Libnet.ro
UNICEF

12:15

Digi24: CTP comenteaza declaratiile Vioricai Dancila despre 10 august: O zicere pentru pitecantropi!

Hotnews Hotnews,
 Digi24: CTP comenteaza declaratiile Vioricai Dancila despre 10 august: O zicere pentru pitecantropi!

Gazetarul Cristian Tudor Popescu spune ca Viorica Dancila nu s-a distantat de Liviu Dragnea, ba ii reia chiar bucati din discurs, din calcul politic. Iar atunci cand vorbeste despre protestele din 10 august, ea lucreaza cu tertipul: Nu spun, da zic, a aratat CTP intr-o interventie telefonica la Digi24, dupa ce Viorica Dancila a acordat un interviu postului de televiziune. continuă pe Hotnews

Viorica Dancila, despre 10 august: in momentul in care se forteaza intrarea in Guvernul Romaniei, eu cred ca acest lucru seamana cu o lovitura de stat

Premierul Viorica Dancila a sustinut miercuri, intr-o emisiune televizata, ca ceea ce s-a intamplat la protestul din 10 august 2018 a fost o tentativa de lovitura de stat. in acest context, Dancila.

Viorica Dancila, despre 10 august: Cand se forteaza intrarea in Guvern, asta seamana cu lovitura de stat

Presedintele PSD, premierul Viorica Dancila, a precizat, referindu-se la evenimentele din 10 august, ca incercarea de a intra prin violenta in cladirea Guvernului reprezinta un lucru de neacceptat si.

Viorica Dancila, despre protestele din 10 august: Au semanat cu o lovitura de stat

Premierul Viorica Dancila a afirmat miercuri seara la Digi24 despre protestele de anul trecut din 10 august ca au semanat cu o lovitura de stat.

Codrin Stefanescu ii declara RAZBOI Vioricai Dancila: M257; sun257; colegi in fiecare zi s257;-mi spun257; c257;-l regret257; pe Liviu Dragnea. Enorm!

Codrin Stefanescu ii declara razboi Vioricai Dancila. Fostul secretar general al PSD se arata extrem de nemultumit de actuala sefa, Viorica Dancila, si de modul in care este condus.

Plesoianu anunta ca va candida ca independent la Presedintie, dupa ce a pierdut competitia interna din PSD in favoarea Vioricai Dancila

Deputatul Liviu Plesoianu a anuntat, marti, ca va candida ca independent la Presedintie, dupa ce a pierdut competitia interna din PSD in favoarea Vioricai Dancila. Acesta spune ca, la 30 de ani de la Revolutie, isi doreste sa triumfe curajul, nu frica, dreptatea, nu injustitia, vorba libera a omului liber, nu tacerea vinovata, ROMANIA, nu. Romanica.

CTP, despre strategia Vioricai Dancila pentru castigarea alegerilor: Nu spun, dar zic

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a comentat miercuri seara la Digi 24 strategia candidatului PSD la alegerile prezidentiale, Viorica Dancila, spunand ca premierul pastreaza bucati din discursul lui Dragnea.

Sindicatele din TVR solicita interventia lui Klaus Iohannis si a Vioricai Dancila pentru solutionarea problemelor

Sindicatele din Televiziunea Romana cer ajutorul presedintelui Klaus Iohannis 60 de ani) si pe cel al prim-ministrului Viorica Dancila 55 de ani) pentru solutionarea conflictelor si a unor probleme precum scaderea audientei, lipsa de transparenta.

Dancila, despre PSD-ul post-Dragnea: Nu avem timp de nostalgii

Presedintele PSD, Viorica Dancila, a declarat miercuri seara la Digi24 ca partidul nu are timp acum de nostalgii, dupa ce a fost intrebata daca printre social-democrati exista o nostalgie pentru Liviu Dragnea.

Dancila, despre discutiile cu Tariceanu si Ponta: in niciun caz nu este un blocaj, in niciun caz nu este un esec. Este inceputul unor discutii

Presedintele PSD, Viorica Dancila a spus, luni seara, ca nu considera ca este vorba despre blocaj sau esec in discutiile pe care le-a avut cu Calin Popescu Tariceanu si cu Victor Ponta pe tema sustinerii candidatului la alegerile prezidentiale. Este inceputul unor discutii, a spus Dancila.

Sinteza Zilei. Viorica Dancila, despre discutiile cu Ponta si Tariceanu privind alegerile prezidentiale: Am discutat despre un acord de cooperare. Nu e in niciun caz un blocaj, in niciun caz un esec

Premierul Viorica Dancila a vorbit la Sinteza Zilei despre intalnirea pe care a avut-o cu liderulPRO Romania,Victor Ponta, si liderul ALDE,Calin Popescu Tariceanu, si deciziile pe care le.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2061 seconds )