Libnet.ro
UNICEF

19:15

Cel mai mare pelerinaj ortodox din Romania, in plina desfasurare: Zeci de mii de oameni s-au inchinat la sfintele moaste ale Cuvioasei Parascheva (VIDEO)

B1 B1,
Cel mai mare pelerinaj ortodox din Romania, in plina desfasurare: Zeci de mii de oameni s-au inchinat la sfintele moaste ale Cuvioasei Parascheva (VIDEO)

Sarbatoare mare, astazi, pentru credinciosii ortodocsi. Este Sfanta Cuvioasa Parascheva! La Iasi, are loc, in acest moment, cel mai mare pelerinaj ortodox din tara, la care participa aproape 80 de mii de. continuă pe B1

Bucuresti - primul loc in topul oraselor cu cel mai mare potential de dezvoltare din Europa

Capitala Romaniei se afla in topul oraselor cu cel mai mare potential de dezvoltare, pastrandu-si pentru al doilea an consecutiv prima pozitie in randul destinatiilor din Europa.

Procesiune impresionanta la Iasi, la inceputul celui mai mare pelerinaj crestin ortodox la moastele Sfintei Parascheva

Procesiune impresionanta vineri dimineata la Iasi, la inceputul celui mai mare pelerinaj crestin ortodox din Romania, la moastele Sfintei Parascheva. La ora 06. 00, racla cu moastele sfintei a fost a scoasa din interiorul Catedralei Mitropolitane si apoi asezata in baldachinul ornat cu flori. Peste 15. 000 de persoane, dupa estimarile reprezentantilor Mitropoliei Moldovei si Bucovinei, asteptau sa se inchine, coada intinzandu-se deja pe o distanta de peste doi kilometri, scrie Ziarul de Iasi.

Cel mai mare pericol la care te expui cand zbori cu avionul

Chiar daca avionul este considerat cel mai sigur mijloc de transport, asta nu inseamna ca nu exista niciun pericol. De exemplu stiai ca atunci cand calatoresti cu avionul te supui automat.

VIDEO Japonia se pregateste pentru ceea ce ar putea fi cel mai mare taifun din ultimii 60 de ani

Un puternic taifun s-a apropiat vineri de Japonia, amenintand cu cele mai abundente ploi si cel mai puternic vant din ultimii 60 de ani, inchizand magazine, fabrici si sistemele de transport subteran, perturband desfasurarea Grand Prix-ul Formulei 1 si Cupa Mondiala de rugby, relateaza Reuters.

VIDEO O jumatate de milion de euro pentru 10 case, la Vaideeni. Cel mai mare proiect de voluntariat din Europa, in imagini senzationale

Peste 450 de voluntari din Romania, Statele Unite ale Americii, Canada, Turcia sau Noua Zeelenda au muncit zi de zi, timp de o saptamana, pentru a ajuta 10 familii sinistrate din Valcea.

Euro a crescut spre 4,76 lei, la cel mai mare nivel din ultimele 4 luni si jumatate

Banca Nationala a Romaniei BNR) a anuntat, vineri, un curs de referinta de 4,7582 leieuro, in crestere puternica, cu 0,18%, fata de valoarea atinsa joi, acesta fiind cel mai mare nivel din luna mai. Lira sterlina a crescut puternic si a atins cel mai ridicat nivel din ultimele 5 luni.

UPDATE FOTO VIDEO Japonia, lovita de cel mai mare taifun din ultimele decenii: doi morti, noua disparuti, peste 80 de raniti

Taifunul Hagibis, unul dintre cele mai puternice care au lovit vreodata Tokyo, a paralizat sambata capitala Japoniei, fortand milioane de oameni sa ramana in case si facand ca strazile sa fie goale. Doua persoane au murit, rauri s-au revarsat si s-au inregistrat daune semnificative, relateaza Reuters.

Opozitia castiga alegerile pentru primaria din Budapesta, cea mai mare infrangere a premierului Orban din ultimul deceniu

Premierul ungar Viktor Orban a suferit in alegerile locale de duminica cea mai mare infrangere politica din ultimul deceniu, candidatul opozitiei, Gergely Karacsony, devenind primar al Budapestei prin infrangerea reprezentantului partidului de guvernamant Fidesz, primarul actual Istvan Tarlos, relateaza politico. eu.

Cosmin Contra va folosi cel mai bun 11 cu Feroe

Romania nu va avea deloc un meci usor in deplasare cu Insulele Feroe, iar selectionerul Cosmin Contra a anuntat ca va folosi cel mai bun 11 pe care il poate alinia la Toshavn.

Noua Comisie Europeana, condusa de Von der Leyen, cel mai probabil nu isi va prelua atributiile la 1 noiembrie, dupa ce candidata Frantei a fost respinsa, iar guvernul Romaniei a picat si nu se stie cand va putea face o noua nominalizare

Data de 1 noiembrie, data la care presedintele ales Ursula von der Leyen si colegiul sau de comisari ar trebui sa isi intre in atributii, este pusa sub semnul intrebarii, dupa ce comisiile de specialitate ale Parlamentului European au respins cu 82 de voturi impotriva si 29 pentru candidatura lui Sylvie Goulard pentru postul de comisar european pentru Piata Interna, iar nominalizarile pentru comisarii din Romania si Ungaria raman de asemenea deschise. Astfel, deodata, britanicii nu sunt singurii care nu vor incepe o noua viata la 1 noiembrie, potrivit Politico. eu.

ştiri de la B1

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,224 seconds )