Libnet.ro
UNICEF

08:00

Cristiano Ronaldo a stabilit un nou record: A cumparat cel mai scump apartament din Portugalia

B1 B1,
Cristiano Ronaldo a stabilit un nou record: A cumparat cel mai scump apartament din Portugalia

Cristiano Ronaldo, cvintuplu castigator al Balonului de Aur, a stabilit un nou record. Atacantul lui Juventus Torino tocmai si-a cumparat cel mai scump apartament din Portugalia, ce se intinde pe 287 de metri. continuă pe B1

Dubla pentru Cristiano Ronaldo in Serie A

Atacantul portughez Cristiano Ronaldo si-a trecut in cont o dubla in meciul de campionat cu Parma.

Cel mai nou cuplu din showbiz face furori pe Internet! Primele imagini

Ceveste cu cel mai nou cuplu din showbiz face incunjurul lumii. Actrita americana de origine cubaneza Ana de Armas si actorul Bradley Cooper au fost vazuti iesind impreuna dintr-un hotel dupa ce au luat.

Cel mai bogat barbat din lume este un european. La fel si cea mai bogata femeie

Francezul Bernard Arnault, actionarul majoritar la LVMH, grupul de lux care detine marcile Louis Vuitton, Christian Dior, Moet Chandon si Tiffany Co, a devenit cel mai bogat om din lume , devansandu-l pe americanul Jeff Bezos, fondator si CEO al Amazon, informeaza Forbes.

Se pregateau pentru cel mai frumos eveniment din viata lor, cand au avut parte de cea mai neplacuta surpriza. Au fost nevoiti sa anuleze totul. Fereasca Dumnezeu de asa ceva!

Se pregateau pentru cel mai frumos eveniment din viata lor, cand au avut parte de cea mai neplacuta surpriza care li se putea intampla vreodata.

Melescanu, dupa decizia CCR: Cel mai probabil ma voi conforma si voi demisiona de la sefia Senatului

Presedintele Senatului, Teodor Melescanu, a declarat miercuri, pentru HotNews. ro, ca asteapta sa vada decizia oficiala si motivarea Curtii Constitutionale. Melescanu a mai spus ca se va conforma hotaririi luate de judecatorii CCR si ca, cel mai probabil, va demisiona. Dupa mai bine de patru luni din momentul in care sesizarea facuta de ALDE-PNL-PMP-UDMR a fost depusa, Curtea Constitutionala a decis ca alegerea lui Teodor Melescanu la sefia Senatului a fost neconstitutionala.

Al doilea cel mai mare diamant din lume, Louis Vuitton: care este povestea pietrei

Louis Vuitton incearca sa se impuna pe piata bijuteriilor de lux cu o investitie fabuloasa. Oficialii companiei tocmai au pus mana pe al doilea cel mai mare diamant din lume descoperit vreodata. Piatra din imaginile alaturate este o raritate si, finisata, s-ar putea sa depaseasca numeroase recorduri de dimensiuni si valoare. in format de diamant .

Cine este actorul din serialul Netflix Stranger Things care incaseaza cel mai mare salariu. Nu, nu e Eleven!

Odata cu revenirea Stranger Thingspe 4 iulie, nu ne putem abtine sa ne uitam inapoi la cat a crescut seria de la o emisiune TV web cu numere moderate pana la un fenomen international plin de suflete. Aveti nevoie de dovezi?Aruncati o privire lasalariul sezonului 3Stranger Things. Ce actor din serialul Netflix Stranger Things este .

HOROSCOP. Starile afective pe care nativii din zodiac le experiementeaza cel mai des

Iata care sunt starile afective pe care nativii din zodiac le experimenteaza cel mai des.

Stiai? Care este este cel mai vechi judet din Romania

Valcea este cel mai vechi judet din tara, dintre toate judetele Romaniei de la aceasta data, in prima luna a anului 2020 implinimd 628 de ani de atestare documentara.

VIDEO Declaratia zilei: Rafael Nadal si cel mai important moment din 2019 - Cum si-a motivat zambind ibericul alegerea

A avut un 2019 plin de rezultate foarte bune, dar atunci cand a fost intrebat care a fost cel mai important moment al sezonului trecut, Rafael Nadal a surprins pe toata lumea. Zambind, ibericul si-a motivat imediat raspunsul si a primit aplauze pe Rod Laver Arena.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2675 seconds )