Libnet.ro
UNICEF

16:45

Cresterea economiei globale din acest an va incetini la cel mai scazut ritm

România Liberă România Liberă,
Cresterea economiei globale din acest an va incetini la cel mai scazut ritm

Razboiul comercial dintre SUA si China va incetini cresterea economiei globale din anul 2019, la cel. continuă pe România Liberă

FMI: Razboiul comercial dintre SUA si China va incetini cresterea economiei globale

Razboiul comercial dintre Statele Unite si China va incetini cresterea economiei globale din 2019 la cel mai scazut ritm de dupa criza din 2008-2009, a avertizat marti Fondul Monetar International FMI), adaugand insa ca productia isi va reveni daca tarifele vor fi eliminate, transmite Reuters.

Economia mondiala se clatina. Cresterea din 2019, la cel mai scazut nivel de dupa criza financiara din 2008-2009

Razboiul comercial dintre SUA si China va reduce ritmul de crestere inregistrat de economia mondiala in 2019 la cel mai scazut nivel de dupa criza financiara din 2008-2009, a anuntat Fondul Monetar.

Cel mai mare pelerinaj ortodox din Romania, in plina desfasurare: Zeci de mii de oameni s-au inchinat la sfintele moaste ale Cuvioasei Parascheva (VIDEO)

Sarbatoare mare, astazi, pentru credinciosii ortodocsi. Este Sfanta Cuvioasa Parascheva! La Iasi, are loc, in acest moment, cel mai mare pelerinaj ortodox din tara, la care participa aproape 80 de mii de.

Economia globala - pe marginea prapastiei

Adrian Vasilescu: Presa germana vorbeste despre sfarsitul abundentei * Aurelian Dochia: Nu vom avea majorari de taxe si impozite sau taieri la capitolul cheltuieli bugetare * Adrian Mitroi: Inflatie, deficit de cont curent si crestere economica de 4% este noua realitate in care vom opera in Romania Razboiul comercial dintre Statele Unite si China va incetini cresterea economiei globale din acest an la cel mai scazut ritm anual de dupa criza din 2008-2009, a avertizat Fondul Monetar International FMI). Pe langa evolutia descendenta a economiei globale, cresterea volumului comertului mondial va fi de numai 1,1% in 2019, mult sub cresterea de 3,6% din 2018 si sub cresterea productiei, ceea ce semnifica un proces de deglobalizare cu privire la comert si turbulente in lanturile globale de aprovizionare.

incetinirea economiei globale s-a transformat in stagnare sincronizata

Etapa incetinirii sincronizate a economiei globale s-a incheiat, iar din vara acestui an s-a intrat in faza stag-narii sincronizate, dupa cum arata cele mai recente valori ale indicilor pentru urmarirea redresarii economice globale TIGER, Tracking Indexes for the Global Economic Recovery), calculati in cadrul unui program de colaborare dintre Institutul Brookings si Financial Times.

Ziua Internationala a Alimentatiei. Cel mai longeviv barbat din lume: Toata viata am mancat bine, niciodata diete, nu am atins tigara si am baut alcool numai la sarbatori

Toata viata mea am trait frumos, am mancat bine, dar niciodata diete, mereu unt, niciodata margarina, nu am atins tigara si am baut alcool numai la sarbatori, povesteste Gustav Gernetg, in varsta de 114 ani, cel mai longeviv barbat din lume in acest moment nascut pe 15 octombrie 1905). Romania, alaturi de statele europene, dar si de tari de pe alte continente, a sarbatorit, pe 16 octombrie, Ziua Internationala a Alimentatiei.

Cel mai ciudat protest impotriva gropilor de pe strazile din Romania: ce s-a intamplat in Gorj

In timp ce multi dintre noi viseaza la o autostrada Brasov Bucuresti, multe orase din tara au o infrastructura rutiera intr-o situatie deplorabila. in acest context, nu ar trebui sa vina ca o surpriza majora reactia disperata a anumitor oameni. A facut tot posibilul pentru a sesiza autoritatile in legatura cu o groapa in .

Razvan Cuc, replica acida pentru Victor Ponta: Cel mai bine ar fi sa ramaneti cu ce stiti cel mai bine. Cu tradarea si minciuna!

Dupa ce fostul premier Victor Ponta a lansat un atac dur la adresa lui Razvan Cuc, numindu-l cel mai sarlatan, mincinos, tupeist si ineficient dintre toti ministrii Transporturilor, replicaministrului.

Realitatea TV se inchide cel mai probabil pe 30 octombrie. Avocatul Gheorghe Piperea explica ce se intampla la CNA

Desi cifrele erau in regula si exista un plan de organizare aprobat in care trebuiau platite darile, postul Realitatea TV se inchide cel mai probabil pe 30 octombrie. Avocatul Gheorghe Piperea explica ce s-a intamplat la CNA. Realitatea TV se inchide cel mai probabil pe 30 octombrie Realitatea TV se inchide cel mai probabil pe .

Cel mai important targ de nunti al sezonului 2020 are loc saptamana viitoare la Palatul Parlamentului: MARIAGE FEST, 25-27 octombrie

LANSARI, 1200 ROCHII DE MIREASA, REDUCERI SI OFERTE DIN PARTEA CLEOR 200 DE EXPOZANTI Mariage Fest este cel mai important de nunti al Romaniei, cu aproape peste 200 de expozanti din toata tara si din toate domeniile.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2148 seconds )