Libnet.ro
UNICEF

23:15

Criza refugiatilor din Europa: principalele momente de la inceputul anului

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Criza refugiatilor din Europa: principalele momente de la inceputul anului

Aproape 365. 000 de oameni si-au riscat viata, de la inceputul anului, pentru a ajunge in Europa, iar peste 2. 800 au murit inecati in Mediterana, potrivit OIM, relateaza AFP, care prezinta principalele momente ale celei mai mari crize a refugiatilor din. continuă pe Wall-Street Ro

Popularitatea Angelei Merkel scade din cauza modului in care a gestionat criza refugiatilor

Popularitatea cancelarului german Angela Merkel a scazut in mod abrupt, din cauza modului in care a gestionat criza refugiatilor din Europa, potrivit unui sondaj realizat pentru postul ARD, relateaza Mediafax.

CRONOLOGIE: Principalele momente ale crizei refugiatilor si imigrantilor din Europa

Aproape 365. 000 de oameni si-au riscat viata, de la inceputul anului, pentru a ajunge in Europa, iar peste 2. 800 au murit inecati in Mediterana, potrivit OIM, relateaza AFP, care prezinta principalele momente ale celei mai mari crize a refugiatilor din Europa de la al II-lea Razboi Mondial incoace.

Viktor Orban: Criza refugiatilor nu este a Europei, ci a Germaniei

Cetatenii europeni, inclusiv cei ungari, se tem pentru ca liderii europeni nu sunt capabili sa gestioneze criza imigrantilor, care nu este o problema europeana, ci germana, a declarat joi premierul ungar, Viktor Orban, intr-o conferinta comuna cu presedintele Parlamentului European, Martin Schulz. Acesta i-a cerut lui Orban sa contribuie la gasirea unei solutii europene comune la criza refugiatilor, nu sa arunce mingea in curtea Germaniei.

Criza refugiatilor: ce planuri are guvernul roman

Premierul Victor Ponta s-a intalnit vineri, la Belgrad, cu omologul sau sarb, Aleksandar Vucic, cei doi discutand despre criza refugiatilor si stabilind ca cele doua guverne sa se informeze reciproc si sa continue eforturile comune pentru combaterea.

Iohannis, intalnire la Cotroceni cu vicepremierul Slovaciei. Criza refugiatilor, pe masa discutiilor

Presedintele Klaus Iohannis l-a primit, miercuri, la Cotroceni, pe Miroslav Laj269;ak, vicepremier si ministru al Afacerilor Externe al Slovaciei, pentru a discuta despre criza refugiatilor si situatia din Ucraina.

Premierul Victor Ponta a discutat cu omologul sau sarb, Aleksandar Vucic, despre criza refugiatilor

Premierul Victor Ponta a avut o discutat vineri, la Belgrad cu omologul sau sarb, Aleksandar Vucic, despre criza refugiatilor, potrivit unui comunicat transmis sambata de Guvernul Romaniei. in cadrul unei vizite.

Ce spune Ponta despre criza refugiatilor

Ponta a mai anuntat ca a vorbit cu presedintele Iohannis si cu vicepremierul Oprea despre criza refugiatilor si ca probleme va fi transata intr-o sedinta a CSAT.

Povestea lui Maryam. Despre criza refugiatilor in 3 intrebari si raspunsuri

Inchipuiti-va o populatie cat 5 Romanii la un loc. Cam acesta a fost numarul total al refugiatilor din lume in 2013 datele pe 2014 nu sunt definitive). Mai exact, conform Bancii Mondiale, peste 107 milioane de oameni au plecat in pribegie in 2013, in speranta unui trai mai bun. 2,7 milioane de iordanieni, 1,6 milioane de pakistanezi, circa un milion de iranien, urmati de sirieni, kenyeni, etiopieni si de ceilalti refugiati au constituit substanta cifrelor publicate de Banca Mondiala. Maryam s-a nascut in Irak, in 1960, cel mai mic dintre cei sapte copii. Maryam spune ca educatia era unul dintre cele mai importante lucruri in familie. Tatal ei si cinci frati au fost profesori. Tatal s-a asigurat ca ea primeste cea mai buna educatie, astfel incat atunci cand era la scoala, Maryam simtea ca sta din punct de vedere al pregatirii, mai bine decat ceilalti.

Exodul disperarii. Scene socante in cel mai nou centru al refugiatilor din Ungaria

Scene socante in cel mai nou centru al refugiatilor din Ungaria. O familie care refuza sa ramana in Ungaria, la 35 de kilometri de Budapesta, a recurs la un gest dramatic pentru a nu.

Marea Britanie este gata sa faca mai mult pentru depasirea crizei imigrantilor din Europa. Anuntul facut de David Cameron

Marea Britanie este gata sa faca mai mult pentru depasirea crizei imigrantilor din Europa si sa primeasca mii de refugiati sirieni suplimentari, a anuntat, vineri, premierul britanic David Cameron, .

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )