Libnet.ro
UNICEF

17:00

Noul COD RUTIER a fost RESPINS de comisiile din Senat

Antena3 Antena3,
Noul COD RUTIER a fost RESPINS de comisiile din Senat

Comisia juridica din Senat, cea pentru Administratie Publica si cea pentru Aparare au respins noul Cod Rutier propus de Guvern. Mai exact, senatorii vor trimite proiectul in plen cu raport de respingere. Voturile. continuă pe Antena3

Noul COD RUTIER ar putea fi respins.

Comisiile juridica, pentru administratie publica si pentru aparare vor propune plenului Senatului respingerea noului Cod Rutier, propus de Guvern, dupa ce senatorii PNL si PDL au votat impotriva adoptarii unui raport favorabil sau s-au abtinut, informeaza Mediafax. Citeste si: Comisiile Senatului decid marti daca interzic total consumul de alcool la volan Raportul favorabil, cu amendamente, a intrunit numai 12 voturi pentru, din partea senatorilor PSD, cinci voturi impotriva si sapte .

Noul Cod rutier, respins de comisiile din Senat: Proiectul va merge insa mai departe in plen

Comisiile de specialitate dinSenat au respins, marti, modificarile aduse Codului rutier, insa proiectul va merge mai departe in plen. Raportul cu amendamente a intrunit doar 12 voturi pentru, venind.

Noul Cod Penal da fiori reci clujenilor din cartierul Manastur. Un sef de scara al unui bloc a postat un avertisment haois

Noul Cod Penal a determinat eliberarea a 6 condamnati, saptamana aceasta, de la Penitenciarul Gherla. Seful unei Asociatii de locatari isi pregateste vecinii postand un afis in care avertizeaza ca in urma noului Cod Penal: Hotii si parnaiasii sunt flamanzi si liberi!.

Noul Cod Penal: Violarea secretului votului nu mai este pedepsita cu inchisoarea

Noul cod penal lasa cale libera celor care fraudeaza votul. Daca in legea veche cei care votau de mai multe ori sau verificau, fara drept, cum a votat o persoana riscau ani buni de inchisoare, acum acestia ar.

Procurorii olteni aplica noul Cod Penal pe principiul Las ca merge si-asa

Parchetul de pe langa Tribunalul Olt nu detine o serie de dotari obligatorii impuse de noul Cod Penal intrat in vigoare de la inceputul acestei luni. Este vorba despre camera de interogatoriu, camera de recunoastere, aparatura de inregistrare audio-video s. a. Astfel, declaratiile celor intervievati nu sunt inregistrare nici pe suport audio si nici video, totul facandu-se dupa vechea metoda a declaratiilor scrise.

Noul Cod penal, mana cereasca pentru cei cu lipici la amenzi. N-ai bani, muncesti pentru comunitate

Noul Cod penal e o mana cereasca pentru cei certati cu legea si care au lipici la amenzi. Cei care nu vor avea bani sa achite amenzile penale vor putea face munca in folosul comunitatii. Trebuie doar sa faca.

Comisiile Senatului decid marti daca interzic total consumul de alcool la volan.

Senatorii din Comisiile juridica, pentru administratie publica si pentru aparare din Senat vor decide marti daca prin noul Cod Rutier va fi interzis cu desavarsire consumul de alcool inainte de urcarea la volan, informeaza Mediafax. Proiectul de lege pentru modificarea Ordonantei de urgenta 195/2002 privind circulatia pe drumurile publice, pentru care cele trei comisii senatoriale urmeaza sa redacteze un raport, prevede interdictia conducerii unui vehicul de catre o persoana aflata sub .

Proteste reluate in centrul Capitalei: Manifestantii reclama proiectul Rosia Montana, exploatarea gazelor de sist, dar si noul Cod penal

Aproximativ 200 de persoane care s-au adunat, sambata, in Piata Universitatii din Capitala pentru a protesta fata de proiectul minier de la Rosia Montana, explorarea gazelor de sist, dar si fata de noul.

Proteste reluate in centrul Capitalei: Manifestantii reclama proiectul Rosia Montana, exploatarea gazelor de sist, dar si noul Cod penal (VIDEO)

Proteste violente in Capitala! Circa 200 de oameni, care pornisera din Piata Universitatii spre Guvern, s-au imbrancit cu jandarmii in Piata Romana. Si asta dupa ce manifestantii au vrut sa ocupe soseaua.

Proteste reluate in centrul Capitalei: Oamenii, nemultumiti de proiectul Rosia Montana, exploatarea gazelor de sist, dar si de noul Cod penal (VIDEO)

Proteste violente in Capitala! Circa 200 de oameni, care pornisera din Piata Universitatii spre Guvern, s-au imbrancit cu jandarmii in Piata Romana. Si asta dupa ce manifestantii au vrut sa ocupe soseaua.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )