Libnet.ro
UNICEF

14:45

Cristi Chivu, mesaj dur pentru romanii din Italia! Si-a iesit din minti si a rabufnit

Playtech Playtech,
Cristi Chivu, mesaj dur pentru romanii din Italia! Si-a iesit din minti si a rabufnit

Italia este in plina criza epidemiologica si multi romani sunt acum in situatia de izolare totala, atat local, dar si fata de familiile lor din Italia dar si din Romania. Printre cei izolati datorita pandemiei COVID-19 se afla si fotbalistul roman, Cristian Chivu, care se afla in Italia, alaturi de familie, in Milano, zona cu . continuă pe Playtech

Zlatan Ibrahimovic strange fonduri pentru spitalele din Italia

Atacantul vedeta al echipei AC Milan, Zlatan Ibrahimovic, a anuntat miercuri lansarea unei strangeri.

Romanii din Italia fac apel pentru reluarea curselor catre tara: Redeschideti legaturile aeriene cu Italia!

Asociatia Romanilor din Italia cere reintroducerea curselor aeriene pe relatia cu Italia.

Ce se intampla cu romanii din strainatate, care vor sa revina in tara de Paste. Iohannis a lansat un apel important

Deoarece suntem intr-o situatie complicata, din cauza coronavirusului, presedintele Klaus Iohannus a decretat starea de urgenta in intreaga tara, pe o perioada de 30 de zile. Presedintele Klaus Iohannis a sustinut astazi o videoconferinta prin care, printre altele, le transmite un mesaj important persoanelor din dispora. Ce se intampla cu romanii din strainatate, care vor .

Ce cumpara romanii din magazine. Avertismentul marilor lanturi de hipermarketuri

Asociatia Marilor Retele Comerciale din Romania le adreseaza clientilor un mesaj public prin care acestia sunt rugati sa nu intre in panica, ci sa cumpere cumpatat si cu simtul raspunderii. Printre mesajele transmise, retailerii asigura cetatenii ca exista cantitati necesare pentru toata lumea, atata timp cat nu se face abuz si daca suntem solidari si .

Doi romani din Italia, gest impresionant: Ofera paine gratis pentru cei care nu isi mai permit sa cumpere

Gest impresionant facut de doi romani din Italia, care au decis sa sara in ajutorul celor care au ramas fara bani sau fara joburi in aceasta perioada.

Mii de romani se intorc acum in tara, din Italia, Spania si Austria: cum a fost posibila migrarea

Aproximativ 6000 de cetateni romani s-au intors in tara in aceasta noapte, cu aproximativ 830 de vehicule. Ei revin in Romania din Italia, Spania si Austria. Oamenii se afla pe drum de cateva zile, dar pana acum, nu au putut sa vina in tara din cauza unei decizii radicale a autoritatilor ungare. Din fericire pentru .

Roman venit din Italia: Stim de la TV ca suntem in carantina. La granita am stat 2-3 ore, daca eram pozitivi, puteam sa transmitem coronavirus tuturor

Doi romani spun ca au aflat de la televizor ca sunt in carantina, fara sa primeasca vreo informare. Adrian Lazar si colegul lui au fost bagati in carantina la Busteni, in Centrul de Pregatire pentru Personalul din Industrie.

CTP, despre noua lege data de Guvern pentru romanii care nu respecta carantina: Nu le pasa

Banii nu cumpara viata! Guvernul a decis sa pedepseasca aspru romanii care se abat de la carantina. Ce spune Cristian Tudor Popescu despre cetatenii care nu au respectat ordinele din partea autoritatilor? CTP, despre noua lege data de Guvern pentru romanii care se abat de la carantina Cristian Tudor Popescu este total de acord cu .

Medicul Monica Pop, anunt pentru romanii care isi fac provizii. Care sunt alimentele pe care le recomanda

Alimentatia trebuie sa fie una cat mai corecta in aceasta perioada de criza fara precedent provocata de pandemia de coronavirus, averizeaza medicul Monica Pop. Aceasta recomanda ca, in ceea ce priveste proviziile pe care romanii le fac in aceste zile, ceaiurile si biscuitii sa nu lipseasca. Provizii pentru autoizolarea de coronavirus Pe fondul crizei majore .

Vlad Mixich: Romania ramane pe o rata de crestere a cazurilor de coronavirus similara celor din Italia sau Franta

Romania ramane pe o rata de crestere a cazurilor de coronavirus similara celor din Italia sau Franta, calculul fiind bazat pe estimarile epidemiologice disponibile public, afirma Vlad Mixich, expert in politici de sanatate.

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )