar fara acordul tau, pe baza unui preaviz motivat, in anumite situatii. Daca te opui, risti o amenda de 3. 000 de lei. Esti obligat sa-i lasi sa intre Exista o lege, 196 2018, potrivit careia, proprietarul .

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )