Libnet.ro
UNICEF

00:07

Crimele din Caracal: Ucigasul si-a recunoscut fapta, intrebarile raman

România Liberă România Liberă,
Crimele din Caracal: Ucigasul si-a recunoscut fapta, intrebarile raman

Claudiu Lascoschi, avocatul lui Gheorghe Dinca, a declarat ca acesta le-a spus politistilor ca le-a . continuă pe România Liberă

Declaratia incredibila a unui avocat, cu privire la crimele din Caracal: Vorbesc de un cutremur. Nu cred ca Dinca este criminalul

Avocatul Mihai Dragan a vorbit in exclusivitate cu Antena 3 despre cazul Caracal. Este un caz monstruos si din privinta modului in care a fost instrumentat. in acest moment au preluat cei mai competenti.

Declaratia acida a unui avocat, cu privire la crimele din Caracal: Nimeni nu se concentreaza pe ideea ca sunt disparute sau poate anchetatorii au certitudinea ca au decedat

Avocatul Mihai Dragan a vorbit in exclusivitate cu Antena 3 despre cazul Caracal. Este un caz monstruos si din privinta modului in care a fost instrumentat. in acest moment au preluat cei mai competenti.

Cate fete au cazut victime criminalului din Caracal. Ultimele detalii despre ororile din casa lui Gheorghe Dinca

Anchetatorii informeaza presa ca au inceput sa elucideze crimele din Caracal. Pe masura ce se adancesc in acest caz, descopera ca ar putea fi vorba de mult mai multe victime decat s-a crezut initial. Pana acum, se stie ca trei fete au fost ucise, iar Gheorghe Dinca este principalul suspect. Primele rezultate ale testelor ADN .

UPDATE Crimele din Caracal: Procurorii folosesc un buldozer pentru a sparge gropile pline de beton din curtea lui Gheorghe Dinca

Procurorii de la Crima Organizata reiau vineri cercetarile la casa din Caracal unde Gheorghe Dinca le-ar fi ucis pe cele doua tinere, urmand sa il duca si pe inculpat la fata locului, au declarat pentru G4Media. ro surse judiciare.

Avocatul criminalului din Caracal: Dinca recunoaste doua crime. Nu le cunostea pe fete dinainte. Spune ca Luiza l-a insotit de bunavoie, a lovit-o si apoi...

Anchetatorii continua perchezitia la casa lui Gheorghe Dinca din Caracal. Gheorghe Dinca, barbatul care a recunoscut doua crime, a ajuns, sambata, la locuinta sa din Caracal, unde participa, alaturi de.

Cercetarile in casa criminalului din Caracal continua si azi. Dinca le-ar fi aruncat fetelor bani pe bancheta din spate

A patra zi de verificari pentru anchetatori in cazul Caracal! Oameni legii au revenit, luni 5 august, in casa lui Gheorghe Dinca, pentru continuarea cercetarilor. Acestia incerca astfel sa afle daca, in afara de Alexandra Macesanu si Luiza Melencu, mai exista si alte victime. A patra zi de cercetari in casa criminalului din Caracal .

Caz asemanator cu cel din Caracal. Cu toate dovezile, acuzatul nu a fost condamnat

Cazul lui O. Simpson din anii 1995, asemanator cu cel din Caracal, a fost cel mai mediatizat proces din istoria Statelor Unite ale Americii. Cu toate dovezile, acuzatul nu a fost condamnat. Caz asemanator cu cel din Caracal Cazul lui Orenthal James O. ) Simpson, tras la indigo cu cel din Caracal. Simpson a scris istorie .

Criminalul din Caracal ii pacaleste pe anchetatori pentru a scapa cu o pedeapsa mai mica. Cum poate face asta

Un fost ofiter de politie judiciara a subliniat faptul ca Dinca are o strategie pe care o urmareste cu strictete. Acesta induce in eroare anchetatorii pentru a putea scapa cu o pedeapa mai mica. Ce a spus fostul om al legii si cum poate scapa Dinca mai usor? Dinca pacaleste anchetatorii pentru o pedeapsa mai .

Anchetatorii au gasit bucati dintr-un alt cadavru ars, aproape de casa lui Gheorghe Dinca din Caracal

Ancheta privind tragedia de la Caracal continua. Gheorghe Dinca a inceput sa coopereze, dar declaratiile sale sunt tot mai pline de mister, iar oamenii legii au gasit, acum, bucati dintr-un alt cadavru ars, in apropierea casei criminalului. Anchetatorii au gasit bucati dintr-un alt cadavru ars, aproape de casa lui Gheorghe Dinca Anchetatorii au descoperit noi .

Noi cautari in cazul monstrului din Caracal. Anchetatorii cauta telefonul Luizei, intr-un lan de floarea soarelui

Politistii se reintorc in Casa Groazei din Caracal pentru a relua cercetarile, iar cateva fire de par care nu apartint Luizei sau Alexandrei deschid noi piste pentru anchetatori. Testele ADN vor fi cele care.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )