Libnet.ro
UNICEF

10:45

Economia mondiala se clatina. Cresterea din 2019, la cel mai scazut nivel de dupa criza financiara din 2008-2009

Antena3 Antena3,
Economia mondiala se clatina. Cresterea din 2019, la cel mai scazut nivel de dupa criza financiara din 2008-2009

Razboiul comercial dintre SUA si China va reduce ritmul de crestere inregistrat de economia mondiala in 2019 la cel mai scazut nivel de dupa criza financiara din 2008-2009, a anuntat Fondul Monetar. continuă pe Antena3

Surprizele Dacia care ar putea face din 2020 cel mai spectaculos an al companiei

In ultimii 15 ani, de la primul Logan pana la ultimul Duster, Dacia a avut o strategie de-a lansa modele care sa-i completeze portofoliul. Si are aproape de toate acum. Astfel, in 2020, sunt.

Cel mai batran barbat din lume cu sindromul Down, aniversat: cati ani a implinit

Datorita avansurilor stiintifice, oamenii cu sindromul Down au o sansa mai mare in 2019 la o viata lunga si normala. Pana in urma cu cateva decenii, acestia nu traiau foarte.

Top 20 vedete care s-au imbracat cel mai bine in 2019

Anul 2019 se apropie cu pasi repezi de final, iar, daca e sa privim in urma, descoperim o multime de momente stilistice ale vedetelor care au impresionat o lume intreaga. Iata care au fost cele mai bune aparitii vestimentare ale celebritatilor in 2019.

Realitatea TV se inchide cel mai probabil pe 30 octombrie. Avocatul Gheorghe Piperea explica ce se intampla la CNA

Desi cifrele erau in regula si exista un plan de organizare aprobat in care trebuiau platite darile, postul Realitatea TV se inchide cel mai probabil pe 30 octombrie. Avocatul Gheorghe Piperea explica ce s-a intamplat la CNA. Realitatea TV se inchide cel mai probabil pe 30 octombrie Realitatea TV se inchide cel mai probabil pe .

Cel mai mare studio independent de jocuri video din Romania are o noua locatie si cauta angajati

Amber, cel mai mare studio independent de game development din Romania, deschide un nou studio in Botosani, si doreste sa angajeze 10 oameni.

Germania: Cel mai batran lenes din lume a intrat in Cartea Recordurilor (GALERIE FOTO)

Paula, cel mai varstnic lenes din lume, un exemplar de sex feminin care leneveste de 50 de ani la o gradina zoologica din Germania, detine un record in Guinness Book of Records.

Dictatorul Kim Jong-un, calare pe calul alb, urcand cel mai inalt munte din Coreea de Nord. Ce ar putea insemna noul exercitiu de imagine pentru relatia cu SUA

Dictatorul nord-coreean Kim Jong-un recurge din nou la exercitii de imagine in tentativa de a-si consolida pozitia de mare lider, infatisandu-se de data asta in ipostaza de erou pe calul alb. Agentia de presa de stat a publicat mai multe poze cu dictatorul in timp ce acesta urca pe cel mai inalt munte din tara, calare pe un cal alb, prin zapada.

Lira sterlina a crescut fata de euro si dolar la cel mai ridicat nivel dupa luna mai

Lira sterlina a crescut marti fata de euro si dolar la cel mai ridicat nivel dupa luna mai, iar acti.

DANCILA, DESPRE ORBAN-PREMIER: Este cel mai vocal promotor al masurilor de austeritate

Premierul Viorica Dancila a declarat, dupa desemnarea lui Ludovic Orban premier, ca acesta este cel mai vocal promotor al masurilor de austeritate. in rest, acelasi amatorism si acelasi mare nimic de pana acum, a spus Dancila, adaugand ca PSD nu va vota Guvernul lui Iohannis si nu se va prezenta la votul de investitura.

Dancila, despre Orban-premier: Este cel mai vocal promotor al masurilor de austeritate

Premierul Viorica Dancila, dupa desemnarea lui Ludovic Orban premier, ca acesta este cel mai vocal p.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,239 seconds )