Libnet.ro
UNICEF

22:30

Victor Ponta isi depune candidatura pentru sefia Camerei Deputatilor

Antena3 Antena3,
Victor Ponta isi depune candidatura pentru sefia Camerei Deputatilor

Deputatul Victor Ponta a declarat ca intentioneaza sa isi depuna candidatura pentru sefia Camerei la sedinta conducerii PSD de marti. Am discutat cu domnul Dragnea astazi despre sefia Camerei. continuă pe Antena3

PSD decide marti cine va fi viitorul presedinte al Camerei Deputatilor. Victor Ponta isi doreste functia

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat ca marti se va anunta decizia partidului referitoare la sefia Camerei Deputatilor, in conditiile in care in cursul zilei de luni se va lua act in plenul acestui for legislativ de vacantarea postului, anunta Agerpres.

Camera Deputatilor a adoptat proiectul de hotarare pentru revocarea lui Valeriu Zgonea

ACTUALIZARE 17:30 PNL s-a pronuntat astazi impotriva proiectului de vacantare a functiei de presedinte al Camerei Deputatilor PNL nu a sustinut astazi proiectul de hotarare de vacantare a functiei de presedinte al Camerei Deputatilor, detinuta de Valeriu Zgonea, invocand nerespectarea regulamentului. *ACTUALIZARE 17:17 Dragnea: Mie mi-ar fi rusine sa ocup sefia Camerei dupa Valeriu Zgonea *ACTUALIZARE 17:00 Florin Iordache, presedinte interimar al Camerei Deputatilor *ACTUALIZARE 16:15 Victor Ponta isi va depune candidatura pentru sefia Camerei Deputatilor *ACTUALIZARE 16:05 Liviu Dragnea: Maine o sa luam decizia privind propunerea unui nou presedinte al Camerei Deputatilor.

Zgonea, debarcat de la sefia Camerei. Ponta se incalzeste pentru functie, dar degeaba

Conducerea Camerei Deputatilor a incheiat luni epopeea inlaturarii lui Valeriu Zgonea, aceasta debarcandu-l din functia de presedinte al Camerei Deputatilor. inainte de votul final al inlaturarii lui Zgonea, deja a aparut primul pretendent pentru functie disponibila, Victor Ponta. Marea problema a fostului premier e, insa, faptul ca nu e preferat pentru aceasta pozitie de Liviu Dragnea, liderul PSD.

Ponta anunta oficial ca vrea locul lui Zgonea la sefia Camerei Deputatilor. Dragnea: Daca s-a autopropus, nici nu mai trebuie sa-l votam (VIDEO)

Fostul premier Victor Ponta a anuntat oficial ca e interesat sa preia locul lui Valeriu Zgonea de presedinte al Camerei deputatilor. Ponta spune ca va candida in PSD pentru a obtine locul vacant,.

Dezvaluiri marca Victor Ponta. Care sunt planurile de viitor ale fostului premier: Ori sunt nebun, ori a inceput sa-mi placa

Fostul prim-ministru Victor Ponta a facut mai multe dezvaluiri despre planurile sale de viitor, printre care pozitia sa fata de sefia Partidului Social Democrat, dar si despre o eventuala candidatura la.

Un nou posibil inlocuitor al lui Valeriu Zgonea la sefia Camerei Deputatilor - surse

Revocarea lui Valeriu Zgonea de la sefia Camerei Deputatilor va fi transata cel tarziu pana miercuri, dupa aproape 2 luni de amanari si certuri. Deputatii au facut modificarile la regulament.

Victor Ponta, urare pentru Klaus Iohannis: Ar trebui sa simta vinovat pentru cei din Colectiv

Fostul premier Victor Ponta i-a transmis luni presedintelui Klaus Iohannis ca in fiecare zi de acum incolo sa se gandeasca la victimele de la Colectiv, pentru care trebuie sa se simta.

Victor Ponta, replica dura pentru o vedeta de televiziune

Fostul premier Victor Ponta il ia peste picior pe omul de televiziune Moise Guran. Deci am hotarat sa dau si eu share la postarea lui Moise Guran care a dat share la postarea Clotildei!.

Victor Ponta, catre Ioana Petrescu, inainte de o intalnire cu Basescu: Fata mea, mergem la cel mai mare bandit din istoria Romaniei

Fostul premier Victor Ponta a vorbit pentru prima data despre intalnirea avuta la Palatul Cotroceni cu fostul presedinte, Traian Basescu, la care a luat parte si ministrul Finantelor de atunci, Ioana Petrescu, in timpul acestei intalniri fostul sef de stat intrebandu-l pe liderul de la Palatul Victoria despre MTO, iar cel din urma evitand raspunsul deoarece nu stia despre ce este vorba.

Crin Antonescu ii raspunde lui Victor Ponta: Nu ma mai intereseaza

Crin Antonescu i-a raspuns lui Victor Ponta, care afirmase ca ii simte lipsa in politica. Fostul lider PNL a spus la Subiectiv care sunt sansele sa revina in politica.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )