Libnet.ro
UNICEF

13:31

CTP, despre strategia Vioricai Dancila pentru castigarea alegerilor: Nu spun, dar zic

Adevărul Adevărul,
CTP, despre strategia Vioricai Dancila pentru castigarea alegerilor: Nu spun, dar zic

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a comentat miercuri seara la Digi 24 strategia candidatului PSD la alegerile prezidentiale, Viorica Dancila, spunand ca premierul pastreaza bucati din discursul lui Dragnea. continuă pe Adevărul

CTP explica de ce nu o sustine Viorica Dancila pe Laura Codruta Kovesi: A invatat-o cineva, e logic!

CTP a vorbit, miercuri seara, la Digi 24, despre strategia Vioricai Dancila pentru castigarea alegerilor, spunand ca pastreaza franturi din discursul lui Dragnea. Jurnalistul a explicat si de ce nu o sustine premierul pe Laura Codruta Kovesi. CTP explica de ce nu o sustine Dancila pe Kovesi Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a comentat , miercuri .

Digi24: CTP comenteaza declaratiile Vioricai Dancila despre 10 august: O zicere pentru pitecantropi!

Gazetarul Cristian Tudor Popescu spune ca Viorica Dancila nu s-a distantat de Liviu Dragnea, ba ii reia chiar bucati din discurs, din calcul politic. Iar atunci cand vorbeste despre protestele din 10 august, ea lucreaza cu tertipul: Nu spun, da zic, a aratat CTP intr-o interventie telefonica la Digi24, dupa ce Viorica Dancila a acordat un interviu postului de televiziune.

Sindicatele din TVR solicita interventia lui Klaus Iohannis si a Vioricai Dancila pentru solutionarea problemelor

Sindicatele din Televiziunea Romana cer ajutorul presedintelui Klaus Iohannis 60 de ani) si pe cel al prim-ministrului Viorica Dancila 55 de ani) pentru solutionarea conflictelor si a unor probleme precum scaderea audientei, lipsa de transparenta.

Florin Calinescu, despre candidatura Vioricai Dancila la prezidentiale: Si-a deschis Cotroceniul coafor sau croitorie? (VIDEO)

Florin Calinescu, proaspat devenit presedinte al Partidului Verzilor, a comentat desemnarea Vioricai Dancila drept candidat al PSD la alegerile prezidentiale, intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii.

Codrin Stefanescu ii declara RAZBOI Vioricai Dancila: M257; sun257; colegi in fiecare zi s257;-mi spun257; c257;-l regret257; pe Liviu Dragnea. Enorm!

Codrin Stefanescu ii declara razboi Vioricai Dancila. Fostul secretar general al PSD se arata extrem de nemultumit de actuala sefa, Viorica Dancila, si de modul in care este condus.

Plesoianu anunta ca va candida ca independent la Presedintie, dupa ce a pierdut competitia interna din PSD in favoarea Vioricai Dancila

Deputatul Liviu Plesoianu a anuntat, marti, ca va candida ca independent la Presedintie, dupa ce a pierdut competitia interna din PSD in favoarea Vioricai Dancila. Acesta spune ca, la 30 de ani de la Revolutie, isi doreste sa triumfe curajul, nu frica, dreptatea, nu injustitia, vorba libera a omului liber, nu tacerea vinovata, ROMANIA, nu. Romanica.

Primarul Daniel Florea, despre candidatura lui Dancila: Un candidat redutabil

Primarul Sectorului 5, Daniel Florea, a declarat, marti, ca premierul Viorica Dancila este un candi.

Explicatia lui Dancila pentru numirea lui Vasile Ciurchea, urmarit penal, la sefia CNAS: Aveam nevoie de un specialist daca va fi inculpat, voi lua masuri

Premierul Viorica Dancila sustine ca l-a numit pe Vasile Ciurchea, la sefia CNAS, chiar daca este urmarit penal pentru ca avea nevoie de un specialist. Ea a precizat ca, daca acesta va fi inculpat, va lua masurile care se impun.

Un mod de optimizare a sanselor lui Dancila, pentru Cotroceni

Vasilica Viorica Dancila este aleasa celui mai mare partid al nostru - PSD -, sa candideze la Presedintia Romaniei, dupa votul exprimat ieri, cu doar doua impotriviri, Paul Stanescu si Dumitru Buzatu), in Biroul Politic National BNP).

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )