Libnet.ro
UNICEF

15:30

Victor Ponta, urare pentru Klaus Iohannis: Ar trebui sa simta vinovat pentru cei din Colectiv

Antena3 Antena3,
Victor Ponta, urare pentru Klaus Iohannis: Ar trebui sa simta vinovat pentru cei din Colectiv

Fostul premier Victor Ponta i-a transmis luni presedintelui Klaus Iohannis ca in fiecare zi de acum incolo sa se gandeasca la victimele de la Colectiv, pentru care trebuie sa se simta. continuă pe Antena3

Liviu Dragnea, prezent la DNA, face aluzii la aniversarea lui Klaus Iohannis: Este un cadou pentru cineva. ii doresc ceea ce imi doreste si el mie (VIDEO)

35 La iesirea de la DNA, Liviu Dragnea a avut si o urare pentru presedintele Klaus Iohannis. ii doresc ceea ce imi doreste si el mie. Este o urare corecta si cinstita, a.

Victor Ponta isi depune candidatura pentru sefia Camerei Deputatilor

Deputatul Victor Ponta a declarat ca intentioneaza sa isi depuna candidatura pentru sefia Camerei la sedinta conducerii PSD de marti. Am discutat cu domnul Dragnea astazi despre sefia Camerei.

Victor Ponta, replica dura pentru o vedeta de televiziune

Fostul premier Victor Ponta il ia peste picior pe omul de televiziune Moise Guran. Deci am hotarat sa dau si eu share la postarea lui Moise Guran care a dat share la postarea Clotildei!.

Klaus Iohannis, mesaj pentru elevii care sustin examenul de Bacalaureat: imi doresc ca fiecare dintre voi sa obtineti rezultate bune si foarte bune (FOTO)

Presedintele Klaus Iohannis a postat un mesaj pe pagina persoanla de Facebook pentru elevii care sustin anul acesta examenul de Bacalaureat. Iohannis le ureaza tuturor elevilor inscrisi mult.

Victor Ponta, catre Ioana Petrescu, inainte de o intalnire cu Basescu: Fata mea, mergem la cel mai mare bandit din istoria Romaniei

Fostul premier Victor Ponta a vorbit pentru prima data despre intalnirea avuta la Palatul Cotroceni cu fostul presedinte, Traian Basescu, la care a luat parte si ministrul Finantelor de atunci, Ioana Petrescu, in timpul acestei intalniri fostul sef de stat intrebandu-l pe liderul de la Palatul Victoria despre MTO, iar cel din urma evitand raspunsul deoarece nu stia despre ce este vorba.

Seful SIE, indezirabil pentru presedinte. Klaus Iohannis i-ar fi cerut demisia lui Mihai Razvan Ungureanu printr-un sms (VIDEO)

Gest incredibil al sefului statului! Presedintele Klaus Iohannis i-ar fi cerut sefului SIE, Mihai Razvan Ungureanu, sa-si dea demisia. Si nu oricum, ci printr-un SMS. Ungureanu ar fi devenit o persoana.

Klaus Iohannis, despre masacrul din Orlando: in aceste momente dificile, Romania este alaturi de Statele Unite ale Americii

Presedintele Romaniei Klaus Iohannis a postat pe pagina sa oficiala de Facebook un mesaj de condoleante pentru familiile victimelor masacrului din Orlando, unde 50 de persoane au murit, iar alte 53 au fost.

Surpriza majora pe care i-o pregateste Dacian Ciolos lui Klaus Iohannis

Guvernul Ciolos iese la atac cu o masura care va fi primita cu satisfactie de romani, dar il va mania pe presedintele Klaus Iohannis. Executivul va propune scaderea salariilor presedintelui,.

Crin Antonescu ii raspunde lui Victor Ponta: Nu ma mai intereseaza

Crin Antonescu i-a raspuns lui Victor Ponta, care afirmase ca ii simte lipsa in politica. Fostul lider PNL a spus la Subiectiv care sunt sansele sa revina in politica.

Radu Tudor: Victor Ponta se departeaza tot mai mult de politica PSD

Fostul premier Victor Ponta arata ca se departeaza pe zi ce trece de politica partidului sau, PSD, este de parere analistul politic Radu Tudor, facand referire la declaratiile contradictorii ale lui.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,226 seconds )