Libnet.ro
UNICEF

20:01

Crin Antonescu ii raspunde lui Victor Ponta: Nu ma mai intereseaza

Antena3 Antena3,
Crin Antonescu ii raspunde lui Victor Ponta: Nu ma mai intereseaza

Crin Antonescu i-a raspuns lui Victor Ponta, care afirmase ca ii simte lipsa in politica. Fostul lider PNL a spus la Subiectiv care sunt sansele sa revina in politica. continuă pe Antena3

Victor Ponta: Am divortat, dar am ramas indragostiti

Victor Ponta il regreta profund pe Crin Antonescu, fostul sau partener din USL. Fostul premier al Romaniei a marturisit in emisiunea CaNRomania de la Antena 3 ca USL a disparut din cauza.

Radu Tudor: Victor Ponta se departeaza tot mai mult de politica PSD

Fostul premier Victor Ponta arata ca se departeaza pe zi ce trece de politica partidului sau, PSD, este de parere analistul politic Radu Tudor, facand referire la declaratiile contradictorii ale lui.

Victor Ponta, catre Ioana Petrescu, inainte de o intalnire cu Basescu: Fata mea, mergem la cel mai mare bandit din istoria Romaniei

Fostul premier Victor Ponta a vorbit pentru prima data despre intalnirea avuta la Palatul Cotroceni cu fostul presedinte, Traian Basescu, la care a luat parte si ministrul Finantelor de atunci, Ioana Petrescu, in timpul acestei intalniri fostul sef de stat intrebandu-l pe liderul de la Palatul Victoria despre MTO, iar cel din urma evitand raspunsul deoarece nu stia despre ce este vorba.

Dezvaluiri marca Victor Ponta. Care sunt planurile de viitor ale fostului premier: Ori sunt nebun, ori a inceput sa-mi placa

Fostul prim-ministru Victor Ponta a facut mai multe dezvaluiri despre planurile sale de viitor, printre care pozitia sa fata de sefia Partidului Social Democrat, dar si despre o eventuala candidatura la.

Victor Ponta, urare pentru Klaus Iohannis: Ar trebui sa simta vinovat pentru cei din Colectiv

Fostul premier Victor Ponta i-a transmis luni presedintelui Klaus Iohannis ca in fiecare zi de acum incolo sa se gandeasca la victimele de la Colectiv, pentru care trebuie sa se simta.

Victor Ponta isi depune candidatura pentru sefia Camerei Deputatilor

Deputatul Victor Ponta a declarat ca intentioneaza sa isi depuna candidatura pentru sefia Camerei la sedinta conducerii PSD de marti. Am discutat cu domnul Dragnea astazi despre sefia Camerei.

Victor Ponta, replica dura pentru o vedeta de televiziune

Fostul premier Victor Ponta il ia peste picior pe omul de televiziune Moise Guran. Deci am hotarat sa dau si eu share la postarea lui Moise Guran care a dat share la postarea Clotildei!.

CaN Romania. Victor Ponta: Puie Monta!

Ionut Cristache a tratat in editia de aceasta saptamana a emisiunii CaN Romania, alegerile, rezultatul alegerilor si concluziile alegerilor. Invitatul de onoare al emisiunii a fost cel mai.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )