Libnet.ro
UNICEF

07:00

Cristina Guseth, despre jocurile puterii si noul Cod Penal (VIDEO Dezbaterile RL).

România Liberă România Liberă,
Cristina Guseth, despre jocurile puterii si noul Cod Penal (VIDEO Dezbaterile RL).

Cristina Guseth, directorul Freedom House Romania, este invitata Floarei Comsea in emisiunea Dezbaterile Romaniei Libere. Cristina Guseth vorbeste despre noul Cod Penal si despre actuala scena a politcii romanesti. Floare Comsea analizeaza alaturi de invitatii sai, oameni de afaceri sau persoane publice importante, subiectele momentului din domenii precum economic, social sau politic. Urmareste emisiunea radio online Dezbaterile Romaniei libere pe romanialibera. ro si radiolynx. ro in fiecare . continuă pe România Liberă

Procurorii olteni aplica noul Cod Penal pe principiul Las ca merge si-asa

Parchetul de pe langa Tribunalul Olt nu detine o serie de dotari obligatorii impuse de noul Cod Penal intrat in vigoare de la inceputul acestei luni. Este vorba despre camera de interogatoriu, camera de recunoastere, aparatura de inregistrare audio-video s. a. Astfel, declaratiile celor intervievati nu sunt inregistrare nici pe suport audio si nici video, totul facandu-se dupa vechea metoda a declaratiilor scrise.

Noul Cod Penal: Violarea secretului votului nu mai este pedepsita cu inchisoarea

Noul cod penal lasa cale libera celor care fraudeaza votul. Daca in legea veche cei care votau de mai multe ori sau verificau, fara drept, cum a votat o persoana riscau ani buni de inchisoare, acum acestia ar.

Cersetoria se pedepseste cu inchisoarea, potrivit noului Cod Penal

Odata cu noul Cod Penal, cei care isi mai trimit copiii in strada la cersit vor ajunge dupa gratii. Iar pedepsele merg pana la 3 ani de inchisoare. Fapta persoanei care, avand capacitatea de a munci,.

Datorita noului Cod Penal, doi criminali maramureseni au fost eliberati din penitenciar

Introdus inca de la inceputul lunii februarie, noul Cod Penal face ca unii criminali sa fie eliberati din penitenciare. Acesta este si cazul a doi tineri maramureseni, care dupa ce au fost condamnati pentru omor, vor ajunge acum in centre de reeducare. Cei doi maramureseni au fost eliberati din Penitenciarul Gherla in urma cu doar cateva zile.

Noul COD RUTIER a fost RESPINS de comisiile din Senat

Comisia juridica din Senat, cea pentru Administratie Publica si cea pentru Aparare au respins noul Cod Rutier propus de Guvern. Mai exact, senatorii vor trimite proiectul in plen cu raport de respingere. Voturile.

Noul COD RUTIER ar putea fi respins.

Comisiile juridica, pentru administratie publica si pentru aparare vor propune plenului Senatului respingerea noului Cod Rutier, propus de Guvern, dupa ce senatorii PNL si PDL au votat impotriva adoptarii unui raport favorabil sau s-au abtinut, informeaza Mediafax. Citeste si: Comisiile Senatului decid marti daca interzic total consumul de alcool la volan Raportul favorabil, cu amendamente, a intrunit numai 12 voturi pentru, din partea senatorilor PSD, cinci voturi impotriva si sapte .

Top zece lucruri utile despre Jocurile Olimpice de la Soci

Rusia gazduieste pentru prima oara Jocurile Olimpice de Iarna, intre 7 si 23 februarie, fiinde cea mai scumpa din istorie. Pe rusi ii costa aproape 51 de miliarde de dolari, departe de estimarea initiala de 12 miliarde dolari anuntata de Vladimir Putin si de sase ori mai mare decat costurile JO de Iarna de la Vancouver din 2010.

TOP 10: lucruri utile despre Jocurile Olimpice de la Soci

Rusia gazduieste pentru prima oara Jocurile Olimpice de Iarna, intre 7 si 23 februarie. Si este cea mai scumpa din istorie pentru ca ii costa pe rusi aproape 51 de mld. dolari, departe de estimarea initiala de 12 mld. dolari anuntata de Vladimir Putin.

ştiri din High-tech

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2228 seconds )