Libnet.ro
UNICEF

19:00

Cristi Borcea rupe tacerea despre dependenta lui. E mai rau ca o femeie: Nu am niciodata suficiente

Playtech Playtech,
Cristi Borcea rupe tacerea despre dependenta lui. E mai rau ca o femeie: Nu am niciodata suficiente

Cristi Borcea a rupt tacerea in ceea ce priveste dependenta pe care a capatat-o. Omul de afaceri este dependent de ritualurile de ingrijire a tenului, mai ales de mastile pentru fata, despre care spune ca nu are niciodata suficiente. Cristi Borcea recunoaste ca este un cuceritor cand vine vorba de femei. Ce il recomanda Cristian . continuă pe Playtech

Ion Tiriac rupe tacerea despre tenisul romanesc. Ce se va intampla dupa era Simonei Halep

Ion Tiriac, presedintele Federatiei Romane de Tenis, nu vede un viitor stralucit pentru sportul alb in Romania. Lipsa fondurilor va avea un efect devastatator, este convins cunoscutul om de afaceri. Astfel ca nu se va putea profita de imaginea excelenta a Simonei Halep pentru a forma alte jucatoare de top. Iar Tiriac se teme ca .

Alexandru Rafila rupe tacerea despre vinovatii tragediei de la Spitalul din Piatra Neamt: Mi se pare intolerabila

Alexandru Rafila, reprezentantul Romaniei la OMS, a vorbit luni seara despre tragedia care a marcat o tara intreaga. Potrivit medicului, o mare parte din vina producerii incendiului de la ATI, Piatra Neamt, o au cei care pun mult accent pe birocratie, exercitand o presiunea mult prea mare pe medicii deja epuizati. Ce se intampla cu .

Valentina Pelinel rupe tacerea. Ce ii face Cristi Borcea, de fapt, 2-3 ore pe seara

In urma cu sase ani, Cristian Boureanu se declara indignat cu privire la stirile despre o presupusa relatie intre sotia lui de atunci, Valentina Pelinel, si Cristi Borcea. Nu mult prea tarziu, acestea s-au adeverit, iar astazi, in special in pofida tutoror problemelor pe care fostul actionar al lui Dinamo le-a avut cu legea, sunt .

Laurette rupe tacerea. Ce face fostul ei iubit pentru fiica pe care o au impreuna

Dupa ce s-au razboit prin tribunale ani la rand, Laurette si Mihai Stefan au facut pace. Celebrul model rupe tacerea si spune ce face fostul sau iubit pentru Serena Luce Maria, fiica pe care o au impreuna. Laurette, despre relatia cu fostul ei iubit Dupa amenintari, scandaluri si acuzatii care mai de care mai grave, .

Alexandru Rafila rupe tacerea. La ce efecte secundare trebuie sa se astepte romanii care vor face vaccinul anti-COVID-19

Profesorul Alexandru Rafila, reprezentantul Romaniei la OMS, a vorbit marti seara despre efectele secundare ale vaccinului anti-covid-19 asupra persoanelor care il vor face. Trebuie mentionat faptul ca cei care vor avea prioritate pentru administrarea vaccinului sunt cetatenii din categoriile de risc si cadrele medicale. Cine va verifica efectele vaccinului administrat populatiei Medicul Rafila a vorbit .

Noua iubita a lui Alin Oprea rupe tacerea. Prima reactie dupa divortul anului: nu s-a mai abtinut

Alin Oprea si-a gasit fericirea si linistea in noua sa partenera. Scandalul cu mama copiilor sai s-a calmat, desi nu s-a rezolvat in totalitate, dar cu toate astea cantaretul a reusit sa dea trecutului acuzatiile si jignirile primite si sa se bucure de femeia care i-a adus linistea in cea mai mare furtuna. Ce spune .

Neti Sandu rupe tacerea! Cum se simte de cand a luat covid-19: Vreau sa aflati de la mine

Inca o vedeta de la postul de televiziune Pro TV s-a infectat cu noul coronavirus. Neti Sandu, realizatoarea horoscopului de la Stirile Pro Tv de dimineata, a fost diagnosticata cu acest virus, noteaza protv. ro. Neti Sandu rupe tacerea! Cum se simte de cand a luat covid-19 Vreau sa aflati de la mine ca am fost .

EXCLUSIV Dezvaluiri ireale la 3 ani de la moartea Stelei Popescu. Primul ei sot rupe tacerea: Nimeni nu a avut grija de ea

Nimeni nu a avut grija de Stela Popescu in ultimele ei ore petrecute pe acest pamant. Acesta este marele meu regret, ca aceasta femeie minunata a murit singura, iar in ultimele mele ei ceasuri, nimeni din anturajul ei nu a realizat prin ce trece, si anume ca se lupta pentru viata ei! Asa suna confesiunea .

Asistenta care a rupt tacerea despre mortii cu covid-19: Au murit desi nu ar fi trebuit. Medicii nu ii consultau

O asistenta a unui salon in care erau internati pacientii infectati cu COVID-19 a dezvaluit recent chinul psihic pe care l-a trait vazand ororile petrecute acolo. Femeia aduce acuzatii grave conducerii spitalului care, practic, nu lupta pentru salvarea oamenilor. Salonul era poreclit Groapa Asistenta si-a riscat cariera pentru a dezvalui ce se intampla in spitalul .

EXCLUSIV Elena Gheorghe, interviu special despre familie. Cea mai mare nemultumire a artistei: Avem un foc la inima!

Se mareste familia Elenei Gheorghe 35 de ani)? Solista de muzica machedoneasca a aparut recent cu burtica, ceea ce a dat imediat nastere la speculatii. E posibil insa ca vedeta doar sa fi pus cateva kilograme in plus, la vreme de pandemie. Jumatate machedoanca, jumatate ardeleanca, Elena Gheorghe, fiica de preot,si sotul ei, Cornel Ene, sunt .

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )